![]() |
![]() ![]() |
![]() |
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu am mancat azi mici yamyyyyy
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Azi chiar ca fac curry-ul cu piept de curcan si conopida. Ca sa fiu sigura, am pus carnea la marinat de-aseara.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 198 Joined: 8-December 05 Member No.: 50 ![]() |
Kalua darling, heya, probabil is offtopic - mai mult ca sigur - insa am picat din intimplare peste aceasta fraza, si nu stiu unde sa postez apropriat:
"Ciocolata cu peste 70% cacao. Cea mai buna pe care am mancat-o vreodata a fost una elvetiana (72% cacao) cu alune intregi caramelizate in ea, un vis. Da' se gaseste numai la magazinul confiseriei in Zuerich >:( " Ia zi, care confiserie si care ciocolata. Sprungli, Merkur? Si, sa stii, posta merge repede si bine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Delphino, esti o scumpa! Sprüngli e, tocmai m-am uitat pe site-ul lor si au acum ciocolata cu pricina la vanzari online. (IMG:style_emoticons/default/dance.gif) Ca pana acum n-o aveaua, tot am dat tarcoale site-ului. Trebuie sa fie Arriba, Los Rios, Ecuador 72% ca tin minte ca alunele erau piemonteze. Acum imi comand. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
voi doua aloo ...ia vorbiti in privat (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ca mie-mi ploua-n gura (am dat repede click pe site-ul cu ciocolata ...mmmmm (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) )
acuma alta: ieri ma uitam la o emisiune concurs pe food channel, n-am mai avut timp demult s-o vad. Exista cativa iron chefi (adica deja campioni) si au cate un challenger, acesta isi alege 1 oponent si primesc o tema . concursul dureaza o ora. >Se fac 5 feluri inclusiv desert deci si in desert trebuie pusa `tema`zilei ...indiferent ce este in fuga am vazut acum 2 saptamnai ca a fost Jamie al vostru (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) si tema era un soi de peste. N-am vazut insa ce-au gatit Ieri a fost o micuta japoneza care a provocat un Iron chef tot japonez si tema a fost `tofu' . Nu pot sa va descriu ce minunatii au facut si felul in care le-au serrvit. De ex. campionul a facut 3 antreuri dar asa cat sa iei de 2 ori maxim ... a creat 3 si le-a servit in niste castroane drepnghiulare micute prezentate pe un soi de dulapior iar castronasele pareau sertarele lui. Deci au adus dulapiorul cu sertarele rasfirate astfel incat se vedea ce-i in ele. In fine ... absolut speciale au fost toate felurile . Noi nu am povestit deloc despre tofu. Ar trebui? Kalua receptie? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Am mancat mai demult intr-un restaurant chinezesc o supa excelenta (de-atunci n-am mai gustat asa bunatate) si avea si fasii de tofu in ea, se potrivea de minune. Azi am facut o salata 'furata' tot de la teveu ... mai ciudata dar absolut speciala. Ieri am facut niste cornuri Kossuth. Fug la poze apoi la salate |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Azi vreau sa fac si eu niste placinta cu carne daca mi-o iesi si niste rulada bechamel cu urzici numa' sa caut reteta ca nus pe unde o mai fii ca am facut tare demult asa ceva si e buna.
|
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
O reteta cu pui si ciuperci stie cineva?
Astea sunt ingredientele din frigider (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 414 Joined: 1-November 06 Member No.: 670 ![]() |
Tocanita de pui si ciuperci : o ceapa inabusita, un catel de usturoi, bucatile de pui si ciupercile taiate, se lasa sa se inmoaie, la sfarsit poti sa pui rosii sau smantana, cum vrei, si mult marar.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 198 Joined: 8-December 05 Member No.: 50 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Poti face si rulada de pui umpluta cu ciuperci, e superbuna.
Pana la urma am facut rulada bechamel cu mozzarella si branza de oaie, mai spre seara fac placinta cu carne, daca imi iese pun si-o poza. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 10:02 PM |
|