IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

262 Pages V  « < 152 153 154 155 156 > »   
Closed TopicStart new topic
> Meniu pentru saptamana viitoare, Idei pentru diversificare
asgaard
post Mar 27 2008, 04:43 PM
Post #1531

Obsedat

Group: Obsedat
Member No.: 670

Miss, arata beton, de o saptamana ma bantuie ideea lasagnei cu somon si spanac, azi credeam ca am scapat, dar nu se mai poate... cred ca in week-end o fac... offf (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) o sa ma ai pe constiinta
Go to the top of the page

+Quote Post
Master of Norule...
post Mar 27 2008, 09:16 PM
Post #1532

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Sa stii asgaard ca si eu de duminica ma gandeam la ea si am facut-o de abia azi, mi se parea a fii mai complicata da' nu-i chiar asa. oricum am pecit bechamelul ca in reteta scria ca se amesteca cu untul faina si apoi se amesteca cu laptele fierbinte si eu le-am pus pe rand untul si faina in lapte si au iesit cocoloase si le-am bagat repede in blender si am dres busuiocul. Imi pare rau ca n-am facut mai de mult ca e tare buna.
Suna bine lasagna cu spanac dar in afara de somon nu merge altceva eu nu ma omor dupa peste, somon nici atat.
Hai ca numai maine nu-i poimaine.

+Quote Post
kalua
post Mar 29 2008, 03:03 PM
Post #1533

Musafir

Hai sa va spun una buna: colega mea vietnameza, care-i aici din copilarie, n-a facut vreodata piure de cartofi din cartofi. A zis ca a cumparat de 2-3 ori fulgi si a facut din ala. Incredibil pentru noi, nu?
A descoperit ieri un site vietnamez pentru femei care cica are retete misto si tare am indemnat-o sa-nceapa sa faca de-acolo si sa ne dea si noua stiinta mai departe. Ca pana acum ea n-a prea gatit, sau cand a gatit nu i-a iesit asa cum trebuie samd. Sper s-o faca, bucataria vietnameza (de la mijlocul Vietnamului) mi se pare cea mai buna pe departe din toata Asia.

Azi fac cotlete de porc (inca nu stiu cum), iar maine medalioane din muschiulet de vita cu sos de piper. Azi trebuie sa fac si-o prajitura cu mere, Mr. kalua a cumparat niste mere care nu-mi plac ca consistenta la mancat ca atare, asa ca a trebuit sa le gasesc alta folosinta.

+Quote Post
Cleo
post Mar 29 2008, 03:24 PM
Post #1534

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

si-apoi sa-ti dea si tie din stiinta ei nou acumulata si tu noua si tot asa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Kari te-am intrebat pe pagina cealalta de supele de pui la conserva la cutie si nu m-ai vazut cred. Deci tu le iei de pe raft sau iti faci singura? Absolut in toate emisiunile de pe foodtv folosesc supa asta, deci apa nu prea am vazut sa adauge in mancare insa mie nu mi-a placut ce gust are. In aia de pui simt gust de chimicale iar aia de vita e asa de sarata de ti se face gura punga

Eu am facut gulasul dupa reteta ta, excelenta, inclusiv aroma data de coaja de lamaie (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Ungurii nu gatesc cu bulion si in reteta lor de gulas vad ca se pune si putin usturoi desi eu nu-mi aduc aminte.

+Quote Post
kalua
post Mar 29 2008, 03:54 PM
Post #1535

Musafir

Chiar ca nu vazusem postul ala al tau, nu stiu cum se face, 'scuse moi!

La noi se gaseste supa clara redusa la borcan, nu scrie supa pe ea, ci fond (de pasare, de vita, de legume, de peste, de vanat), e calitate buna, da' si pretul e pe masura.
Eu mai fac in casa (muuuuulta de tot, sa fie macar rentabila actiunea si sa am asa ceva pe o perioada indelungata) si o inghet, cel mai bine in cuburi pentru ca asa pot scoate exact cat imi trebuie la o mancare. Vezi c-am scris ceva pe tema asta la trucurile de bucatarie.

Reteta asta de gulas e austrico-nemteasca. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Teocris
post Mar 29 2008, 04:15 PM
Post #1536

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Carnati de casa proaspeti afumati la cuptor,in moare de varza (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) si musaca de cartofi.

+Quote Post
kalua
post Mar 29 2008, 04:19 PM
Post #1537

Musafir

Ii afumi in cuptor, teo? Cum?

+Quote Post
Master of Norule...
post Mar 29 2008, 04:20 PM
Post #1538

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Carnati proaspeti de casa yumy (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) , mie asa imi plac doar ca nu ma bag sa-i fac mi se pare prea multa munca.
Eu am facut chiftele cu cartofi natur.Am niste stevie si habar n-am ce sa fac cu ea. Daca aveti idei, share please.
Probabil ca fac niste sarmale, ca tot am auzit ca sunt bune.

This post has been edited by misssn7: Mar 29 2008, 04:33 PM

+Quote Post
Cleo
post Mar 29 2008, 04:25 PM
Post #1539

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

cred ca-s afumati deja si-acum ii face la cuptor cu moare... Teo iar venim peste tine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
vrei nu vrei!

Kari mersi de tip. asa am sa fac si eu. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Teocris
post Mar 29 2008, 04:28 PM
Post #1540

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Nuuuuuu
Sunt afumati intr-o afumatoare(asta iarna). Eu am bagat cativa la congelator.
Din cand in cand scot o punga, pun carnatii intr-o tava mai adanca, torn moare de varza cat sa-i acopere pe jumatate si ii bag la cuptor(incins) la foc potrivit. Din cand in cand ii intorc.
In cuptor stau pana scade moarea si carnatii prind o culoare frumoasa.
Ies foarte fragezi si foarte buni.
Nu mai pun nimic in tava,nici macar ulei,piper,sare sau alte condimente. Carnatii au tot ce trebuie inauntru, iar moarea e suficienta. Nu sunt imbibati de grasime si(da-mi voie sa te citez) ies o poezie. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post

262 Pages V  « < 152 153 154 155 156 > » 
Closed TopicStart new topic
6 User(s) are reading this topic (6 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 8th May 2025 - 08:20 AM