![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Nus daca se potriveste nautul cu peste.
Vreau sa fac si eu o mancare de naut, n-am mancat never o sa incerc. Am facut o salata verde amestecata cu o conserva de ton bucati si cu lamaie, mie tare mi-a placut chiar si fara ceapa, al meu sot a strambat din nas el vroia tonul si salata separat. |
|
|
Andreea_M |
![]()
|
Musafir ![]() |
cu ciuperci Asgaard, sau cu telina rasa
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
trebuie sa ma laud ca am facut pui cu curry. abia am pucat sa-l gust, ca au tabarat "lacustele" mele pe el. am cumparat si flat bread indiana, si copiii si-au lins degetele. si am primit si un compliment de la cel mic, mi-a spus ca nu poate sa spuna care a iesit mai bun: al meu sau al gazdei de la care am primit reteta. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
(bineinteles ca al ei, ca doar ea e maestra, dar m-a impresionat puiul meu). acum am pus la cuptor naut cu telemea, pentru maine. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
si eu vreau sa fac naut cu telemea zilele astea chit ca doar eu o sa mananc.Naut-ul tre' pus la inmuiat sau se fierbe direct? I'm beginner cu nautul asta.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Se inmoaie, ca fasolea uscata.
Eu n-am mai facut aseara snitele, ci am pus niste carne in ratatouille-ul ala. Asa ca pe azi am propus iar snitele din carne de curcan, pentru copil tot vieneze, pentru noi mi s-a comandat sa le fac in manta de parmezan. Cu linte rosie si muraturi. Si mai fac o salata de vinete pentru maine la serviciu, iar avem masa festiva. |
|
|
![]()
|
|
Tot in mese festive o tineti ce fain.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cuptorul unei colege care trebuia sa faca o prajitura cu fructe si-a dat obstescul sfarsit. Asa ca tot pe mine a cazut pacatul sa fac un dulce fara crema, m-am gandit la tortul rusesc cu mere ca merge repede si n-am timp de prostii in seara asta.
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
daca tot am vorbit de niste dulciuri sofisticate am o sugestie ca sa ne revenim: fa-le biscuti! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
eu am facut niste sos de spaghete ca fii-mea e mare amatoare de spaghete si daca mi-a criticat aspru rizoto-ul cu parmezan ... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) azi am sa fac unele carora le spune a la Caprese cu mozarella proaspata si busuioc verde |
|
|
![]()
|
|
Azi am facut varza a la Cluj, maine vreau sa fac niste ciorba de salata again ca mi s-a facut pofta.
Ceva dulce cred ca nu mai fac pana in week-end. |
|
|
Andreea_M |
![]()
|
Musafir ![]() |
maine: ciorba de pui (am o sacosa MARE de pui de curte in congelator)
briose (sa vad de care) si am descoperit niste masline picante in frigider, cred ca trantesc o tocanita cu praz si masline sau limba de porc cu masline. sa vad - sunt intr-o perioada in care nu prea-mi arde de mancare si numai gandul la gatit ma face sa mi se intoarca stomacul |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 08:21 AM |
|