IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

262 Pages V  « < 147 148 149 150 151 > »   
Closed TopicStart new topic
> Meniu pentru saptamana viitoare, Idei pentru diversificare
divi2007
post Mar 11 2008, 08:51 PM
Post #1481

Musafir

eu am mancat azi mici yamyyyyy
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Mar 12 2008, 03:13 PM
Post #1482

Musafir

Azi chiar ca fac curry-ul cu piept de curcan si conopida. Ca sa fiu sigura, am pus carnea la marinat de-aseara.

+Quote Post
Delphina
post Mar 13 2008, 07:01 PM
Post #1483

Dependent

Group: Membru de Onoare
Member No.: 50

Kalua darling, heya, probabil is offtopic - mai mult ca sigur - insa am picat din intimplare peste aceasta fraza, si nu stiu unde sa postez apropriat:

"Ciocolata cu peste 70% cacao. Cea mai buna pe care am mancat-o vreodata a fost una elvetiana (72% cacao) cu alune intregi caramelizate in ea, un vis. Da' se gaseste numai la magazinul confiseriei in Zuerich >:( "

Ia zi, care confiserie si care ciocolata. Sprungli, Merkur?
Si, sa stii, posta merge repede si bine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
kalua
post Mar 13 2008, 11:10 PM
Post #1484

Musafir

Delphino, esti o scumpa! Sprüngli e, tocmai m-am uitat pe site-ul lor si au acum ciocolata cu pricina la vanzari online. (IMG:style_emoticons/default/dance.gif) Ca pana acum n-o aveaua, tot am dat tarcoale site-ului. Trebuie sa fie Arriba, Los Rios, Ecuador 72% ca tin minte ca alunele erau piemonteze. Acum imi comand. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Cleo
post Mar 14 2008, 02:59 AM
Post #1485

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

voi doua aloo ...ia vorbiti in privat (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ca mie-mi ploua-n gura (am dat repede click pe site-ul cu ciocolata ...mmmmm (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) )

acuma alta:
ieri ma uitam la o emisiune concurs pe food channel, n-am mai avut timp demult s-o vad. Exista cativa iron chefi (adica deja campioni) si au cate un challenger, acesta isi alege 1 oponent si primesc o tema . concursul dureaza o ora. >Se fac 5 feluri inclusiv desert deci si in desert trebuie pusa `tema`zilei ...indiferent ce este
in fuga am vazut acum 2 saptamnai ca a fost Jamie al vostru (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) si tema era un soi de peste. N-am vazut insa ce-au gatit
Ieri a fost o micuta japoneza care a provocat un Iron chef tot japonez si tema a fost `tofu' . Nu pot sa va descriu ce minunatii au facut si felul in care le-au serrvit. De ex. campionul a facut 3 antreuri dar asa cat sa iei de 2 ori maxim ... a creat 3 si le-a servit in niste castroane drepnghiulare micute prezentate pe un soi de dulapior iar castronasele pareau sertarele lui. Deci au adus dulapiorul cu sertarele rasfirate astfel incat se vedea ce-i in ele.

In fine ... absolut speciale au fost toate felurile .
Noi nu am povestit deloc despre tofu. Ar trebui? Kalua receptie? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Am mancat mai demult intr-un restaurant chinezesc o supa excelenta (de-atunci n-am mai gustat asa bunatate) si avea si fasii de tofu in ea, se potrivea de minune.

Azi am facut o salata 'furata' tot de la teveu ... mai ciudata dar absolut speciala. Ieri am facut niste cornuri Kossuth. Fug la poze apoi la salate

+Quote Post
Master of Norule...
post Mar 14 2008, 10:01 AM
Post #1486

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

Azi vreau sa fac si eu niste placinta cu carne daca mi-o iesi si niste rulada bechamel cu urzici numa' sa caut reteta ca nus pe unde o mai fii ca am facut tare demult asa ceva si e buna.

+Quote Post
Teocris
post Mar 14 2008, 10:44 AM
Post #1487

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

O reteta cu pui si ciuperci stie cineva?
Astea sunt ingredientele din frigider (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
asgaard
post Mar 14 2008, 11:02 AM
Post #1488

Obsedat

Group: Obsedat
Member No.: 670

Tocanita de pui si ciuperci : o ceapa inabusita, un catel de usturoi, bucatile de pui si ciupercile taiate, se lasa sa se inmoaie, la sfarsit poti sa pui rosii sau smantana, cum vrei, si mult marar.

+Quote Post
Delphina
post Mar 14 2008, 12:04 PM
Post #1489

Dependent

Member No.: 50

O, Kalua, si io care voiam sa-ti fac o "sompriza" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ...

+Quote Post
Master of Norule...
post Mar 14 2008, 03:18 PM
Post #1490

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

Poti face si rulada de pui umpluta cu ciuperci, e superbuna.
Pana la urma am facut rulada bechamel cu mozzarella si branza de oaie, mai spre seara fac placinta cu carne, daca imi iese pun si-o poza.

+Quote Post

262 Pages V  « < 147 148 149 150 151 > » 
Closed TopicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 11th May 2025 - 10:02 PM