IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

262 Pages V  « < 163 164 165 166 167 > »   
Closed TopicStart new topic
> Meniu pentru saptamana viitoare, Idei pentru diversificare
Cleo
post May 5 2008, 08:37 PM
Post #1641


moderator
*******

Group: V.I.P.
Posts: 6,061
Joined: 8-December 05
From: Montreal
Member No.: 34



ciuperci + carnti + smantana (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
sa apara si sotul meu si fac si chestia de mai sus. poate miercuri daca e vreme de gratar

m-au innebunit in emisiunile astea aragazele: deci au 4 ochiuri (pe gaz of course) si gratarul atasat (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

la voi n-au termen de garantie 1 an? aici e caraghios/exagerat ce sistem au.
ti se strica, il duci inapoi (pastrezi chitanta desigur) . nu-ti mai place/nu-ti mai trebuie iar il duci inapoi si ti se ramburseaza suma fara sa cracneasca
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post May 5 2008, 08:48 PM
Post #1642





Musafir






La noi au chiar doi ani garantie (unele 3), dar asta era mai batran, şi-a trăit traiul şi şi-a mâncat mălaiul. Dar era atat de bun si se curata atat de usor, un vis!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cleo
post May 5 2008, 09:05 PM
Post #1643


moderator
*******

Group: V.I.P.
Posts: 6,061
Joined: 8-December 05
From: Montreal
Member No.: 34



ce marca era?
am luat si noi intr-o iarna ca mi-era pofta de gustul ala de gratar si s-a dovedit o mizerie care s-a stricat fix cand prajeam eu steakuri pt musafiri (astia deja stateau la masa (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) )
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Master of Norule...
post May 5 2008, 09:20 PM
Post #1644


V.I.P.
*******

Group: Membru de Onoare
Posts: 3,295
Joined: 1-July 07
From: Flower power
Member No.: 1,880



Eu am facu azi musaca de dovlecei si pt. fiica-mea chiftele si un chec cu bucatele de ciocolata, gustos checul cu cioco, o sa-l bag in meniul de dulciuri.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post May 5 2008, 09:45 PM
Post #1645





Musafir






cleo, nu mai stiu exact cum il chema, arata exact asa si placa se putea intoarce (pe-o parete era plata, ca-n poza, pe cealalta cu onduleuri)
(IMG:http://home.chemonline.de/limbastore24/solac/PA5260/PA5260.jpg)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cleo
post May 6 2008, 03:07 AM
Post #1646


moderator
*******

Group: V.I.P.
Posts: 6,061
Joined: 8-December 05
From: Montreal
Member No.: 34



cel pe care l-am avut noi avea si-o tavita dedesubt in care se scurgea ce era de scurs.

am bigosul pe foc. cam tarziu m-am apucat si-acum mi-e cam somn. scrotisoara am pus-o pt vreo ora, am prajit si niste bacon afumat, carnati n-am gasit prea grozavi si nu pun decat unul de design, varza pun numai acra oricum pana acum gustul imi place.
stai c-acum vad (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) iar am citit pe intuneric (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) am citit hribi punct... uscati acum am vazut. Deci eu am pus hribi proaspeti ia uite ce dragalasi sint
(IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/100_9669Small.jpg)

am si-o pasta de ardei capia de la unguri, un soi de bulion de ardei, coloreaza foarte placut mancarea si-am pus si din acela putin.
a iesit gustoasa.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post May 6 2008, 09:11 AM
Post #1647





Musafir






De unde-aveti voi acum hribi? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Arata excelent! Binenteles ca se pot pune si proaspeti, pentru ca perioada lor e destul de scurta zice-n reteta uscati.
Am si eu pasta de aia de ardei ungureasca si-i buna, numai cred c-am sa i-o dau mamei, conrine amidon. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cleo
post May 6 2008, 03:43 PM
Post #1648


moderator
*******

Group: V.I.P.
Posts: 6,061
Joined: 8-December 05
From: Montreal
Member No.: 34



din US aduc. oricum la piata unde m-am ciocnit cu actorul ala canadian au vreo 10-15 feluri de ciuperci tot anul. Adica daca insisti gasesti. La unele e si 80$ kg (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) dar pofta e pofta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , eu inca nu mi-am dus-o pana acolo
vorba ta gustul ciupercilor nu se simt deloc in mancarea asta!

uitasem de bulionul de ardei si ieri bagata-n frigider am dat cu ochii de el. e sarat asa ca sare n-am mai pus deloc in varza si tot mi se pare ca a iesit sarata, mai era si varza pesemne. noroc ca sotul meu e ok cu mai tot ce fac. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post May 6 2008, 06:24 PM
Post #1649





Musafir






Ai dreptate, si la noi se gasesc in piata Münchenului, dar nu stiu ce trebuie sa se intample ca sa ajung si eu acolo (imi trebuie cam juma de ora).

Asta-i grillul, Mr. kalua l-a comandat azi
(IMG:http://www.karstadt.de/dbimages/ek/4/0781302904_g.jpg)
Chestia aia ondulata se poate intoarce si-i plana atunci. Foarte, foarte bun! E de la firma Wik.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cleo
post May 6 2008, 07:50 PM
Post #1650


moderator
*******

Group: V.I.P.
Posts: 6,061
Joined: 8-December 05
From: Montreal
Member No.: 34



fain! n-am auzit de marca asta dar cercetez.

apropo de piete, Montrealul are niste magazine (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) si eu ajung asa de rar.
IEri mi-a spus o colega de un grec care are un magazin de condimentele, fructe uscate, orez (zice ca-s vreo 60 de feluri (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ..care-or fi alea ca eu nu-mi pot imagina) ...are vreo 600 de condiemnte (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) si eu tREBUIE neaparat sa ajung acolo. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

strada St Laurent din Montreal imparte il est si vest si incepe cu cartierul chinezesc, se continua cu cel portughez, apoi intalian ,apoi grecii, apoi tot pe-acolo , arabii, indienii etc. E imposibil sa nu gasesti tot ce-ti doresti
Go to the top of the page
 
+Quote Post

262 Pages V  « < 163 164 165 166 167 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



Lo-Fi Version Time is now: 12th May 2025 - 03:06 PM