![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Scuze,poate nu m-am exprimat bine
EU fac....Nu era o sugestie pentru tine Recomand o supa cu taitei(usoara si galbena (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ) |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
nunu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ma gandeam ca poate fac si eu, gandeam cu voce tare sau ma rog, din taste (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
ideea cu supa e chiar buna (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) am niste carne de pui de casa pe acasa mama mama de cand n-am mai facut (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Daca am fost de folos imi pare bine (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Azi am facut supa de vita, tocanita de vita si clatite cu nuci, care sunt tare bune.
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
diseara: varza de bruxelles (prima data cand iau, habar nu am cum se pregateste!), bame cu pui si ceva ton cu maioneza
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
forte, eu o fac de obicei la aburi, cu alte legume (s-o pui mai la inceput, ca dureaza mai mult pana se face, decat ardeiul, sau brocolli, sau conopida), cand e gata pun sare, putin ulei de masline (sau unt) si usturoi.
sau, mai fac legume in tava, la cuptor (pun si varzute de Bruxelles intre altele) si presar cascaval peste ele. eu am facut o ciorba de legume pe costite de porc si o tocanita de vitel cu okra. mai departe, nu stiu ce sa mai fac, mi-a cam pierit inspiratia. |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
sar-na!!
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu stiu daca nu-i prea tarziu, normal ca se curata de primele foi si i se taie cotoru-n cruce.
edit: am facut niste linte rosie cu ochiuri, pentru cine-a vrut cu carnati prajiti. Totul mancat cu muraturi: gogosari in otet si cornichon. Si mai tre' sa-ntreb ceva: a facut cineva espuma (cu sifon de-ala pentru frisca)? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Am luat azi limba si mi s-a urat de cat am curatat la ea, daca stiam apai nu luam. Inca mai studiez ce fac cu ea da' cred ca o tocanita ca maslinele nu-s prietena.
Forte sa-mi zici si mie cum e varza aia Bruxelle ca am vrut sa iau si eu o data si al meu sot a zis pas si n-am mai luat. |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
era deja curatata, am luat-o direct congelata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
pai am calit-o putin, am bagat-o la cuptor cu niste mozarella (cascaval nu aveam prin casa si imi era lene sa merg la non-stop), si niste pui. nu e spectaculoasa la gust gatita asa (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 02:24 AM |
|