![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu fac azi paste cu pesto genovez (verde). Maine tot ceva ce merge repede-repede, inca nu stiu ce.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Fanny eu am niste urzici de duminca in frigider noroc ca nu se strica si inca nu m-am invrednicit sa le curat si sa le fac.
Azi am facut supa de vita cu taietei si friptura de vitel cu pireu.Maine I have no idea. This post has been edited by misssn7: Mar 21 2008, 07:31 PM |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
si eu maine fac urzicici cu lapte si salata de vinete
azi am facut fursecuri si salata orientala de cartofi cu ceapa si masline si ulei de dovleac (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Am facut ieri Divi si eu urzicile, tare bune.
Azi dimineata am facut cornuri again poate mai tarziu pun o poza au iesit mai bune ca cele de inainte. Spre seara am facut musaca de dovlecei, am si uitat cat e de buna o sa mai repet figura cu musacaua. Vroiam sa fac lasagna dar eram cam in graba si am zis sa n-o pecesc. Cine a facut lasagna trebuie fierte foile sau nu, ca in reteta ce o am adica de pe cutia de lasagne zice ca tre' sa balteasca in bechamel si zice ca nu trebuie fierte da' mi-e ca nu se inmoaie. Ziceau ca trebuie lasate cu umplutura la cuptor 20 min la 200 grade. This post has been edited by misssn7: Mar 23 2008, 08:21 PM |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
misssn, atunci nu trebuie pre-fierte. Se inmoaie, dar trebuie sa ai intr-adevar grija sa aiba destul sos dedesubt/deasupra.
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Am amestecat loboda cu salata si am facut o ciorbita, care sper sa fie gustoasa. Dupa atata mancaresolida simteam nevoia si de ceva lichid. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Am mai facut si orez cu pui, la cuptor. |
|
|
![]()
|
|
Multumesc kalua (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) .
Saptamana viitoare intr-o zi o sa fac lasagne asa mi-e de pofta, o data am mancat la restaurant si mi s-a parut extrem de buna. |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
-mi-am luat niste pulpe ce curcan afumate si vreau sa fac o ciorba sau iahnie de fasole. Ciorba cred ca va fi totusi. mi-a facut Teo o pofta
- azi am facut o ciulama de ciuperci shiitake si portabella langa niste mamaliguta. Ciulamaua a iesit o nebunie. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu maine tot miel fac (inca nu stiu cu ce fel de sos), cu broccoli si salata de-aia mica.
|
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Azi prestez saramura de pui (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 07:50 AM |
|