![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am pus numai jumatate din cantitatea de faina, restul amidon. Arata bine si zice familionul ca-i buna. Trei sferturi din tava duc maine la serviciu, ca astia acasa n-o mananca toata in veci si-n pururi.
Trebuie sa-mi fac planul cu mancarurile pana miercuri, pe 3 e sarbatoare si-s inchise magazinele, iar luni si marti am de mers pe la doctori si voi fi ajunge acasa tarzior. Cred ca luni voi face salata de fasole verde, marti andive (cicoare) cu sos de branza putregaita, iar miercuri pastele cu sofran. |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
mersu la doctor e verificarea anuala sper, nimic mai mult. da?
la noi e thanks giving day pe 8 si-i liber. aaah ce ma bucur. S-ar putea sa dam o fuga la Boston (sunt 500km) sa vedem niste prieteni. mi-am terminat treaba la 1.30 adica acum am pseudo-gogosarii (aka ardei (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ... da'-s grasi suficient) la murat, vinetele marinate in borcan si mancarea de varza in frigider. probabil marti fac si eu ceva. Dar pana atunci mai e s-aveti o saptamana grozava pusi |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nimic deosebit la doctori, cleo, maine la dermato, marti la ginecologie, joi la dentist. Iar la sfarsitul lunii la oftalmo. (IMG:style_emoticons/default/rock.gif)
Auzi, vinetele alea cu ardei la borcan le mancati ca atare, cu paine, sau cum? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
atunci e bine (IMG:style_emoticons/default/rock.gif)
in loc de muratura sau pe post de garnitura la friptura Vinetele prajite au un gust foarte fain, ardeii copti la fel, aromat totul cu usturoi si patrunjel iese o bunatate. Va arat poate saptamana viitoare cum arata in borcan. Pana la urma astia imi dau alt lap-top ca al meu a disparut in ceata (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Poate faci si o afacere la chestia asta cu laptopul. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Cleo daca ti s-a stricat ceva hard la laptop e posibil sa ramai cu laptopul care ti-l dau sau oricum o sa mai dureze pana il vezi pe cel vechi pt ca o mare parte din hardware e cam la jumate de dimensiuni decat cel normal si atunci pana iti vine o piesa la un laptop mai bine iti iei altul:-)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Supa de dovleac:
(IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Supa_dovleac.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Cleo daca ti s-a stricat ceva hard la laptop e posibil sa ramai cu laptopul care ti-l dau sau oricum o sa mai dureze pana il vezi pe cel vechi pt ca o mare parte din hardware e cam la jumate de dimensiuni decat cel normal si atunci pana iti vine o piesa la un laptop mai bine iti iei altul:-) ei nu c-aici politica marilor magazine este: daca reparatia se intinde pe prea multe saptamani (de regula 1-2 dureaza) iti inlocuieste laptop-ul. Punct. Deci asta nou e al meu de-aici incolo, ala vechi se spala cu el pe cap. eeeEEEEeeeei (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Oricum kalua la asta poate nimeresc vreun special si-l iau la pret mai bun (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) io nu vad poze de la munca. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Atunci a meritat asteptarea te-ai facut cu unul nou, asa-i super.
|
|
|
![]()
|
|
Atunci a meritat asteptarea te-ai facut cu unul nou, asa-i super. hehe "vechi" vine vorba ca de fapt in noiembrie facea anul. whatever, s-o dus! as manca ceva dulce, cu crema (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 12:22 AM |
|