IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

262 Pages V  « < 106 107 108 109 110 > »   
Closed TopicStart new topic
> Meniu pentru saptamana viitoare, Idei pentru diversificare
Cleo
post Oct 9 2007, 08:27 PM
Post #1071


moderator
*******

Group: V.I.P.
Posts: 6,061
Joined: 8-December 05
From: Montreal
Member No.: 34



noi aseara veniti de pe drum am mancat niste paine proaspata mezeluri, rosii, branza. Copilului i-am fiert spaghete si-am scos sos din congelator. Apoi copilu' a vrut sa incercam noul aparat de copt waffe asa ca-i facui si-aia

Azi ar trebui sa gatesc ceva (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) si n-am nici un chef, ma uit pe-aici poate-mi vine vreo idee de repede si bun
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post Oct 9 2007, 09:26 PM
Post #1072





Musafir






Da fuguta la topicul cu 30 de minute. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Noi am mancat in seara asta somon afumat (sockeye, nu mi s-a parut grozav (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) ) cu capere, ceapa rosie de Ro. taiata foita, ardei rosu si sos de hrean cu smantana.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cleo
post Oct 9 2007, 09:41 PM
Post #1073


moderator
*******

Group: V.I.P.
Posts: 6,061
Joined: 8-December 05
From: Montreal
Member No.: 34



merci tu (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ... uitasem
mi-e pofta acum de boeuf stroganoff insa am o conopida in frigider care cam bate din pinteni s-o gatesc, asa ca fac conopida cu sos de carne tocata

stii cum am mancat pe-aici somonul afumat si-i bun? bagel, cream cheese (philadelphia de ex) si ceapa rondele (eventual si rosii ca-n poza asta )
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post Oct 9 2007, 09:54 PM
Post #1074





Musafir






Eu il mananc numai asa cum am zis mai sus, daca-mi liseste vreun ingredient, nu-mi mai trebuie nici somon, nici nica. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

Buna idee cu conopida de-aia. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cleo
post Oct 10 2007, 01:07 AM
Post #1075


moderator
*******

Group: V.I.P.
Posts: 6,061
Joined: 8-December 05
From: Montreal
Member No.: 34



buna si ideea si mancarea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

mi-a fost teama ca aia din frigider e dusa asa ca am mai luat una micuta si cum cea de-acasa n-aveam nimic m-am trezit ca am prea multa. O parte, pt mancare, am rupt-o mai micuta, dar am lasat si niste buchete mai mari si am oparit pe rand in functie de marimi. Aia mare o fac maine pane sau daca prajesc putin pezmet in unt, torn peste conopida asezata in tava si pun si niste cascaval ras. Dau la cuptor pana se rumeneste frumos si mancam asa sau cu smantana.

Am mai copt si niste vinete si fac si-o salata

PS acum vad pozica de mai sus. Asa arata la noi mozzarela proaspata, are gust de cas dar se topeste ca un cascaval ...o nebunie
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post Oct 10 2007, 08:59 PM
Post #1076





Musafir






Exista si mozzarella "veche"? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Eu numai pe asta o cunosc. Si n-are niciun fel de gust (cea de vaca), cred ca de-aia e si asa iubita de copii. Aia adevarata e de bivolita, dar fiica-mea nu pune gura pe ea. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

In seara asta am facut linte rosie cu smantana, yummy.

Mr. kalua a cumparat niste cotlete de porc, nu prea am eu chef de carne, dar nu-mi place sa le tin mult, deci maine fac ceva cu ele.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Master of Norule...
post Oct 10 2007, 09:06 PM
Post #1077


V.I.P.
*******

Group: Membru de Onoare
Posts: 3,295
Joined: 1-July 07
From: Flower power
Member No.: 1,880



Si la noi se gaseste una asa ca cea din poza si una mai uscata. Mozzarela nu are f. multa grasime de aia e asa fara gust, dar cica nu ingrasa.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post Oct 10 2007, 09:14 PM
Post #1078





Musafir






Da' de unde putina grasime? Are peste 40% grasimi.
Mai exista afumata, dar aia se cheama altfel din cate stiu eu.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cleo
post Oct 10 2007, 09:22 PM
Post #1079


moderator
*******

Group: V.I.P.
Posts: 6,061
Joined: 8-December 05
From: Montreal
Member No.: 34



de curand am aflat (parca am mai vorbit noi despre asta (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ) ca bocconcini si mozzarella proaspata ar fi aceeasi chestie dar aici e si mozzarella care arata ca un cascaval deeeci ... confuzie totala (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Master of Norule...
post Oct 10 2007, 09:24 PM
Post #1080


V.I.P.
*******

Group: Membru de Onoare
Posts: 3,295
Joined: 1-July 07
From: Flower power
Member No.: 1,880



Pai daca are asa multa grasime cum de nu ingrasa? Probabil cascavalurile si celelalte branzeturi au mai multa grasime decat mozzarela.Mie imi place mozzarela asa fara gust cum e ea, dar al meu sot sa n-o vada cand cumpar zice iar mozzarela.Asa ca acum nu mai cumpar decat pt pizza.Dupa ce o bagi la cuptor se imprastie pe toata pizza sau raman bucatile asa cum le-ai taiat.Eu o rad pe razatoarea mica da asa-i mai usor cum o faci tu.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

262 Pages V  « < 106 107 108 109 110 > » 
Closed TopicStart new topic
4 User(s) are reading this topic (4 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



Lo-Fi Version Time is now: 5th May 2025 - 11:14 PM