![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Post
#1381
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
De-abia astept! (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) apropo de fripturica dubla ..f buna dar sosul n-am apucat sa-l mai fac cu musafirii de fata insa marinadele cu sos de soia sint grozave pt fragezirea carnii. Va mai spusei si eu despre ele. Deci orice carne tinuta in marinada cu sos de soia si condimente e f frageda. Mai ales pt gratarele de facut la vara ... mmmm |
|
|
pescarush |
![]()
Post
#1382
|
Musafir ![]() |
cleo, mersi de tric. chiar nu stiam cu ce sa marinez o bucata de carne de vita. am acasa sos de soia, marinade. ams a incerc in week-end. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
Post
#1383
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
cleo, mersi de tric. chiar nu stiam cu ce sa marinez o bucata de carne de vita. am acasa sos de soia, marinade. ams a incerc in week-end. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) prima oara cand am vazut chiar la carne de vita vazusem: au pus usturoi, o lingura de bulion (eu nu ma omor) , condimente (atentie cu sarea daca e sosul sarat ) si au pus bucata de carne intr-o punga ziploc cu sos peste deci culcata stand in frigider e acoperita cu marinada asta. Ideal ar fi sa lasi peste noapte sa se patrunda. Apoi eu de-aici am preluat-o la toate carnuri pt friptura si e tare buna. De ex la gratar vara pun carnurile intr-o caserola torn sos de soia dar pun si apa (ca nu stric atata sos (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) desi probabil ar fi mai de efect ) apoi usturoi, seminte de coriandru, piper etc etc ce va place si las peste noapte sau de dimineata pana spre seara....deci cateva ore bune (cei de la TV au lasat doar 2 ore carrnea aia de vita in zip-lock. hm! ) |
|
|
pescarush |
![]()
Post
#1384
|
Musafir ![]() |
cleo, suna yummy!!!
o pun la marinat sambata seara si o las pana duminica dimineata! abia astept s-o pap. pupici. |
|
|
kalua |
![]()
Post
#1385
|
Musafir ![]() |
Iar tineti la secret bunataturile pe care le faceti. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Eu vreau sa fac azi vinete prajite alla Toscana (feliile date prin ou amestecat cu niste plante, usturoi, sare si piper, apoi prin parmezan) si pentru ca-ntr-un tarziu ma voi plictisi, voi face din restul de vinete omleta (bucatile de vinete facute la abur, pe deasupra ouale batute, gata). |
|
|
Andreea_M |
![]()
Post
#1386
|
Musafir ![]() |
ieri - clatite umplute cu carne la cuptor, tarta cu fructe si bruschette cu branza verde
pentru azi nush... cred ca o sa iau ceva pui si-l bag la punga cu buruieni |
|
|
divi2007 |
![]()
Post
#1387
|
Musafir ![]() |
eu azi fac pastrav cu orez condimentat si stropit cu multa zeama lamaie i like it (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
ieri si eu am mancat clatite cu dulceata capsuni si branza dulce |
|
|
![]()
Post
#1388
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 414 Joined: 1-November 06 Member No.: 670 ![]() |
in week-end : supa chinezeasca cu pui, multe legume si taitei; creveti cu ulei de masline, usturoi, ardei iute si lamaie + orez basmati
azi probabil o mancarica de ardei copt, se poate folosi ca garnitura la peste sau friptura, eu o mananc asa cu putin orez alaturi |
|
|
pescarush |
![]()
Post
#1389
|
Musafir ![]() |
eu am facut in week-end:
sambata - ciorba de varza, peste la cuptor cu legume la abur si mujdei de usturoi ieri - roast beef cu sparanghel la aburi (peste care am pus usturoi si putin unt) si ardei copti maine vreau sa fac pui cu curry si orez basmatti |
|
|
![]()
Post
#1390
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Iei am facut supa de galusti, ciocane de pui la rotisor cu cartofi prajiti cu mujdei si salata de salata si choux-uri jumate cu crema de tiramisu jumate cu crema de cacao. De data asta le-am pus reci si au crescut frumos choux-urile.
Azi am facut spaghete cu carne de vita. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 01:21 PM |
|