![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Cleo pui reteta de tortillas, cica tre' faina speciala de porumb cu ce le face mama ta?
Multam fain (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
missn trebuie s-o intreb pe mama, maine o sun si sper sa nu uit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Oricum o s-o scriu aici zilele astea am facut o supa de carne cu galusti, aveam niste carne de vita taiata ca pt fondue si-am taiat-o fasii, am prajit-o in wok cu putin ulei si sos de soia apoi rand pe rand am prajit: ceapa verde, ardei rosu, ciuperci, brocoli si stiuleti de porumb din conserva (mai mult mutra e de ei, gustul e oarecare) apoi am amestecat impreuna si-am pus langa paste din faina de orez am facut un blat pt o rulada cu crema de ciocolata. Crema am facut-o la nimereala sa vedem ce-o iesi. N-am chef de nimic, mi-e un somn, diseara mergem la ziua unei amice si inca nu i-am luat cadou (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ... ca nu prea stiu ce sa-i iau in afara de-un ghiveci de flori .. no, ma duc sa ma culc putin poate am vreo revelatie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
am facut ieri niste ciuperci umplute cu o pasta de sunca, cascaval si niste feliute de ardei.
am musafiri in week-end de fapt vin pt vreo 4-5 zile si nu stiu ce sa gatesc (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) amica la care am fost sambata a primit printre altele cadoul asta si eu acum sunt profund indragostita (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
tare fain cadoul!!!:)
Sa ii traiasca! |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
si eu vreau un "cadou" ca ala.
la primavara, ma cadorisesc, de ziua mea cu asa ceva. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) eu am facut o ciorba de pui cu legume si pastravi la barbeque, cu mujdei de usturoi si salata. au iesit yummyyyyy. |
|
|
![]()
|
|
eu mai fac azi maine o saramura a la dr_wise. o bunatate
despre puiucul dragalas din poza trebuie sa duc munca de lamurire cu dragutul meu. Ghinionul lui ca-s perseverenta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu mananc azi in targ, bucatarul restaurantului e ungur la origine si a lucrat si sub mai multi bucatari instelati, stie meseria 1a.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ati facut vreodata prepelita? Ma mananca undeva sa gatesc asa ceva. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Nu am facut da' am mancat o data la restaurant si mi s-a parut foarte buna asa ca daca stai pe ganduri poti incerca.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Azi a cumparat Mr. kalua carne de vitel si-a zis c-ar manca ceva gulacios, asa c-am facut un gulas cu tenta vieneza, cu smantana si ciuperci, a iesit o bunatate.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 29th June 2025 - 05:11 PM |
|