IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

262 Pages V  « < 117 118 119 120 121 > »   
Closed TopicStart new topic
> Meniu pentru saptamana viitoare, Idei pentru diversificare
fortelady
post Nov 18 2007, 12:11 PM
Post #1181





Musafir






masline si muuuuuuuulta lamaie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post Nov 19 2007, 01:11 AM
Post #1182





Musafir






Mie mi-a ramas niste umplutura de la dovlecei umpluti si-am facut un fel de perisoare fara orez la abur pe care le-am pus in sos de rosii. Bucuria copilului!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post Nov 19 2007, 12:39 PM
Post #1183





Musafir






Mi-a mai ramas o bucatica de carne de vitel, fac un gulas mic cu cartofi.

Flori de dovlecei umplute

flori de dovlecei
carne de vitel
smantana
1 ou
ceapa tocata marunt si calita in unt, pusa apoi la rece
sare, piper, nucsoara

Important este ca toate ingredientele sa fie foarte reci, de la frigider. Carnea se face psta (in blender) si se amesteca cu celelalte ingrediente. Florile se spala cu mare atentie si grija, se usuca cu hartie de bucatarie. Cel mai bine e sa puneti umplutura intr-un sprit si se umple asa florile. Se pun la abur cam 10 minute si gata.
Eu am facut un sos de rosii la ele.

Florile:
(IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/flori_pack.jpg)
Umplute cu lingura, nu frumos (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
(IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/flori_farfurie.jpg)

Si dovleceii rotunzi umpluti (cu carne tocata de vita, smantana groasa, ou, ceapa, usturoi, oregano, busuioc):
(IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/rotondi.jpg)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
fortelady
post Nov 21 2007, 08:23 PM
Post #1184





Musafir






QUOTE(Cleo @ Nov 17 2007, 11:13 PM) *
Forte tu pune-o dac-o gasesti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Cineva o sa traga foloasele cu siguranta

ok - sunt cu mama acum online, ea zice asa:

1. se pune limba la fiert cu apa si un pic de sare
2: apoi se scoate si se curata de stratul ala de la suprafata
3. dupa care se pune iar la fiert dupa ce a fost in prealabil taiata rondele. se fierbe cu legume adica ceapa ardei morcovi etc

4: daca vrei sa o faci tocanita faci reteta obisnuita la care adugi masline si o pui la cuptor.

Variatie: eu o las intreaga dupa ce o curat, doar o crestez nu o tai rondele de tot si prin crestaturi pun felii de lamaie.

la sfarsit, mama zice ca se adauga condimente si NEAPARAT, marar verde
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post Nov 22 2007, 01:23 PM
Post #1185





Musafir






Ieri am facut naut cu ardei copti si telemea la cuptor, azi urmeaza butter chicken.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Master of Norule...
post Nov 22 2007, 04:58 PM
Post #1186


V.I.P.
*******

Group: Membru de Onoare
Posts: 3,295
Joined: 1-July 07
From: Flower power
Member No.: 1,880



Am facuit supa cu galusti si sarmale ca imi facu Cleo o pofta, ma antrenez pt Craciun (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cleo
post Nov 22 2007, 05:47 PM
Post #1187


moderator
*******

Group: V.I.P.
Posts: 6,061
Joined: 8-December 05
From: Montreal
Member No.: 34



kalua (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) mereu de la munca am intrat in ultima vreme as ape fuga si nu pot sa vad pozicile puse de tine
ma uit diseara negresit

a fost bun? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

missn mi-au iesit neshte sarmaleeee ..... mortale
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Master of Norule...
post Nov 22 2007, 09:19 PM
Post #1188


V.I.P.
*******

Group: Membru de Onoare
Posts: 3,295
Joined: 1-July 07
From: Flower power
Member No.: 1,880



Au iesit si ale mele bune le-am facut in vasul roman, dar mie mi se pare ca tot mai bune sunt a le soacra-mii, poate unde sunt de-a gata si eu nu tre' sa fac nimic la ele(IMG:style_emoticons/default/yeah.gif)
Maine tre' sa fac ceva dulce ca in afara de o inghetata duminica n-am mai facut nimic si e cazul.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cleo
post Nov 23 2007, 01:52 AM
Post #1189


moderator
*******

Group: V.I.P.
Posts: 6,061
Joined: 8-December 05
From: Montreal
Member No.: 34



no, ca vazu si cleo pozele in sfarsit, woow n-am mai vazut flori de dovlecei. wow

eu mancarea de masline o fac asa:
prajesc ceapa, pun carnea si le ametesc putin impreuna apoi acopar cu apa si adaug si maslinele. Las sa fie mai scazuta apoi adaug sosul de rosii care-i mai gros, dau gust si cand am stins focul pun 3- 4 felii de lamaie taiate rondele

ca desert rontzai mere sau mandarine. N-am chef de nica si nici apetit
insa plec in vacanta saptamana viitoare si poate-mi revin la normal
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post Nov 23 2007, 09:47 AM
Post #1190





Musafir






Mama mai facea in tara flori de dovlecei, dar numai date prin ou sau printr-un aluat pufos de clatite (foarte subtire) si trebuie sa spun ca-mi plac mai mult asa. Si fiica-mea nu s-a atins de flori, a zis ca i se par ingrozitoare. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post

262 Pages V  « < 117 118 119 120 121 > » 
Closed TopicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



Lo-Fi Version Time is now: 5th May 2025 - 02:48 AM