![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Post
#1531
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 414 Joined: 1-November 06 Member No.: 670 ![]() |
Miss, arata beton, de o saptamana ma bantuie ideea lasagnei cu somon si spanac, azi credeam ca am scapat, dar nu se mai poate... cred ca in week-end o fac... offf (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) o sa ma ai pe constiinta
|
|
|
![]()
Post
#1532
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Sa stii asgaard ca si eu de duminica ma gandeam la ea si am facut-o de abia azi, mi se parea a fii mai complicata da' nu-i chiar asa. oricum am pecit bechamelul ca in reteta scria ca se amesteca cu untul faina si apoi se amesteca cu laptele fierbinte si eu le-am pus pe rand untul si faina in lapte si au iesit cocoloase si le-am bagat repede in blender si am dres busuiocul. Imi pare rau ca n-am facut mai de mult ca e tare buna.
Suna bine lasagna cu spanac dar in afara de somon nu merge altceva eu nu ma omor dupa peste, somon nici atat. Hai ca numai maine nu-i poimaine. |
|
|
kalua |
![]()
Post
#1533
|
Musafir ![]() |
Hai sa va spun una buna: colega mea vietnameza, care-i aici din copilarie, n-a facut vreodata piure de cartofi din cartofi. A zis ca a cumparat de 2-3 ori fulgi si a facut din ala. Incredibil pentru noi, nu?
A descoperit ieri un site vietnamez pentru femei care cica are retete misto si tare am indemnat-o sa-nceapa sa faca de-acolo si sa ne dea si noua stiinta mai departe. Ca pana acum ea n-a prea gatit, sau cand a gatit nu i-a iesit asa cum trebuie samd. Sper s-o faca, bucataria vietnameza (de la mijlocul Vietnamului) mi se pare cea mai buna pe departe din toata Asia. Azi fac cotlete de porc (inca nu stiu cum), iar maine medalioane din muschiulet de vita cu sos de piper. Azi trebuie sa fac si-o prajitura cu mere, Mr. kalua a cumparat niste mere care nu-mi plac ca consistenta la mancat ca atare, asa ca a trebuit sa le gasesc alta folosinta. |
|
|
![]()
Post
#1534
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
si-apoi sa-ti dea si tie din stiinta ei nou acumulata si tu noua si tot asa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Kari te-am intrebat pe pagina cealalta de supele de pui la conserva la cutie si nu m-ai vazut cred. Deci tu le iei de pe raft sau iti faci singura? Absolut in toate emisiunile de pe foodtv folosesc supa asta, deci apa nu prea am vazut sa adauge in mancare insa mie nu mi-a placut ce gust are. In aia de pui simt gust de chimicale iar aia de vita e asa de sarata de ti se face gura punga Eu am facut gulasul dupa reteta ta, excelenta, inclusiv aroma data de coaja de lamaie (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Ungurii nu gatesc cu bulion si in reteta lor de gulas vad ca se pune si putin usturoi desi eu nu-mi aduc aminte. |
|
|
kalua |
![]()
Post
#1535
|
Musafir ![]() |
Chiar ca nu vazusem postul ala al tau, nu stiu cum se face, 'scuse moi!
La noi se gaseste supa clara redusa la borcan, nu scrie supa pe ea, ci fond (de pasare, de vita, de legume, de peste, de vanat), e calitate buna, da' si pretul e pe masura. Eu mai fac in casa (muuuuulta de tot, sa fie macar rentabila actiunea si sa am asa ceva pe o perioada indelungata) si o inghet, cel mai bine in cuburi pentru ca asa pot scoate exact cat imi trebuie la o mancare. Vezi c-am scris ceva pe tema asta la trucurile de bucatarie. Reteta asta de gulas e austrico-nemteasca. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]()
Post
#1536
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Carnati de casa proaspeti afumati la cuptor,in moare de varza (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) si musaca de cartofi.
|
|
|
kalua |
![]()
Post
#1537
|
Musafir ![]() |
Ii afumi in cuptor, teo? Cum?
|
|
|
![]()
Post
#1538
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Carnati proaspeti de casa yumy (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) , mie asa imi plac doar ca nu ma bag sa-i fac mi se pare prea multa munca.
Eu am facut chiftele cu cartofi natur.Am niste stevie si habar n-am ce sa fac cu ea. Daca aveti idei, share please. Probabil ca fac niste sarmale, ca tot am auzit ca sunt bune. This post has been edited by misssn7: Mar 29 2008, 04:33 PM |
|
|
![]()
Post
#1539
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
cred ca-s afumati deja si-acum ii face la cuptor cu moare... Teo iar venim peste tine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
vrei nu vrei! Kari mersi de tip. asa am sa fac si eu. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]()
Post
#1540
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Nuuuuuu
Sunt afumati intr-o afumatoare(asta iarna). Eu am bagat cativa la congelator. Din cand in cand scot o punga, pun carnatii intr-o tava mai adanca, torn moare de varza cat sa-i acopere pe jumatate si ii bag la cuptor(incins) la foc potrivit. Din cand in cand ii intorc. In cuptor stau pana scade moarea si carnatii prind o culoare frumoasa. Ies foarte fragezi si foarte buni. Nu mai pun nimic in tava,nici macar ulei,piper,sare sau alte condimente. Carnatii au tot ce trebuie inauntru, iar moarea e suficienta. Nu sunt imbibati de grasime si(da-mi voie sa te citez) ies o poezie. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 08:20 AM |
|