IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

262 Pages V  « < 156 157 158 159 160 > »   
Closed TopicStart new topic
> Meniu pentru saptamana viitoare, Idei pentru diversificare
Nimphetamin
post Apr 6 2008, 06:51 PM
Post #1571


Membru de Onoare
******

Group: Membru de Onoare
Posts: 2,851
Joined: 16-March 07
From: Bucuresti
Member No.: 1,359



Cleo, si eu am facut chiftele marinate (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

La mine a fost first time. Nu ma pricep la chiftele neam, nu-mi ies gustoase deloc (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Pt ele am facut si un piure de cartofi, ca barbata-miu vrea si mancare normala, nu doar chestii exotice Montignace (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Am facut si o ciorba de pui cu legume si piept de pui la cuptor cu legume gratinat.

Toate au iesit minunat, mai putin chiftelele, dar nu-i bai.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cleo
post Apr 6 2008, 07:47 PM
Post #1572


moderator
*******

Group: V.I.P.
Posts: 6,061
Joined: 8-December 05
From: Montreal
Member No.: 34



nimphe gand la gand (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , eu n-am mai facut de ani de zile (de-astea marinate)

la chiftelele obisnuite pe langa ceapa, sare, piper si ou se pune si-un cartof crud dat pe razatoarea mica si stors de sucul propriu.

Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post Apr 6 2008, 08:31 PM
Post #1573





Musafir






Eu n-am pus niciodata cartof, ci paine inmuiata in lapte si stoarsa bine. Acum nu mai pun nimic, ies ceva mai tari, dar foarte bune la gust.
Nimphe, pai spune tu aici exact cum ai facut si ce n-a iesit bine, nu exista sa n-o scoatem la liman si sa te facem imparateasa chiftelelor.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Nimphetamin
post Apr 6 2008, 09:19 PM
Post #1574


Membru de Onoare
******

Group: Membru de Onoare
Posts: 2,851
Joined: 16-March 07
From: Bucuresti
Member No.: 1,359



Pai am luat carne tocata: mix de vita cu porc. Am amestecat carnea cu 2 oua, ceapa calita cu marar si putina faina de naut. Atat. Le-am framantat bine si le-am facut ghemotoc.
Cartof nu pun, ca nu mananc cartofi, si nici paine. Ar fi trebuit sa iasa bune, dar nush, o fi fost carnea de vina (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Sosul l-am facut cum m-a invatat maica-mea: intr-o oala am pus putin ulei si am cernut putina faina de naut. Apoi am pus bulion, apa rece, putin cate putin si otet. Am aruncat chiftelele in sosul asta si am pus piper boabe si dafin.
A iesit cam dulce sosul, nush de ce (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Sosul e in regula, dar chiftelele nush, nu-mi ies. Cred ca it runs in the family, ca maica-mea n-a facut niciodata chiftele bune (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post Apr 6 2008, 09:24 PM
Post #1575





Musafir






Eu pun si usturoi tocat mic. Si piper. Foarte importanta este sarea, fara destula sare n-are nicio mancare gust bun. Eu mananc putin sarat, dar putinul ala e important pentru gust.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cleo
post Apr 6 2008, 09:42 PM
Post #1576


moderator
*******

Group: V.I.P.
Posts: 6,061
Joined: 8-December 05
From: Montreal
Member No.: 34



nimphe in chiftele nu se pune verdeata din cate stiu eu
asa-i, voi daca sinteti cu Monti nu mancati cartof, mie-mi place pt ca mentine chifteaua umeda (ca sa nu zic ne-seaca (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) si practic cartoful nu se simte.

kalua si eu la fel cu sarea. mai nesarata asa... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

eu de data asta la sos am pus si putina frisca neinducita si de la mine putere putin marar si putin patrunjel verde ...a iesit foarte bun.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post Apr 6 2008, 10:26 PM
Post #1577





Musafir






Eu pun marar in chiftele, ca fara parca lipseste ceva. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pe-aici mai toata lumea pune patrunjel verde.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cleo
post Apr 6 2008, 10:37 PM
Post #1578


moderator
*******

Group: V.I.P.
Posts: 6,061
Joined: 8-December 05
From: Montreal
Member No.: 34



cate bordeie atatea obiceiuri (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

sar la alta, mama facea perisoarele din ciorba fara verdeturi si punea orez, am mancat mai apoi si cu gris in loc de orez. am mancat cu orez si verdeturi (marar) ... si mi-au placut toate

ah siii pt mine chifteaua-i fara verdeturi
parjoalele-s cu verdeturi si legume si nitica_carne (astea nu-mi plac par examplu)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Master of Norule...
post Apr 6 2008, 10:37 PM
Post #1579


V.I.P.
*******

Group: Membru de Onoare
Posts: 3,295
Joined: 1-July 07
From: Flower power
Member No.: 1,880



Si eu pun marar si patrunjel desi cateodata pun doar marar si pun si o cepa taiata marunt cateodata pun morcov si telina nu mult rasa pe razatoarea mica. Nimphe mai bine iei carne si o toci aia de la macelarie cine stie ce carnuri baga in asta tocata gata. Si eu fac din vita si porc da' cea de proc tre' sa aiba si un pic de grasime sa iasa mai fragede.eu nu mai pun nici paine nici cartofi.
Azi n-am facut nimic ca am fost plecati si am mancat la restaurant yessssssssss am scapat de gatit.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Nimphetamin
post Apr 7 2008, 08:13 AM
Post #1580


Membru de Onoare
******

Group: Membru de Onoare
Posts: 2,851
Joined: 16-March 07
From: Bucuresti
Member No.: 1,359



Eu le-am facut dupa reteta miaca-mii, ce sa zic...Si ea nu pune nici usturoi, nici paine, nici cartof, nici morcov. Poate de-aia nu i-au iesit niciodata bune (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Mi-a atras atentia sa nu pun usturoi, dar data viitoare o sa pun putin, sa vad daca it makes any difference (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post

262 Pages V  « < 156 157 158 159 160 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



Lo-Fi Version Time is now: 8th May 2025 - 05:25 AM