![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
am cotrobait dupa bigos cu google, daca ai vreo reteta speciala si ai vreme s-o scrii pt posteritate
eu ma tot pregatesc sa fac niste pierogi de la ei si n-apuc. azi fac o ciorba de vacuta acrita cu bors facut de moi si leustean din boschetul propriu |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Pieroghiiiii! Ce mult timp a trecut de cand n-am mai mancat asa ceva!
Eu am mancat la polonezi pieroghi. Cu tot felul de umpluturi. Ma insel cumva? Ca eu stiu ca sunt un fel de coltunasi cu diferite umpluturi. Daca ai reteta, rogu-te baga pe forum. Multam fain (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
despre ele zic, dar stai sa le testez intai.
sa nu ziceti p-orma ca vreau sa va otravesc (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Cleo, iubita, gand la gand (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Ciorba acra cu leustean prestez si eu. Dupa atata grasime si dulciuri, ce spala matele mai bine ca o ciorba? (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Ieri am facut lasagna, nu m-am saturat inca de mancarea asta o ador pur si simplu. O sa incerc si cu spanac ca tot e aparut spanacul, desi nu-mi place deloc sa-l spal. Acu' ma pun sa fac un chec cu cioco ca vrea fiica-mea si poate fac si chifle fagure.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fa chiflele mai bine maine, nu mai sunt asa bune a doua zi.
Eu mi-am propus sa gatesc o gramada de chestii la sfarsitul asta de saptamana, pana la urma oi fi bucuroasa fac una, doua. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Maine le fac ca am fost la concert Proconsul, asa ca nici checul nu l-am mai facut. Apai si vremea de afara la noi ploua de 2 zile intr-una aproape, asa ca nu prea am chef de facut nici eu prea multe.
|
|
|
![]()
|
|
attention attention!
mesaj pt kalua (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) am luat ieri carne de porc si de vita si carnati. varza am deja. vreau sa fac bigos pt ca ... suna asa, mai altfel, apoi am tot cautat retete pe net si-am vazut ca vita n-are a face asa ca am pus-o in congelator. Unii pun si ceapa si usturoi altii pun si mere (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ...acum mere cu varza poate n-o fi o idee rea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) desi nu ma inspira dar am zis sa intreb mai exact ce pui tu danke schon (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
stai sa zic aici ca era sa ma intind la mancaruri
am vazut in w-end o emisiune pe foodtv. Iar faza cu cartofii aceia si neaparat incerc deci facuse asa: a fiert (in coaja (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) cartofi din aceia mai mari ca nuca, i-a lasat putin sa se raceasca, i-a presat cu podul palmei atat cat sa-i plezneasca si aplatizeze putin apoi i-a pus la prajit intr-un ulei in care prajise inainte bacon si ceapa. Pe farfurie a pus acrtofii astia, ceav bacon si ceapa caramelizate si un sos din smantana, foarte putin vin alb si ardei din aceia cireasa (?) ... din aceia usturati. toate astea langa o friptura la gratar care a fost infofolita in piper crapat asa grosier si sare si inveselite cu un sos din: ceapa rosie tocata si usturoi taiat mai grosier lasate la calit (nu mult), apoi a pus vin rosu, zahar brun si le-a lasat sa fiarba acolo impreuna. la sfr a strecurat totul si a lasat pe foc mic pana s-a ingrosat sosul. o sa incerc neaparat si am sa revin la mancaruri |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai sa-ncerci si sa ne spui!
Sa vedeti ce breaza-s eu: s-a incalzit serios la noi, peste 20 de grade de cateva zile. Si-am luat niste carnaciori proaspeti si champignons sa-i facem la electro grill. Si duminica imi aduc aminte ca ni s-a stricat bunatatea de aparat si l-am aruncat. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si altul n-am luat inca. Asa ca am acum pe foc o mancare improvizata cu bucatele de carnaciori si ciuperci. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 06:31 PM |
|