![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
Post
#161
|
Musafir ![]() |
Ieri am facut feta la cuptor cu ardei, azi fac o musaca. Si pana vinerea urmatoare nu mai fac mancare, maine plec in delegatie, ma-ntorc miercuri noapte, iar joi e sarbatoare, mergem la tatal lui, unde, daca-i vreme buna, cred c-o punem si de gratare. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
Post
#162
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Fetele, m-ati facut sa salivez... si e trecut de miezul noptii si m-a apucat o pofta... (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
Post
#163
|
Musafir ![]() |
ma tot uitam sa vad unde as putea sa va dau un pont (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/laugh.gif) ....sper sa il pun bine aici.......eu am renuntat de ceva timp la prajeli dar inainte cand nu ma puteam abtine inlocuiam uleiul de floarea soarelui cu cel de porumb.....e mai putin toxic su ingrasa mai putin....credeti-ma (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
Post
#164
|
Musafir ![]() |
Pana la urma voi face paste (la cererea publicului), alea cu mazare si sofran. Iar maine piept de pui umplut cu branza de capra la cuptor.
|
|
|
![]()
Post
#165
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Hasulica, nu ne dai si noua reteta de sos olandez? Si sa ne spui si la ce se potriveste? (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/blush.gif)
Kalua, asteptam si reteta de pui umplut cu brinza de capra! (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/322.gif) Si sa stiti ca va pun pe site minunatiile... Marbella, reteta de la tortul acela unde o pot gasi? (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
kalua |
![]()
Post
#166
|
Musafir ![]() |
Puiul meu cu branza a fost un fiasco. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sad.gif) Comestibil, dar nici pe departe ce mi-am inchipuit eu.
Maine ajung pe la 7 acasa, cred ca fac niste telemea la cuptor (cu ardei) si-o salata, ca merge repede. |
|
|
kalua |
![]()
Post
#167
|
Musafir ![]() |
Fetelor, ce mai gatiti? Eu sunt in pana totala de idei. De ce-mi trece prin cap n-am chef deloc. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sad.gif)
Azi am facut o mancare indiana de linte rosie cu smantana. |
|
|
![]()
Post
#168
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 744 Joined: 31-May 06 Member No.: 352 ![]() |
Fetelor, ce mai gatiti? Eu sunt in pana totala de idei. De ce-mi trece prin cap n-am chef deloc. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sad.gif) Azi am facut o mancare indiana de linte rosie cu smantana. Supa de praz Placinta cu carne/ Paste cu pipote si usturoi (inca nu m-am hotarat care) La desert mai am un capat de prajitura cu crema de cacao si capsune pentru restul poporului, ca eu... (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/rain.gif) |
|
|
bubulina |
![]()
Post
#169
|
Musafir ![]() |
salut fetelor,
v-am tot citit retetele de citeva zile. Eu nu sunt prea priceputa in bucatrie, dar ma rog retetele voastre m-au pus pe jar...si am zis sa incep cu una, ca asa tot citesc si -mi ploua in gura. Kalua vreau sa te intreb de linte ce m-ai pui in ea pt garnitura la chitelutele de tuna? Ca mie numai fiarta imi pare tare rea...Are un gust tare ciudat...si no sa mai schimb de la orez. FELICITARI PT TOPIC SI RETETE! Chiftelutele de ton se fac repede, casa nu se umple de miros de peste si, important la mine, e singura forma de peste pe care o mananca fiica-mea (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/wink.gif)
Chiftelute de ton 2 conserve cu ton in ulei ceapa taiata marunt usturoi taiat marunt 1 ou intreg + 1 galbenus sare, piper marar (sau ce verdeata puneti la chiftelutele normale). Se scurge uleiul din conserva in mare, carnea de ton se scoate si se faramiteaza cu furculita. Se adauga celelalte ingrediente (cine vrea poate cali ceapa). Se formeaza bile sau chiftelute plate, care se prajesc in ulei. Eu fac un sos de rosii la ele (ceapa taiata marunt in ulei de masline, rosii pasate, sare, piper, oregano sau amestec de plante italienesti), garnitura niste orez sau linte rosie fiarta si o salata. |
|
|
![]()
Post
#170
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Am incercat si eu chiftelutele de ton, dar au iesit amare si imbibate de ulei. Poate ne spune kalua secretul. Poate ar trebui tavalite prin faina de naut.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 08:03 AM |
|