![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
asgaard, de unde sa comand? am gasit doar 3 resto japoneze. dar au niste preturi.. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
missn', poti sa tai niste sforicele egale si sa legi deasupra, ca sa nu o mai foiesti cand treci ata. deci pui ata mai intai daca e mai mare si risti sa o rupi si apoi intinzi carnea & co, rulezi si legi atza. sau ajuta-te si de vreo scobitoare 2.. ca n-o fi foc (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 414 Joined: 1-November 06 Member No.: 670 ![]() |
Meg, eu stiu vreo doua online : sushitogo si sushionline, sper ca nu e problema ca le zic aici, si preturile mi se par oricum muuult mai mici decat la restaurantele japoneze, unde sunt de-a dreptul astronomice. Poate aveti noroc si n-o sa va placa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
miss, ce contine rulada ? Ca de aratat arata foarte bine. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Umplutura am calit niste ciuperci cu ceapa si usturoi n-am pus verdeturi ca sotul meu nu vrea verdeturi, am pus-o peste carne si am ras mozzarella pe razatoarea mica peste umplutura si apoi am legat-o parte asta mi s-a parut un pic mai aiurea ca am pus prea multa umplutura si apoi cand am rulat-o jumate de umplutura a iesit afara. Mi-a dat Meg un hint cu bucatele de ata puse sub carne si apoi legata asa ca next time asa fac.
Apropo wasabi ala am inteles ca e hrean probabil o mai avea ceva condimente , am vazut si eu o data la TV cum se face sushi da' e migalos tare. |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 414 Joined: 1-November 06 Member No.: 670 ![]() |
Super, miss, cu ciuperci e numai bine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Wasabi e hrean de-al lor, e verde (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si super iute, mie imi place ca-mi desfunda nasul instantaneu. Eu nu mai am chef decat de verdeturi, voiam sa fac aseara un quiche cu dovlecei si somon afumat, dar am renuntat, ca n-as fi avut cand sa-l mananc. Poate in week-end, asta sau lasagne cu somon si spanac, nici nu stiu ce-i mai rau d.p.d.v caloric (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
asgaard, una nu merge si cealalta.. sa vedem. sau sa mai astept putin.
nu m-as apuca sa fac eu.. am gasit cate ceva in carrefour, dar.. nu prea imi da mana. azi as vrea sa fac niste cornuri cu ciocolata, sau o praji cu ciocolata.. sa vad cum imi vin ideile. am o nutella si tocmai ce am trecut pe langa o patiserie.. prefer sa fac eu decat sa cumpar. si mancare, cartofi cu ceva. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Azi: mancarica de conopida, maine varza cu carne.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Azi am facut again rulada am devenit fan. Fasole scazuta fara carne. Si am facut aluatul de foietaj, maine fac niste pateuri cu ciuperci, cu mere si cu mac.
|
|
|
![]()
|
|
Pana la urma s-au dus toate planurile mele si am facut o ciorba de vacuta cu multe legume (in special fasole verde) si pizza.
In week-end vreau sa fac o prajitura cu piure de castane (am cumparat pentru prima oara asa ceva), deci daca aveti vreo reteta, spuneti-mi si mie. O sa ma duc si la piata sa vad ce verdeturi gasesc, as manca niste urzici. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am eu doua retete cu piure de castane, postez cel tarziu deseara.
|
|
|
![]()
|
|
saru' mana (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 10:28 PM |
|