![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Aseara am facut un fel de budinca de paste fainoase cu sunca de pui si cascaval.A iesit foarte buna!
Azi voi prepara o ciorba taraneasca. Pentru felul doi inca nu m-am hotarat (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Poza mancaricii de aseara o voi posta la topicul potrivit. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Gata, m-am hotarat ce fac si maine: dahi bhalle, niste piftele cu gaura in mijloc din fasole alba in sos de iaurt.
|
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Si eu m-am hotarat!
Felul doi va fi merluciu cu sos de usturoi si mamaliga (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Maine fac ciulama de ciuperci! |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu mi-am propus multe pe week-endul asta:
vreau sa fac supa de salata verde, salata de vinete, pui cu curry si orez (sau paine indiana), pe maine vreau sa fac varza a la Cluj, napolitane (trebuie sa fac doar crema si glazura, foile sunt cumparate) si o prajitura cu mere (asta e Montignac). am si eu musafiri maine, de aceea mi-am propus atatea. sa vedem cate ies. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
o salata de vinete tre'sa fac si eu. ciorba mai am de la mama.. si nu mai stiu. ce imi vine pe moment o sa mai fac.
ce voiam sa intreb: are cineva o retata de sushi? hai, ca reteta gasesc, dar fetele din B: de unde luati cele necesare? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 414 Joined: 1-November 06 Member No.: 670 ![]() |
In week-end am facut: supa de linte, pastrav la cuptor, spanac cu ochiuri, cheesecake.
Meg, pentru sushi gasesti in Mega Image cam tot, si eu vreau sa fac, singura problema e ca eu nu stiu de unde as putea lua peste atat de proaspat incat sa-l folosesc crud, probabil ca voi folosi somon afumat pentru inceput. Daca vrei sa testezi, in Mega Image au un sushi kit la vreo 10-15 lei, cu cateva foi de nori, orez, otet de orez, ghimbir murat si wasabi, toate in miniatura, dar eu zic ca e mai eficient sa le iei in cantitate mai mare. orez poti folosi si de alt fel, numai cu bobul rotund sa fie, ca sa se lipeasca, otetul nu trebuie sa fie neaparat de orez, iar o reteta de facut acasa gimbir murat am gasit pe un forum, o caut si-ti spun, daca te intereseaza. |
|
|
![]() ![]()
|
|
Azi pregatesc pentru al meu Dragobete crema de zahar ars (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
aoleu, asgaard, nu mi-ai dat o veste prea buna. eu ma bucuram ca nu gasesc la noi, cel putin asa credeeam.. acum stiu si m-ar mustra constiinta sa ii mai zic ca nu se gasesc cele necesare.
mie nu mi se pare mare lucru... mai ales, peste crud (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) dar .. sa vedem poate incerc in wk. ma apuc si eu de gatit mai acus. |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 414 Joined: 1-November 06 Member No.: 670 ![]() |
Meg, eu zic ca mai bine comandati sushi ca sa va faceti pofta si gata. Oricum facut acasa nu se compara cu originalul, mai ales din motivul pe care-l spuneam, cu pestele crud.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Ieri am facut supa de rosii si noi asgaard untem mancatori mari de supa de rosii, am mai avut papricas de vitel de alaltaieri.
Azi te-am pomenit Meg pt. ca am facut rulada de pui de cand ma tot gandesc la ea, doar ca n-am reusit eu s-o leg prea bine (I know it) sa vedem ce iese, daca apuc ii trag o poza. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 03:31 PM |
|