IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

262 Pages V  « < 118 119 120 121 122 > »   
Closed TopicStart new topic
> Meniu pentru saptamana viitoare, Idei pentru diversificare
Master of Norule...
post Nov 23 2007, 11:20 AM
Post #1191

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Nici mie nu-mi plac florile de dovleac,am mancat o data cand am fost in Germania, da' nu-mi mai trebuie.Kalua la voi se manaca tot felul de flori, poate daca esti invatata din copilarie cu asa ceva iti plac, da' eu am gustat si nu mai sunt curioasa. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Am mai gustat inca ceva flori da' nu mai imi aduc aminte exact ce erau da' nu m-a entuziasmat nici una.
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Nov 23 2007, 05:39 PM
Post #1192

Musafir

Azi nu stiu ce fac, in orice caz ceva ce merge repede. Maine supa de vita si friptura de purcel la cuptor, iar duminica, din resturile de friptura si-nca niste carne din supa, fac carne cu sos de ceapa si fasole (la cuptor).

+Quote Post
divi2007
post Nov 23 2007, 07:45 PM
Post #1193

Musafir

arata bine florile dar parca mi e mila de ele, pt mine florile sunt prea frumoasa sa fie mancate (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

ceva mancaruri de post ? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
kalua
post Nov 28 2007, 11:53 AM
Post #1194

Musafir

Eu nu tin post si chiar dac-as tine, la noi, catolici, e numai fara carne, alte interdictii nu-s.
Aseara am facut o placinta/clatita la cuptor, cu telemea in compozitie. Azi fac carne masala cu orez basmati si salbatic.

+Quote Post
Teocris
post Nov 28 2007, 12:46 PM
Post #1195

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Eu gatesc doua feluri de mancare numai la sfarsit de saptamana pentru ca numai atunci suntem acasa(asta numai daca nu ne ducem la mama (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) si atunci nu mai gatesc deloc).In timpul saptamanii,din cauza ca suntem la servici zi lumina iar fetita e la gradinita cu program prelungit,nu gatesc decat pentru masa de seara.Pentru noi,seara e masa principala asa ca mancam destul de consitent (IMG:style_emoticons/default/doh.gif) Stiu ca nu e bine,dar ne adaptam situatiei (IMG:style_emoticons/default/notworthy.gif)
Aseara am avut o tocanita de cartofi buna buna,iar pentru azi am sa fac pilaf de orez cu ciuperci si ardei si salata de varza proaspata.
Maine am in plan o salata de varza cu rosii,ardei si ton.
Pentru vineri inca nu m-am gandit,dar cum imi vine o idee,va anunt.
Pun si ceva poze cu ce gatesc?

+Quote Post
kalua
post Dec 1 2007, 02:19 PM
Post #1196

Musafir

Si la mine-i tot asa, seara e singura data pe zi cand putem manca impreuna.
Exista un topic numai cu poze culinare, te asteptam cu drag si-acolo.

Eu fac azi o rulada de carne tocata cu ou si telemea in mijloc si garnitura de legume asortate (dovlecei, broccoli, ciuperci), iar maine cotlete a la Cluj cu sufleu de varza de Savoia. Si cred ca incep cu fursecurile/prajiturelele.

+Quote Post
Master of Norule...
post Dec 2 2007, 10:51 AM
Post #1197

V.I.P.

Cred ca o sa fac azi un ostropel de vitel si o supa crema de legume si vreau si eu ceva fursecuri cu nuci sau foietaj cu nuci sa vad cat timp mai imi ramane.
Am facut sapt. asta un salam de biscuiti tare yami o sa pun reteta la dulciuri.

+Quote Post
kalua
post Dec 4 2007, 08:28 PM
Post #1198

Musafir

Mie mi-a facut Meg pofta de varza cu carne (si-nca ce pofta!!), asa ca asta fac azi (e la cuptor acum) si de-abia astept sa ma bag in ea. (IMG:style_emoticons/default/w000t.gif)

+Quote Post
Master of Norule...
post Dec 5 2007, 11:13 AM
Post #1199

V.I.P.

Am facut ieri paine cu cartofi superbuna. Kalua la masina de paine poti face si paine cu cartofi? Tot ma codesc s-o iau sa n-o iau mie practic mi-ar trebui doar un malaxor dar la noi nu se gaseste ca nu vreau sa o coc electric.

+Quote Post
kalua
post Dec 5 2007, 11:27 AM
Post #1200

Musafir

Sigur ca da, misssn.

+Quote Post

262 Pages V  « < 118 119 120 121 122 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 5th May 2025 - 02:35 AM