![]() ![]() |
| kalua |
Oct 10 2007, 09:42 PM
Post
#1081
|
|
Musafir |
(IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Si zici ca nu-i afumat cascavalul ala mozzarellian?
M-am uitat acum pe google dupa poze de branzuca dintr-asta, numai de-asta alba, proaspata dau. Bocconcini aia nu-s chiar mozzarella: Bocconcini of water buffalo’s milk are still produced in the provinces of Naples, Caserta and Salerno, as bocconcini alla panna di bufala, in a process which involves mixing freshly made Mozzarella di Bufala Campana DOP with fresh cream. A Bocconcino di Bufala Campana DOP is also made, which is simply Mozzarella di Bufala Campana DOP, produced in the egg-sized format. Bocconcini of whole cow’s milk are also manufactured, where the higher liquid content, in comparison to standard mozzarella, lends them the soft consistency of fior di latte. misssn, pai cine zice ca nu-ngrasa? Dar telemeaua ingrasa sau e si aia dietetica? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Sigur ca se-mprastie branza aia, nu ramane la bucata. |
|
|
|
Oct 10 2007, 09:58 PM
Post
#1082
|
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 |
(IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Si zici ca nu-i afumat cascavalul ala mozzarellian? M-am uitat acum pe google dupa poze de branzuca dintr-asta, numai de-asta alba, proaspata dau. yep (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) nu-i afumat si nici vreun gust grozav n-are dar merge la pizza ..eu iau in pungute, gata ras (muieti-s posmagii (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) si combinat cu alte soiuri cheddar, parmezan, gouda etc |
|
|
|
| kalua |
Oct 10 2007, 10:06 PM
Post
#1083
|
|
Musafir |
Bre, fa-ti mila de voi si nu mai cumpara dintr-aia rasa, de niciun fel, numai ei stiu ce pun acolo. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
La fel ca in ceaiul la pliculete. |
|
|
|
Oct 10 2007, 10:08 PM
Post
#1084
|
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 |
Bre, fa-ti mila de voi si nu mai cumpara dintr-aia rasa, de niciun fel, numai ei stiu ce pun acolo. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) La fel ca in ceaiul la pliculete. da mami asa o sa fac (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) fara gluma acum, ai dreptate. vezi eu is mai increzatoare in cinste ...asa in general. Chiar mi-e o pofta acum de niste mozzarela proaspata cu rosii si bagheta calda |
|
|
|
| kalua |
Oct 10 2007, 10:13 PM
Post
#1085
|
|
Musafir |
Las' ca si-asa bagam in noi tot felul de prostii, macar cat de cat sa ne ferim de ce putem. Mai ales ca avem copii.
|
|
|
|
Oct 11 2007, 01:31 AM
Post
#1086
|
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 |
asa-i kalua (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) de-aia petrecem noi atata vreme in bucatarie ca sa stim pe urma ce punem pe masa
aici mozzarella proaspata e rara, cea 'veche' e pe toate drumurile |
|
|
|
Oct 11 2007, 09:21 AM
Post
#1087
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 |
Da kalua, dar telemeau are gust fata de mozzarella.Am tot auzit ca ziceau unii si altii ca nu ingrasa drept sa-ti zic nu m-am uitat niciodata sa vad cata grasime are, ca oricum nu conteaza de aia ma duc la aerobic sa pot manca unele chestii care imi plac.
Ai dreptate cu prostiile tre sa fim atenti macar pt copiii nostrii. Aveti voi niste sunca kalua, ambalata cateva felii la noi inca nu se gaseste superbuna. Si aia merge la pizza. |
|
|
|
| kalua |
Oct 13 2007, 04:03 PM
Post
#1088
|
|
Musafir |
misssn, aici se gaseste aproape orice fel de sunca ambalata la cateva felii.
Azi vreau sa fac rulade de carne de vita (am gasit niste carne predestinata pentru asa ceva) cu fasole verde, iar maine saramura de pui a doctoresei wise. Daca ma tine (ca nu ma simt bine) fac si eu lapte de pasare, daca nu, nu. |
|
|
|
Oct 13 2007, 06:11 PM
Post
#1089
|
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 |
kalua (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) ai grija de tine si fa-te bine vite vite
eu fac o ciorba din inimi de pui (suna ca naiba stiu) , apoi boeuf stroganoff si medalioane de porc de la retetele de 30 minute la stroganoff eu stiam cu mustar ... varianta aia n-ai incercat-o? ... deci scoti castravetii si sfecla si pui o lingura de msutar in sosul cremos. dulce inca nu stiu ce sa fac, chef nu prea am, poate rontzaim niste mere (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ps seara imi merge ca naiba internetul am vrut sa pun poze pe grup si la moda si nu puteam sa deschid mai nimic. sa vad azi daca reusesc sa-mi fac aparitia (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
| kalua |
Oct 13 2007, 07:42 PM
Post
#1090
|
|
Musafir |
Eu acuma fac un cu totul boef stroganoff ca asa zice domnul Montignac ca-i bine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Exista o gramada de retete diferite, cu mustar, boia de ardei, tarhon, otet, zeama de lamaie, sherry, coniac sau vin alb in sos (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Din cate-mi aduc aminte iese foarte bun ala de la 30 minute. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 27th October 2025 - 11:51 PM |
|
|