IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

262 Pages V  « < 140 141 142 143 144 > »   
Closed TopicStart new topic
> Meniu pentru saptamana viitoare, Idei pentru diversificare
Master of Norule...
post Feb 16 2008, 12:10 AM
Post #1411

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Niste biscuiti spritati i-am scos mai devreme din cuptor.
Maine ciorba de salata care ma chinui de vre-o 2 zile s-o fac.
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Feb 16 2008, 12:26 PM
Post #1412

Musafir

Andreea, in starea ta n-as face tocanita. Sanatate!

Aseara am fost la mancat pizza, am mancat o quattro formaggi cum n-am mai facut-o pana acum. Vroiam sa-l intreb pe chelner ce si cum, dar ne-am luat la hahaiala cu baietii de la masa vecina si n-am mai facut-o.
Habar n-am ce sa fac azi si maine, fiica-mea a zis ca vrea neaparat iar snitele. Poate-i fac. Si daca sunt in toane foarte bune, le fac si-o salata de cartofi cu castravete, bavareza.
Ma duc sa ma gandesc la ce-as mai putea face. Oooommm...

+Quote Post
Andreea_M
post Feb 16 2008, 12:32 PM
Post #1413

Musafir

pai kalua, nu mananc numai eu, nu pedepsesc restul familiei numai ca am eu probleme cu capul....
azi de exemplu (dupa 12 ore de somn) nu am nimic. dar nu inseamna ca daca ma enervez un pic mai incolo nu fac instant bube pe mine sau ma apuca durerile de stomac

+Quote Post
kalua
post Feb 16 2008, 01:50 PM
Post #1414

Musafir

Mai Andreea, mai, vorbesti de parca ai avea la casa 7 copii mici si neajutorati. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Mi-am adus aminte ca am primit ieri niste fasole de la mama unei prietene, fac o supa groasa din ele, cu gremolata de flori de nucsoara. Si niste muschiulet de strut (partea mai subtire) in foaie de fasole verde (foaie cumparata), sa vedem ce iese dupa ideile mele, sper sa fie comestibil. Carnea servita odata cu supa.

edit: pescarush, pai nu ne-mpartasesti si noua reteta puiului mult laudat?

+Quote Post
Fanny
post Feb 16 2008, 02:27 PM
Post #1415

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Eu am facut pana acum mazare si pizza de ton.
Am pe foc fasole pentru o iahnie.
Iar in stand by pana se dezgheata carnea si ma mai odihnesc si eu am o ciorba de vacuta si snitele de peste (pangasius).

Azi am decretat cooking day. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Andreea_M
post Feb 16 2008, 02:52 PM
Post #1416

Musafir

QUOTE(kalua @ Feb 16 2008, 01:50 PM) *
Mai Andreea, mai, vorbesti de parca ai avea la casa 7 copii mici si neajutorati. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

nu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) doar ca desi pare incredibil, io-s cea cu programul cel mai liber din familie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
sora-mea pleaca devreme de tot la servici si se intoarce de multe ori un pic inaintea mea.
nu mai zic ca se duce in paralel si la scoala... si are si licenta anul asta

+Quote Post
Marbella
post Feb 16 2008, 08:14 PM
Post #1417

Incurabil

Member No.: 235

(IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) foarte bine arata!

Astazi m-am desfasurat in bucatarie ca am cam neglijat-o in ultimul timp si am facut o supa de pui cu galuste, iahnie de fasole rosie, friptura de porc cu usturoi, placintele din aluat dospit umplute cu carne tocata (pregatita in prealabil cu ceapa, mirodenii, ciuperci) si cascaval.Desert: crema de zahar ars.

+Quote Post
Fanny
post Feb 17 2008, 06:45 AM
Post #1418

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Uff, o sa mor cu pofta in cui. In viitorul cel mai apropiat trebuie sa prestez si eu o crema de zahar ars. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
Cleo
post Feb 17 2008, 04:05 PM
Post #1419

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

QUOTE(Fanny @ Feb 16 2008, 11:45 PM) *
Uff, o sa mor cu pofta in cui. In viitorul cel mai apropiat trebuie sa prestez si eu o crema de zahar ars. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

Fanny di ce sa mori cu pofta-n cui? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
cred ca nu exista desert mai simplu de facut. N-am facut niciodata in bain-marie ci intr-un vas rotund de ceramica. Am pus reteta pe-aici.
Sau tu esti la vreo dieta si io vorghesc ca sa ma aflu-n treaba (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

eu vreau sa fac ceva cu iz asiatic in vasul roman dar vin cand o fi gata si mai povestesc apoi am sa fac un soi de placinta in foietaj insa cu carne de vita dupa Jamie al vostru (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , o facea intr-o seara insa din pacate retetele lui nu-s publicate pe foodtv si-acum trebuie s-o fac din amintiri.

Andreea mistoc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) arata mancarea ta de masline, cuptorul adauga un aspect apetisant mancarurilor.

si nu in ultimul rand Kaluaaa receptie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mi-am luat fleur de sel si-am incercat-o aseara pe-o salata de arugula.

+Quote Post
kalua
post Feb 17 2008, 04:44 PM
Post #1420

Musafir

Andreea, am mutat pozele la topicul cu fotografii gastronomice. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Eu n-am mai facut nimic ieri, am mancat rece de prin frigider, celorlalti le-am scos o supa de la congelator. Asa ca azi avem parte si de pranz si de masa de seara calda.

La targul de turism am cumparat un kurtos kalacs. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Aveau si dat prin nuca, nuca de cocos si zahar cu scortisoara. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)

+Quote Post

262 Pages V  « < 140 141 142 143 144 > » 
Closed TopicStart new topic
5 User(s) are reading this topic (5 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 8th May 2025 - 07:52 AM