![]() |
![]() ![]() |
![]() |
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
vanata, rosia si ardeiul coapte apoi taiate marunt, se mai adauga ceapa verde si sare, asta am facut azi
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Azi bors de fasole uscata
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Azi poate fac sarmale de post in frunze de stevie si o pizza. Kalua ce verdeturi se pun in sarmalele de post? Mi-ai facut o pofta cu sarmalele de post de e posibil sa le incerc desi am zis ca nu mai fac prea curand sarmale.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Stevie, loboda, patrunjel, frunze de sfecla parca. Muuuult tare din toate.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Maine paste cu cu sos de smantana cu sunca fiarta, hribi (manatarci) uscati si sofran.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
La paste n-am mai pus nici sunca, nici sofran.
Maine creveti in sos de iaurt cu nuca de cocos (indinerie), duminica lasagna ca mi-ati facut pofta. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si maine cred ca fac prajitura cu unt. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Maine cred ca fac cozonac crapat ca salivez dupa el de ceva vreme si ciorba de loboda. Azi am facut fasole cu un fel de caizer care avea mai muta carne si f. putina slanina. Probabil ca duminca si eu lasagna ca se anunta vreme urata, asa ca nu plecam de acasa.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fusilli ai funghi a la kalua
250g fusilli 50g hribi uscati 1-2 catei usturoi tocati marunt sare, piper ulei de masline o ramurica de rozmarin 200 ml frisca lichida parmezan ras proaspat (eu nu-l rad, ci il tai in felii foarte, foarte subtiri) Peste hribi se toarna apa clocotita si se lasa 10-15 minute la inmuiat. Se fierb pastele al dente. Se incinge la foc mediu o tigaie, se pune uleiul in ea, ramurica de rozmarin si usturoiul (atentie ca sa nu se arda usturoiul). Se scurg hribii de aproape toata apa si se pun cu putina apa in tigaie. Dupa vreun minut se adauga frisca. Se pipereaza si se lasa cateva minute la fiert, aproape de sfarsit se adauga niste parmezan pentru a lega putin sosul. Pastele fierte si scurse se pun in tigaie, se amesteca cu sosul, se servesc imediat in farfurii incalzite. Ramurica de rozmarin se scoate. Se presara cu parmezan. |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
aici se gasesc niste lemne speciale, pui bucata de carne (peste in special) pe el (arata ca un fund de lemn) si-n felul asta se pun pe barbeque, eventual pe raftul de sus. Am vazut procedeul asta si la foodtv, pusesera niste somon salbatic pe fundul asta si l-au bagat intr-un cuptor ca cele de paine sau pizza. Carnea primeste un gust placut de afumat. cleo, ce bine ca m-ai luminat! (IMG:style_emoticons/default/doh.gif) demult ma tot intreb ce-o fi cu lemnul ala pentru somon in magazin. (IMG:style_emoticons/default/mwah1.gif) eu le-am facut azi la copii chiftelute cu sos de rosii si piure de cartofi, am fiert deja si supa pe pulpe de curcan pentru week-endul asta. (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif) am cam terminat cu "consumatoarele de timp" pentru week-end. (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
pesca eu inca n-am folosit lemnul acela dar la vara o s-o fac
azi am facut supa de rata cu galuste chiftele marinate si desertul facut de ieri o prajitura cu ciocolata apoi niste pogace cu cartofi. Cele cu jumari sint mai faine. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 08:11 AM |
|