IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

262 Pages V  « < 160 161 162 163 164 > »   
Closed TopicStart new topic
> Meniu pentru saptamana viitoare, Idei pentru diversificare
Cleo
post Apr 15 2008, 04:54 PM
Post #1611

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

ia uite a 2-a salata aici
o bunatate.

eu facut gulasul aseara, excelent. lichit pozica o pagina doua mai in spate pt eternitate.
si-acum mi-e o foame.

ma duc sa-mi iau o supa miso si niste salata cu somon afumat mmmm tot de la japonezi...asta de bine ce am frigiderul ticsit
Go to the top of the page

+Quote Post
Master of Norule...
post Apr 15 2008, 06:49 PM
Post #1612

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Multam Cleo esti o dulcica, o fac cat de curand.

+Quote Post
kalua
post Apr 17 2008, 09:49 AM
Post #1613

Musafir

Aseara am facut carbonara cu un parmezan mai batran si mai puternic la gust. Drept pentru care fiica-mea a cam strambat din nas, dar Mr. kalua e atat de incantat incat a declarat ca mananca azi resturile! El, care nu prea pune gura pe ce nu-i proaspat pregatit! (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)

Azi fac butter chicken (cu pasta cumparata la care se adauga ceapa, rosii si-nca cateva nimicuri). Maine e ziua lui taica-meu, mancam in targ la chinezoi, sambata trag o vizita de-o zi intreaga la o prietena care s-a mutat la vreo 200 km, tot pe la restaurante mancam.

+Quote Post
Master of Norule...
post Apr 17 2008, 10:49 AM
Post #1614

V.I.P.

Ieri am facut copane cu cartofi la cuptor si ostropel de vita mi-a mai ramas si pe azi. Nici fiica-mii nu-i place parmezanul, o mai pacalesc la lasagna ca acolo nu pun mult si nu-l simte.
Azi nus ce fac, vroiam sa fac si ceva dulce da' nus poate niste clatite.

+Quote Post
Cleo
post Apr 18 2008, 04:39 PM
Post #1615

moderator

printre multele mele carti am una cu retete mediteranee si aseara rasfoiam sa va dce mai gasesc si-am dat de-o musaca vegetariana. Daca gasesc toate cele o pun aici. In rest inca nu stiu ce sa gatesc. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
happyCat
post Apr 18 2008, 05:10 PM
Post #1616

Musafir

Salata de vinete cu ceapa verde si italian biscotti. Astia de pe urma sunt atat de buni!! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Apr 18 2008, 05:56 PM
Post #1617

Musafir

Nici eu n-am vreo idee de ce-as putea gati. Mai ales c-am vreo 5 saptamani de pauza, aproape c-am uitat sa mai gatesc.
Frunzaresc pe aici si poate-mi pica fisa. As vrea o ciorbica si felul 2, si probabil niste chiftelute.

+Quote Post
Cleo
post Apr 19 2008, 01:51 AM
Post #1618

moderator

happy vad ca esti mare amatoare de slata de vinete. si eu as putea sa mananc in fiecare zi. am o reteta de biscotii (te miri? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) o s-o scriu intr-o zi ca sa scap de-o grija (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

kalua am uitat sa-ti spun c-am gasit iiiiin sfarsit halloumi. O bunatate. am facut-o la grill-ul din cuptor insa cred ca pe gratarul de-afara e si mai si.
si-am mai gasit o reteta draguta cu felia de rosie si mozzarela impachetata mestesugit in fasii de vinete oparite si scurse apoi fripte pe gratar si servite cu un sos vinegreta si seminte de in prajite. O incerc si revin mai exact cand o fi cazul.

sotul meu pleaca duminica dupa-masa asa ca eu nu mai gatesc ca la cantina ca n-are nici un rost

+Quote Post
Master of Norule...
post Apr 19 2008, 08:01 AM
Post #1619

V.I.P.

Happy sau Cleo cand aveti vreme puneti reteta de italian biscotti, please.

+Quote Post
Teocris
post Apr 19 2008, 12:07 PM
Post #1620

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Azi fac:
- saramura de pui
- file de peste la gratar cu mujdei gros de usturoi
- spanac cu oua ochiuri
- ceva dulce- daca mai am chef si energie (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post

262 Pages V  « < 160 161 162 163 164 > » 
Closed TopicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 8th May 2025 - 05:31 AM