IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

262 Pages V  « < 131 132 133 134 135 > »   
Closed TopicStart new topic
> Meniu pentru saptamana viitoare, Idei pentru diversificare
asgaard
post Jan 24 2008, 07:42 PM
Post #1321


Obsedat
****

Group: Obsedat
Posts: 414
Joined: 1-November 06
Member No.: 670



m-ati omorat cu ciorba de salata, fac si eu in week-end, ca am pascut toata salata deja
ulei de masline + usturoi + ardei iute + creveti + lamaie = miam-miam; + paste pentru cine isi permite
eu as manca orez cu creveti... am niste creveti din aia mici in congelator special pentru asta, ii mai salut din cand in cand si trec mai departe...
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post Jan 24 2008, 07:45 PM
Post #1322





Musafir






Mie mi-e mila sa bag creveti in suc de rosii. Cel mai mult imi plac (proaspeti, dar pe-aici nu prea am de unde sa-i iau) prajiti, aproape la sfarsit pus usturoi taiat in felii si chiar la sfarsit patrunjel.

Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cleo
post Jan 24 2008, 08:04 PM
Post #1323


moderator
*******

Group: V.I.P.
Posts: 6,061
Joined: 8-December 05
From: Montreal
Member No.: 34



QUOTE(kalua @ Jan 24 2008, 12:45 PM) *
Mie mi-e mila sa bag creveti in suc de rosii. Cel mai mult imi plac (proaspeti, dar pe-aici nu prea am de unde sa-i iau) prajiti, aproape la sfarsit pus usturoi taiat in felii si chiar la sfarsit patrunjel.


banuiesc ca pescarush are din cei gata fierti si gustul nu mai e asa grozav.
Nu suc de rosii ci sos ... ceva gen creveti marinati. Nu ne potrivim la gusturi zilele astea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ))))

am mancat in Panama cu Mr Cleo dintr-o farfurie ca asa era portia: platou cu fructe de mare . O bunatate.
Majoritatea erau prajite si unele usturoiate si cu lamaie: creveti, calamari, caracatite (la BBQ), homari etc .... excelente!! acu imi ploua-n gura
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post Jan 24 2008, 08:19 PM
Post #1324





Musafir






Sos de rosii am vrut sa scriu, nu suc. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
La aia deja fierti nu ma pricep, n-am luat niciodata.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
pescarush
post Jan 25 2008, 04:09 AM
Post #1325





Musafir






ai dreptate cleo, sunt fierti. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si curatati deja. (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
mersi, cred ca voi incerca sosul de rosii, ca sa mai schimb, ca pana acum ii faceam si eu prajiti in ulei de masline, cu usturoi si lamaie.
cred ca merg si niste legume langa ei.
mersi fetelor. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

btw, cleo, copiii abia asteapta sa le fac supa de salata, au salivat numai cand au vazut baconul si le-am spus unde am de gand sa-l pun. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
a, si am stabilit meniul pe zilele urmatoare:
maine, mult-pomenitii shrimpi cu legume si paste chinezesti cu sos de soia (pentru copii)
sambata, of course, supa de salata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si friptura de miel. asa bine arata pulpa, ca am si trantit una in carut la cumparaturi.
daca intra consortii pe-aici, vor constata cu surpindere ca s-a declarat saptamana supei de salata pe elady. (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

This post has been edited by pescarush: Jan 25 2008, 04:15 AM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Teocris
post Jan 25 2008, 12:34 PM
Post #1326


V.I.P.
*******

Group: Administratori
Posts: 6,891
Joined: 9-November 07
From: Sibiu
Member No.: 2,591



Ciorba de fasole boabe, snitel si mai vad eu pana diseara (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Kalua,ti-am urmat sfatul si fierb mai multa fasole (toata punga).Folosesc cat imi trebuie si restul,la congelator pentru o alta data.Cum de nu m-am gandit pana acum sa fac asta? (IMG:style_emoticons/default/trozneala.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
asgaard
post Jan 25 2008, 12:59 PM
Post #1327


Obsedat
****

Group: Obsedat
Posts: 414
Joined: 1-November 06
Member No.: 670



Eu folosesc pentru ciorba de fasole boabe de la conserva si le pun la sfarsit. Asta ma face o gospodina rea ? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Teocris
post Jan 25 2008, 01:21 PM
Post #1328


V.I.P.
*******

Group: Administratori
Posts: 6,891
Joined: 9-November 07
From: Sibiu
Member No.: 2,591



Nu stiu!Nu am folosit niciodata!
Eu folosesc metoda traditionala:pus la inmuiat de cu seara in apa fiebinte,schimbat apa de 2/3 ori si apoi fierberea la foc minuscul cateva ore pana ajunge la "consitenta "dorita.E o munca grea si dureaza mult.Mai ales ca fasolea e pretentioasa.Risti sa fierbi la ea de te saturi si tot sa nu se inmoaie.
Dar rezultatul e fantastic de bun daca iese totul cum trebuie. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cleo
post Jan 25 2008, 06:59 PM
Post #1329


moderator
*******

Group: V.I.P.
Posts: 6,061
Joined: 8-December 05
From: Montreal
Member No.: 34



Teo daca ai inmuiat-o de cu seara n-are cum sa nu se fiarba mai repede. Vezi ca bulionul , sosul de rosii si restul de surate cu rosii iti transforma boabele-n gloante si poti fierbe si 3 zile ca nu se mai inmoaie. Rosiile se pun mereu spre sfarsit.

Da' chiar o iahnie de fasole eventual cu ciolan n-am mai facut de tare demult.

aici fasolea se fierbe foarte repede, cred ca i-au facut "ceva" altfel nu-mi explic fenomenul.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cleo
post Jan 27 2008, 12:16 AM
Post #1330


moderator
*******

Group: V.I.P.
Posts: 6,061
Joined: 8-December 05
From: Montreal
Member No.: 34



azi iar am fost prin magazine mai speciale: si-am vazut si fleur de sel (nu stiu insa de ce-i sepciala), de la magazinul arabesc am cumparat halva simpla si cu cacao (n-am mai mancat de ani si ani) , cas de vaca si feta grec, salata de icre, niste prajituri (aici fii-mea si omul meu s-au dus) babas aux rhum (savarine) si un soi de chou a la creme mai altfel.

azi am facut o ciorba de vita, linte cu smantana, raita si butter chicken din condimente gata amestecate. Excelent cu o singura observatie. am uitat complet ca pot fi hooooooooooot .... cred c-o sa beau 2 l de apa pana ma culc. De-abia-mi fac (mentin (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) tenul de zana

ca al 2-lea desert (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) clatite facute azi dimineata de sotul meu

ah printre altele am intrat si-ntr-o fruterie (magazin de legume si fructe adica) .... uuuaaaaa ce-i acolo, legume pe care nu numai ca nu le-am vazut niciodata dar citindu-le denumirea, am constat ca nici n-am auzit vreodata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si-s chiar foarte foarte multe feluri. Ce sa mai spun despre cum s-or gati ....
Go to the top of the page
 
+Quote Post

262 Pages V  « < 131 132 133 134 135 > » 
Closed TopicStart new topic
4 User(s) are reading this topic (4 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



Lo-Fi Version Time is now: 6th May 2025 - 06:56 PM