IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

262 Pages V  « < 103 104 105 106 107 > »   
Closed TopicStart new topic
> Meniu pentru saptamana viitoare, Idei pentru diversificare
Master of Norule...
post Oct 1 2007, 06:25 PM
Post #1041

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Ii expira garantia sau aveti 2 ani garantie, ca daca nu bine ca s-a stricat inainte. La laptop-uri tre sa fii tare grijuliu cu ele si daca cade pe jos ca se mai intampla uneori, pe mom poate sa nu aiba nimic da mai incolo se poate bloca cand ti-e lumea mai draga sau reseta semn ca o componenta hard nu funct properly.
Si eu as manca ceva cremos ma tot gandesc la crema de praline si imi ploua in gura, o mai try sapt asta o data si vreau si crema de dovleac da deocamdata stau in loc sa ma duc la bucatarie ca tre sa fac mancare si am un chef (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
walpurgik
post Oct 1 2007, 06:33 PM
Post #1042

Musafir

Ieri o fo ziua alui meu si am mancat tort de ciocolata neagra cu visine si mult sirop de visine. E demential tortul asta si eu sunt genul care nici macar
nu se atinge de tort.
Si daca e vorba de meniu pe saptamana viitoare sau asta care este (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , sa zicem (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) post negru dupa destrabalarea asta (IMG:style_emoticons/default/bataita.gif)

+Quote Post
Cleo
post Oct 1 2007, 06:52 PM
Post #1043

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

walpu noi aci mancam, sheruim retete, umplem gurile cu apa ...chestii serioase! postu negru imi zgarie timpanutzele (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
io-s o pofticioasa, nu mananc mult dar nici sa ma retin n-as putea. Pot sa iau dintr-un tort 2 inghitituri si e suficient insa daca nu iau si mi-e pofta e jaaale (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ...visez urat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

apropo de crema de dovleac, kalua cred c-ar merge si fara faina in compozitie. Eu de ex in crema de zahar ars nu pun fir de faina. la 1 l de lapte 8 oua si iese o minune.
am avut vreun kg de miez de dovleac asa c-am marit cantitatile si crema era oricum tare cand am pus-o in forma, densa adica, cu cele 6 oua adaugate si fara faina s-ar fi tinut bine. Cred ca o mai fac odata fara faina sa videm ce iese

+Quote Post
kalua
post Oct 1 2007, 07:23 PM
Post #1044

Musafir

La tine s-a-ntarit crema din cauza lui nenea mascarpone, a mea era semifluida (pus frisca lichida nebatuta). Eu am facut din doua kile de dovleac. Data viitoare las si eu faina deoparte (nici eu nu pun deloc la crema de zahar ars), poate trebuie tinuta mai mult la cuptor, dar de-ntarit s-o-ntari ea. Nu va spun ce succes am avut cu cremulica asat la serviciu!

walpu, daca mananci rabdari prajite, pe langa ca faci bubuta la stomac, dupa aceea meniul tau va consta intr-un mar pe zi (sau asa ceva), ca sa nu te ingrasi la loc. Deci...cu sala si mancat mai dietetic repari destrabalarea cu tortul.

+Quote Post
Master of Norule...
post Oct 1 2007, 09:40 PM
Post #1045

V.I.P.

Se inatreste cred de la oua. Daca pui cate oua pui la crema de zahar ars si laptele cred ca e Ok. Incerc si eu fara faina da tre sa cumpar dovleac.

+Quote Post
Cleo
post Oct 2 2007, 08:32 PM
Post #1046

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

am facut aseara niste cartofi frantuzesti ...n-am mai mancat demuult...as fi pus si ceva carnat daca aveam

+Quote Post
kalua
post Oct 2 2007, 08:47 PM
Post #1047

Musafir

Eu nu mai fac paste maine, a cumparat Mr. kalua o bucata de carne de porc, o fac la cuptor, cu crusta. Garnitura: varza rosie calita (cu smantana).

+Quote Post
Master of Norule...
post Oct 2 2007, 11:24 PM
Post #1048

V.I.P.

Cum varza rosie calita cu smantana just like that sau mai pui ceva in ea.Ai mei sunt fani varza rosie si fiica-mea manaca putine legume da salata de varza n-o refuza niciodata.

+Quote Post
kalua
post Oct 3 2007, 11:21 AM
Post #1049

Musafir

Simplu de tot, misssn, scrie aici.

+Quote Post
Master of Norule...
post Oct 3 2007, 03:11 PM
Post #1050

V.I.P.

Multam o idee noua si buna eu calita faceam doar varza alba nici nu mi-a trecut prin cap de varza rosie.Am o varzuca rosie o s-o fac.

+Quote Post

262 Pages V  « < 103 104 105 106 107 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 7th May 2025 - 06:00 AM