IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

262 Pages V  « < 119 120 121 122 123 > »   
Closed TopicStart new topic
> Meniu pentru saptamana viitoare, Idei pentru diversificare
rozy
post Dec 5 2007, 05:17 PM
Post #1201

Musafir

heeelp! bucataresele iscusite...dati-mi si mie o idee...cum se pot gati niste.... gulii (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) ?
ce fac cu ele?le prajesc?le fierb?in combinatie cu ce? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
nu de alta...dar atat mai e prin frigider (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Dec 5 2007, 06:06 PM
Post #1202

Musafir

Un fel de mancare cu sos, par exemple: cureti guliile, le tai in bastonase. una sau jumatate o razi. Intr-o tigaie pui un strop de ulei, un pic de unt si prajesti olecutica guliile - bastonase, apoi adaugi niste apa, acoperi tigaia cu capac si lasi guliile la fiert, la foc moale, pana s-au inmuiat, dar nu de tot. Sare, piper, nucsoara, un pic de suc de lamaie si gulia rasa, lasi sa traga un clocot, doua si gata-i.

Sau le tai bastonase si le faci precum cartofii prajiti.

+Quote Post
rozy
post Dec 5 2007, 06:09 PM
Post #1203

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/pls.gif)
thanks! m-ai salvat de la foamete (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Cleo
post Dec 6 2007, 03:13 AM
Post #1204

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

helou girlies,

io facui in seara asta niste mancare de cartofi cu cabanos (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) stiu stiu plictisitor dar bun la repezeala

inca sunt in vacation mode ...n-am chef de nimic real, visez aiurea valuri, barci si apa calda si limpede

+Quote Post
asgaard
post Dec 6 2007, 10:27 AM
Post #1205

Obsedat

Group: Obsedat
Member No.: 670

Of, nu stiu ce sa mai fac de mancare, mai nou nu mai mananc seara si sunt tare frustrata... ca nu pot sa gatesc, nu de altceva
Pana la urma am gatit diverse chestii si m-am uitat luuung la ele. Alaltaieri am refacut briosele cu portocale. Apropo, voi cum faceti cu coaja de lamaie si portocala in prajituri, ca stiu ca e toxica, cu ce o inlocuiti ?
In week-end as face o supa de pui (cu taitei de casa daca am rabdare), ceva cu peste (am niste file de salau, as face chiftelute de peste...) si o chinezarie cu multe legume si mult ardei iute, bineinteles. As vrea eu si un quiche cu praz sau alta leguma, sa vad ce-oi gasi prin piata. Si placinta cu dovleac. Sa ma opreasca cineva !
Saptamana trecuta am facut un sos curry aproximativ (intre timp am gasit si schinduf, deci urmatorul o sa fie mai autentic) si pentru prima oara in viata am gatit hrisca, si chiar mi-a placut.

+Quote Post
Teocris
post Dec 7 2007, 03:45 PM
Post #1206

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Ieri am fost harnica si am gatit o ciorbita taraneasca si varza calita cu carne.S-au invitat "cativa"musafiri la mine(sora mea cu nepotelul,o alta sora si o prietena)si au ras varza (IMG:style_emoticons/default/cookies28.gif) asa ca azi mancam numai ciorbita.Pentru maine ma gandeam la ceva peste,macrou mai precis. (IMG:style_emoticons/default/spiteful.gif) sau mergem si mancam la mama (IMG:style_emoticons/default/barfa.gif) Sambata seara suntem invitati la o petrecere,asa ca numai duminica mai fac ceva de mancare (IMG:style_emoticons/default/pizza.gif)

+Quote Post
kalua
post Dec 7 2007, 04:17 PM
Post #1207

Musafir

Eu impusc azi un curry cu peste. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
asgaard
post Dec 7 2007, 04:19 PM
Post #1208

Obsedat

Group: Obsedat
Member No.: 670

Bun, kalua, mai ca as face si eu, ca data trecuta l-am facut cu pui...
Pana la urma tai prajiturile din lista, o sa fac si niste ciuperci la cuptor, ca am gasit unele mari si niste salata de andive

+Quote Post
Master of Norule...
post Dec 7 2007, 05:11 PM
Post #1209

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Ieri am facut adica a facut cuptorul un pui la rotisor si o savarina am avut niste musafiri n-a mai ramas urma de pui. Mai tre' sa fac unul cat de curand ca tare-i bun. Tre' sa fac si eu niste ciuperci cu mozzarela si ustroi la cuptor ca mi-ai facut pofta asgaard.

+Quote Post
Cleo
post Dec 8 2007, 05:11 AM
Post #1210

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

misss AHA ! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
savarina?
deci a iesit?

maine imi revin la programul obisnuit si-o sa vin sa vad ce-ati mai gatit sa ma 'inspirez' (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

262 Pages V  « < 119 120 121 122 123 > » 
Closed TopicStart new topic
5 User(s) are reading this topic (5 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 5th May 2025 - 09:20 AM