![]() |
![]() ![]() |
![]() |
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
la multi ani pentru cleo-junior!
eu ma uit pe net dupa ceva retete de placinte cu peste, am una acasa in revista good food, da' parca nu-mi place, are sunca (!!) in ea (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) sunca si cu peste??? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
forte, pai fa si tu ca placinta cu carne, numai ca-n loc de carne pui peste. Eu n-am facut decat somon in aluat frantuzesc si Rissois, un fel de coltunasi portughezi. Daca te intereseaza asa ceva, zi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
azi am facut si eu file de pangasius pane o minunatie
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
roxi si forte (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
kalua spune cu coltunasii portughezi ... amicul meu la munca e portughez si pomisesem unei terte persoane ca aflu reteta la asa ceva (nu stia tanti respectiva cum se scrie) iar el a zis c-o intreba pe maica-sa daca stie despr ece-i vorba si m-a uitat |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
cleo si misssn7, primiti felicitarile pentru puiuti si de la mine, chiar daca cu intarziere?
(IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) (IMG:style_emoticons/default/lamultiani.gif) , sa va traiasca si sa va faca fericite. This post has been edited by pescarush: Jan 29 2008, 07:32 PM |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
misssn, sa-ti traiasca mititica, sa se faca mare, tare si sa va fie motiv de bucurii!
cleolica, o sa pun reteta la alea cu peste. |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
n-am mai gatit in seara asta. sunt varza, moarta, vai de steaua mea de obosita
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
misssn sa-ti traiasca papusica si sa fie fericita pana la adanci batraneti . Noi ieri la cutreierat de magazine dupa jucarii am dat de 'rescue pets' ... ia uite ce mutrite sfasietoare au (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
(IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/1-5.jpg) ;(IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/2-4.jpg) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Multumesc pentru urari asa sa fie.
Ce dragute sunt Cleo. Fiica-mea vrea unul adevarat, dar am avut catel si unul mare un brac german i-am zis ca daca ne mutam la casa luam si un catel. Poate o sa luam unul mic. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am facut carbonara in seara asta. Iar acum ma chinuie talentul cu salambos, niste choux-uri micute umplute cu crema de patiserie cu putin alcool in ea si glazurate. Sper sa apuc si niste somn in noaptea asta. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 10:40 AM |
|