![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am vorbit acum cu taica-meu (ardelean) la telefon si i-am povestit de supa voastra de salata si de chielea mea de gaina. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) El a-nceput sa saliveze... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Eu ma uit crucis.La noi la Dolj n-am auzit in veci de supa de visine sau salata (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
Dar parca as incerca-o dar pe aia light.Cred ca el fac o surpriza colegelor de camera (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
kalua NU CITI!!!!! (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
helou girlies (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) aseara am facut putina ciorba de salata ..mmmmmmmm...2!!!! farfurii am mancat (n-am mancat niciodata 2 farfurii una dupa alta din acelasi fel (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ), mi-am pus dorinte (ca asa se face daca n-ai mancat demult) si-am dormit ca o zana. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) in week-end fac linte rosie cu smantana s-aveti o zi faina |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
mm.. Kalua, un restaurant, dar f mic. era ca un melc din foietaj cu cartofi.. daca afli pe undeva vreo reteta, nu ma uita (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
lasati fetelor ca fiecare regiune isi are ciudateniile ei culinare.
eu am reactionat ca si kalua la supa de visine cand am fost in tabara la Vatra Dornei si mi-au pus in fata bors de sfecla. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Am pus acum de o varza calita ,cu afumatura.Deabea astept sa fie gata (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Azi am facut supa de rosii, mi-a mai ramas fajitas (carnea) de ieri asa ca m-am scos nu mai tb sa fac felul 2. Poate mai fac niste gogosi mai tarziu daca am chef.
Apai sa stii Cleo ca si eu am mancat 2 castroane de ciorba de salata cand am facut-o mi-era o pofta de ceva vreme dar nu gasisem salata decat inghetata pana la urma am gasit buna si am executat ciorba. S-aveti spor la treburi. |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu le-am facut la copii cartofi cu pulpe de pui la cuptor, pentru mine am extras doar pulpele si mi-am facut linte rosie cu smanatana langa ele.
acum imi screm imaginatia cum sa fac niste shrimpi care zac in congelatorul meu, pe maine. aveti vreo idee? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce fete gospodine! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
eu le-am facut la copii cartofi cu pulpe de pui la cuptor, pentru mine am extras doar pulpele si mi-am facut linte rosie cu smanatana langa ele. acum imi screm imaginatia cum sa fac niste shrimpi care zac in congelatorul meu, pe maine. aveti vreo idee? faci un sos de rosii si-l usturoiezi apoi arunci srimpii si lasi sa se imprieteneasca cateva minute oricum ideea e sa fie cu usturoi.... missn ce crezi tu ca mananc diseara? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (shhht sa n-auda kalua ...mi-au mai ramas 2 portii de ciorba fermecata) a mancat si sotul meu si n-a cracnit. Sa-l vad daca mai vrea diseara, daca nu insemana ca-i in fan club .... NOT (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 01:29 PM |
|