![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
noi aseara veniti de pe drum am mancat niste paine proaspata mezeluri, rosii, branza. Copilului i-am fiert spaghete si-am scos sos din congelator. Apoi copilu' a vrut sa incercam noul aparat de copt waffe asa ca-i facui si-aia
Azi ar trebui sa gatesc ceva (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) si n-am nici un chef, ma uit pe-aici poate-mi vine vreo idee de repede si bun |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da fuguta la topicul cu 30 de minute. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Noi am mancat in seara asta somon afumat (sockeye, nu mi s-a parut grozav (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) ) cu capere, ceapa rosie de Ro. taiata foita, ardei rosu si sos de hrean cu smantana. |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
merci tu (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ... uitasem
mi-e pofta acum de boeuf stroganoff insa am o conopida in frigider care cam bate din pinteni s-o gatesc, asa ca fac conopida cu sos de carne tocata stii cum am mancat pe-aici somonul afumat si-i bun? bagel, cream cheese (philadelphia de ex) si ceapa rondele (eventual si rosii ca-n poza asta ) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu il mananc numai asa cum am zis mai sus, daca-mi liseste vreun ingredient, nu-mi mai trebuie nici somon, nici nica. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Buna idee cu conopida de-aia. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
buna si ideea si mancarea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
mi-a fost teama ca aia din frigider e dusa asa ca am mai luat una micuta si cum cea de-acasa n-aveam nimic m-am trezit ca am prea multa. O parte, pt mancare, am rupt-o mai micuta, dar am lasat si niste buchete mai mari si am oparit pe rand in functie de marimi. Aia mare o fac maine pane sau daca prajesc putin pezmet in unt, torn peste conopida asezata in tava si pun si niste cascaval ras. Dau la cuptor pana se rumeneste frumos si mancam asa sau cu smantana. Am mai copt si niste vinete si fac si-o salata PS acum vad pozica de mai sus. Asa arata la noi mozzarela proaspata, are gust de cas dar se topeste ca un cascaval ...o nebunie |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Exista si mozzarella "veche"? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Eu numai pe asta o cunosc. Si n-are niciun fel de gust (cea de vaca), cred ca de-aia e si asa iubita de copii. Aia adevarata e de bivolita, dar fiica-mea nu pune gura pe ea. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
In seara asta am facut linte rosie cu smantana, yummy. Mr. kalua a cumparat niste cotlete de porc, nu prea am eu chef de carne, dar nu-mi place sa le tin mult, deci maine fac ceva cu ele. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Si la noi se gaseste una asa ca cea din poza si una mai uscata. Mozzarela nu are f. multa grasime de aia e asa fara gust, dar cica nu ingrasa.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da' de unde putina grasime? Are peste 40% grasimi.
Mai exista afumata, dar aia se cheama altfel din cate stiu eu. |
|
|
![]()
|
|
de curand am aflat (parca am mai vorbit noi despre asta (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ) ca bocconcini si mozzarella proaspata ar fi aceeasi chestie dar aici e si mozzarella care arata ca un cascaval deeeci ... confuzie totala (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Pai daca are asa multa grasime cum de nu ingrasa? Probabil cascavalurile si celelalte branzeturi au mai multa grasime decat mozzarela.Mie imi place mozzarela asa fara gust cum e ea, dar al meu sot sa n-o vada cand cumpar zice iar mozzarela.Asa ca acum nu mai cumpar decat pt pizza.Dupa ce o bagi la cuptor se imprastie pe toata pizza sau raman bucatile asa cum le-ai taiat.Eu o rad pe razatoarea mica da asa-i mai usor cum o faci tu.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 11:14 PM |
|