IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

262 Pages V  « < 126 127 128 129 130 > »   
Closed TopicStart new topic
> Meniu pentru saptamana viitoare, Idei pentru diversificare
Teocris
post Jan 11 2008, 12:45 PM
Post #1271

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Scuze,poate nu m-am exprimat bine
EU fac....Nu era o sugestie pentru tine

Recomand o supa cu taitei(usoara si galbena (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) )
Go to the top of the page

+Quote Post
fortelady
post Jan 11 2008, 12:51 PM
Post #1272

Musafir

nunu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ma gandeam ca poate fac si eu, gandeam cu voce tare sau ma rog, din taste (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
ideea cu supa e chiar buna (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) am niste carne de pui de casa pe acasa mama mama de cand n-am mai facut (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Teocris
post Jan 11 2008, 05:10 PM
Post #1273

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Daca am fost de folos imi pare bine (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

+Quote Post
Master of Norule...
post Jan 15 2008, 07:07 PM
Post #1274

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Azi am facut supa de vita, tocanita de vita si clatite cu nuci, care sunt tare bune.

+Quote Post
fortelady
post Jan 15 2008, 07:31 PM
Post #1275

Musafir

diseara: varza de bruxelles (prima data cand iau, habar nu am cum se pregateste!), bame cu pui si ceva ton cu maioneza

+Quote Post
pescarush
post Jan 15 2008, 07:45 PM
Post #1276

Musafir

forte, eu o fac de obicei la aburi, cu alte legume (s-o pui mai la inceput, ca dureaza mai mult pana se face, decat ardeiul, sau brocolli, sau conopida), cand e gata pun sare, putin ulei de masline (sau unt) si usturoi.
sau, mai fac legume in tava, la cuptor (pun si varzute de Bruxelles intre altele) si presar cascaval peste ele.

eu am facut o ciorba de legume pe costite de porc si o tocanita de vitel cu okra.
mai departe, nu stiu ce sa mai fac, mi-a cam pierit inspiratia.

+Quote Post
fortelady
post Jan 15 2008, 07:56 PM
Post #1277

Musafir

sar-na!!

+Quote Post
kalua
post Jan 15 2008, 09:15 PM
Post #1278

Musafir

Nu stiu daca nu-i prea tarziu, normal ca se curata de primele foi si i se taie cotoru-n cruce.

edit: am facut niste linte rosie cu ochiuri, pentru cine-a vrut cu carnati prajiti. Totul mancat cu muraturi: gogosari in otet si cornichon.

Si mai tre' sa-ntreb ceva: a facut cineva espuma (cu sifon de-ala pentru frisca)?

+Quote Post
Master of Norule...
post Jan 16 2008, 04:57 PM
Post #1279

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Am luat azi limba si mi s-a urat de cat am curatat la ea, daca stiam apai nu luam. Inca mai studiez ce fac cu ea da' cred ca o tocanita ca maslinele nu-s prietena.
Forte sa-mi zici si mie cum e varza aia Bruxelle ca am vrut sa iau si eu o data si al meu sot a zis pas si n-am mai luat.

+Quote Post
fortelady
post Jan 16 2008, 05:38 PM
Post #1280

Musafir

era deja curatata, am luat-o direct congelata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
pai am calit-o putin, am bagat-o la cuptor cu niste mozarella (cascaval nu aveam prin casa si imi era lene sa merg la non-stop), si niste pui. nu e spectaculoasa la gust gatita asa (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post

262 Pages V  « < 126 127 128 129 130 > » 
Closed TopicStart new topic
5 User(s) are reading this topic (5 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 6th May 2025 - 02:24 AM