IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

262 Pages V  « < 130 131 132 133 134 > »   
Closed TopicStart new topic
> Meniu pentru saptamana viitoare, Idei pentru diversificare
kalua
post Jan 23 2008, 09:02 PM
Post #1311

Musafir

Am vorbit acum cu taica-meu (ardelean) la telefon si i-am povestit de supa voastra de salata si de chielea mea de gaina. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) El a-nceput sa saliveze... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Philia
post Jan 24 2008, 08:57 AM
Post #1312

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Eu ma uit crucis.La noi la Dolj n-am auzit in veci de supa de visine sau salata (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
Dar parca as incerca-o dar pe aia light.Cred ca el fac o surpriza colegelor de camera (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Cleo
post Jan 24 2008, 03:37 PM
Post #1313

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

kalua NU CITI!!!!! (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

helou girlies (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

aseara am facut putina ciorba de salata ..mmmmmmmm...2!!!! farfurii am mancat (n-am mancat niciodata 2 farfurii una dupa alta din acelasi fel (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ), mi-am pus dorinte (ca asa se face daca n-ai mancat demult) si-am dormit ca o zana. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

in week-end fac linte rosie cu smantana

s-aveti o zi faina

+Quote Post
Meg
post Jan 24 2008, 03:41 PM
Post #1314

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

mm.. Kalua, un restaurant, dar f mic. era ca un melc din foietaj cu cartofi.. daca afli pe undeva vreo reteta, nu ma uita (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

+Quote Post
pescarush
post Jan 24 2008, 03:42 PM
Post #1315

Musafir

lasati fetelor ca fiecare regiune isi are ciudateniile ei culinare.
eu am reactionat ca si kalua la supa de visine cand am fost in tabara la Vatra Dornei si mi-au pus in fata bors de sfecla. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

+Quote Post
Teocris
post Jan 24 2008, 05:40 PM
Post #1316

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Am pus acum de o varza calita ,cu afumatura.Deabea astept sa fie gata (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
Master of Norule...
post Jan 24 2008, 06:04 PM
Post #1317

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Azi am facut supa de rosii, mi-a mai ramas fajitas (carnea) de ieri asa ca m-am scos nu mai tb sa fac felul 2. Poate mai fac niste gogosi mai tarziu daca am chef.
Apai sa stii Cleo ca si eu am mancat 2 castroane de ciorba de salata cand am facut-o mi-era o pofta de ceva vreme dar nu gasisem salata decat inghetata pana la urma am gasit buna si am executat ciorba.
S-aveti spor la treburi.

+Quote Post
pescarush
post Jan 24 2008, 06:08 PM
Post #1318

Musafir

eu le-am facut la copii cartofi cu pulpe de pui la cuptor, pentru mine am extras doar pulpele si mi-am facut linte rosie cu smanatana langa ele.
acum imi screm imaginatia cum sa fac niste shrimpi care zac in congelatorul meu, pe maine.
aveti vreo idee?

+Quote Post
kalua
post Jan 24 2008, 07:28 PM
Post #1319

Musafir

Ce fete gospodine! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)

+Quote Post
Cleo
post Jan 24 2008, 07:34 PM
Post #1320

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

QUOTE(pescarush @ Jan 24 2008, 11:08 AM) *
eu le-am facut la copii cartofi cu pulpe de pui la cuptor, pentru mine am extras doar pulpele si mi-am facut linte rosie cu smanatana langa ele.
acum imi screm imaginatia cum sa fac niste shrimpi care zac in congelatorul meu, pe maine.
aveti vreo idee?

faci un sos de rosii si-l usturoiezi apoi arunci srimpii si lasi sa se imprieteneasca cateva minute

oricum ideea e sa fie cu usturoi....

missn ce crezi tu ca mananc diseara? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (shhht sa n-auda kalua ...mi-au mai ramas 2 portii de ciorba fermecata)

a mancat si sotul meu si n-a cracnit. Sa-l vad daca mai vrea diseara, daca nu insemana ca-i in fan club .... NOT (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post

262 Pages V  « < 130 131 132 133 134 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 6th May 2025 - 01:29 PM