![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Post
#1261
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
eu fac 'taci si-nghite' in seara asta
mai am niste tocanita cu carne de vita, supa cu galusti, sarmale (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) si fructe (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
Post
#1262
|
Musafir ![]() |
mai bucataresc si eu, asa mai fara chef, adica nimic special. am facut vineri mancare de mazare cu snitele, iar azi peste la cuptor cu orez basmati, legume la abur si mujdei de usturoi. saptamana viitoare vreau sa fac chilli, poate chiar maine seara. in rest, mai astept idei.
cleo, ce-i aia "taci si-nghite"? la fiu-meu ar trebui sa-i bag pe gat, ca vorbeste intr-una (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
Post
#1263
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
cleo, ce-i aia "taci si-nghite"? la fiu-meu ar trebui sa-i bag pe gat, ca vorbeste intr-una (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) uite aici (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
Post
#1264
|
Musafir ![]() |
multumesc cleo. suna yummy. mai ramane de vazut daca-l prostesc cu mamaliga. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
Post
#1265
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Azi am facut niste orez cu legume , am pus si niste porumb cu salata de varza rosie. Mai aveam niste conserva de ton bucati cu ceapa si lamaie de ieri si am mancat cu orez si cu salata e chiar buna combinatia desi e prima oara cand am incercat-o.
Si am mai facut niste strudele cu mere si cu dovleac. |
|
|
kalua |
![]()
Post
#1266
|
Musafir ![]() |
Azi fac curry din carne de vita.
Maine vreau sa incerc si eu sa fac un mutant intre taci si-nghite si panelle. Panelle se face din faina de naut, e o specialitate din Palermo. |
|
|
![]()
Post
#1267
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Azi am facut fajitas da' doar partea cu carnea si fasolea am facut-o scazuta. Am zis ca mananc numai fasole ca m-am saturat de carne, da' am mancat si un pic de fajitas. A devenit mancarea mea preferata chiar si fara sosuri si tortile.
Vroiam sa mai fac niste fursecuri da' mi-e cam lene poate mai tarziu. |
|
|
fortelady |
![]()
Post
#1268
|
Musafir ![]() |
nu stiu ce sa mai gatesc in weekend.
am zis niste ardei umpluti ca nu am mai facut de muuuuuuuult. in rest, habar nu am (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]() ![]()
Post
#1269
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Eu cred ca bag o ciorba de perisoare(cu smantana si ardei iute (IMG:style_emoticons/default/322.gif) ),cartofi pai,peste prajit si mujdei de usturoi (si dupa aia ne miram de ce ni se face rau (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) )
|
|
|
fortelady |
![]()
Post
#1270
|
Musafir ![]() |
pai peste am facut in weekendul trecut.
ciorba de perisoare - e greutza, si abia ne revenim din chefuri. si daca fac ardei umpluti, tot carne tocata? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th July 2025 - 11:42 PM |
|