IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

262 Pages V  « < 153 154 155 156 157 > »   
Closed TopicStart new topic
> Meniu pentru saptamana viitoare, Idei pentru diversificare
Cleo
post Mar 29 2008, 04:30 PM
Post #1541


moderator
*******

Group: V.I.P.
Posts: 6,061
Joined: 8-December 05
From: Montreal
Member No.: 34



cred ca e un miros la voi in casa .... gata, deci vin acum da? deschide usa! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post Mar 29 2008, 04:35 PM
Post #1542





Musafir






Deci sunt afumati, nu proaspeti.
Si eu mai fierb carnati in moare, la iarna urmatoare trebuie neaparat sa incerc varianta ta.
Ma gandeam ca poate ai o tehnica de afumat la cuptor. L-am vazut eu pe Jamie cum a afumat ceva in fan, intr-o cutie de biscuiti din tabla, pe aragaz, dar n-am fost atenta ca sa pot incerca si eu. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Teocris
post Mar 29 2008, 04:36 PM
Post #1543


V.I.P.
*******

Group: Administratori
Posts: 6,891
Joined: 9-November 07
From: Sibiu
Member No.: 2,591



Hei, vii in vizita la mine? (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif)
Super!!!!!
Te astept cu mare drag.
Pun mai tarziu ceva poze sa va faceti o idee cum arata.


Kalua, pe aici asa le zice "carnati proaspeti afumati". Asta pentru ca nu sunt fierti inainte de afumare si nu sunt afumati foarte tare, numai cat sa le dea gust de afumat. Carnea ramane cruda.

This post has been edited by teocris7: Mar 29 2008, 04:38 PM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cleo
post Mar 29 2008, 04:48 PM
Post #1544


moderator
*******

Group: V.I.P.
Posts: 6,061
Joined: 8-December 05
From: Montreal
Member No.: 34



QUOTE(teocris7 @ Mar 29 2008, 10:36 AM) *
Hei, vii in vizita la mine? (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif)
Super!!!!!
Te astept cu mare drag.


virtual am venit de cateva ori deja (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
n-ai vazut ca se termina cam repede mancarea? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

QUOTE(teocris7 @ Mar 29 2008, 10:36 AM) *
Pun mai tarziu ceva poze sa va faceti o idee cum arata.


asa-asa, baga cutitul si rasuceste (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Pai carnatii se afuma mereu cruzi. Apoi ii lasi la uscat si daca ai vreun loc mai racoros unde-i poti tine se usuca si-i poti manca in feliute subtiri ca pe salam. Noi asa faceam. Doamne ce bunatate de carnati faceau ai mei. Acum nu prea mai mananca `porcarii`(carne de porc adica) ...prea mult colesterol. Pe cei proaspeti nu-i mai afumau, ii puneau asa la congelator.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Teocris
post Mar 29 2008, 05:12 PM
Post #1545


V.I.P.
*******

Group: Administratori
Posts: 6,891
Joined: 9-November 07
From: Sibiu
Member No.: 2,591



Da, stiu .
Am vrut numai sa ma fac inteleasa.

Carnatii astia sunt numai un picut afumati si nu merg mancati negatiti.

Cat despre mancare, eu oricum gatesc cat pentru o armata, asa ca o gura- doua in plus nu se simte.
Si eu am fost musafir nepoftit la voi la masa, asa ca suntem chit.

This post has been edited by teocris7: Mar 29 2008, 05:19 PM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
divi2007
post Mar 29 2008, 05:29 PM
Post #1546





Musafir






mai pune o farfurie teocris ca simt de aici mirosul carnatilor cu varza (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ,
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Teocris
post Mar 29 2008, 05:31 PM
Post #1547


V.I.P.
*******

Group: Administratori
Posts: 6,891
Joined: 9-November 07
From: Sibiu
Member No.: 2,591



Cu moare de varza (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Te astept si pe tine (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Fanny
post Mar 29 2008, 07:15 PM
Post #1548


Moderator Global
*******

Group: Membru de Onoare
Posts: 5,946
Joined: 17-January 07
From: Bucuresti
Member No.: 1,055



Eu am primit spanac deja gatit. (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Master of Norule...
post Mar 29 2008, 07:19 PM
Post #1549


V.I.P.
*******

Group: Membru de Onoare
Posts: 3,295
Joined: 1-July 07
From: Flower power
Member No.: 1,880



Cred ca se face coada la usa ta pt. o portie de carnati (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Am facut sarmalele in foi de stevie sunt tare curioasa cum or iesi, nu mai fac sarmale iar luni bune de acu' inainte,cred ca de Pasti fac orice altceva numai sarmale nu ca am impaturit la ele de ma plictisisem.
Acum fac cornulete kossuth ale lui Cleo.
Super Fanny.

This post has been edited by misssn7: Mar 29 2008, 07:20 PM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cleo
post Mar 30 2008, 11:51 PM
Post #1550


moderator
*******

Group: V.I.P.
Posts: 6,061
Joined: 8-December 05
From: Montreal
Member No.: 34



- fac Ali Nazik sa guste si sotul meu, si-am facut niste ratatouille cu tofu.
- aseara am facut prajitura cu mere de la kalua insa cred ca mi-ar place mai mult cu nuci, ori alunele mele de pamant au fost prea sarate desi eu le-am scos din coaja... cumva nu se potriveau gusturile.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

262 Pages V  « < 153 154 155 156 157 > » 
Closed TopicStart new topic
5 User(s) are reading this topic (5 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



Lo-Fi Version Time is now: 8th May 2025 - 08:11 AM