![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Da, a iesit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) dar eu o fac in forma mare ca n-am forma de muffins tre' sa-mi cumpar una.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Maine fac piept de pui masala cu piure de mazare galbena uscata si salata de varza murata.
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
io facui ciorbica de perisoare cu bors, o tocanita cu carne de vita si orez sau piure de cartofi ca garnitura si pt c-am avut musafiri aseara am facut si niste placinta cu ricotta (n-am gasit branza proaspata insa au iesit foarte bune asa, data viitoare am sa repet figura )
(IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/placinta.jpg) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Iar eu am schimbat puiul masala in pui tandoori.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Cleo, superba placinta. Pui reteta la praji ca am si eu vre-o 2 retete de placinta da' nu-mi iese asa aratoasa. M-ai facut sa imi doresc sa fac si eu placinta cu branza sapt. asta.
|
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
s-a ales prafu de ideea cu pestele (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sambata am fost la o carmangerie ce s-a deschis de curand la noi in oras si am "scapat "la carne de porc.Asa ca am hotarat sa fac traditionala tochitura de porc(ca doar am taiat porcu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de pe lista (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) )cu mamaliguta si muraturi.Ieri seara am facut ceva buuuuuun:imi ramasese mamaliga de sambata asa ca am taiat-o felii potrivit de groase ,am amestecat intr-un castronel un baton de branza topita cu ceva branza de burduf,am uns feliile de mamaliga(din belsug)si le-am bagat la cuptorul cu microunde 2 min.A iesit super!!
Acum ,daca ma gandesc mai bine,se pot face multe variante:cu cascaval.sunca,ciuperci calite,ceapa calita......... |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
offf cleo!! tu stii ca eu am atatea chestii de facut pe maine? si tu-mi pui poza cu placintuta!
imi vine sa ma apuc acum.. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) as da comanda la domnu' meu, dar la cat de aglomerat e strada la ora asta.. |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu sper sa fac briose diseara (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) cu noua mea tava
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Facut un fel de salata de boeuf calduta
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 414 Joined: 1-November 06 Member No.: 670 ![]() |
Am facut inca o serie de curry cu pui - schinduful ala e o minune, cred ca i-am innebunit pe vecini cu mirosul.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 08:59 AM |
|