![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
ciuperci + carnti + smantana (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
sa apara si sotul meu si fac si chestia de mai sus. poate miercuri daca e vreme de gratar m-au innebunit in emisiunile astea aragazele: deci au 4 ochiuri (pe gaz of course) si gratarul atasat (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) la voi n-au termen de garantie 1 an? aici e caraghios/exagerat ce sistem au. ti se strica, il duci inapoi (pastrezi chitanta desigur) . nu-ti mai place/nu-ti mai trebuie iar il duci inapoi si ti se ramburseaza suma fara sa cracneasca |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
La noi au chiar doi ani garantie (unele 3), dar asta era mai batran, şi-a trăit traiul şi şi-a mâncat mălaiul. Dar era atat de bun si se curata atat de usor, un vis!
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
ce marca era?
am luat si noi intr-o iarna ca mi-era pofta de gustul ala de gratar si s-a dovedit o mizerie care s-a stricat fix cand prajeam eu steakuri pt musafiri (astia deja stateau la masa (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Eu am facu azi musaca de dovlecei si pt. fiica-mea chiftele si un chec cu bucatele de ciocolata, gustos checul cu cioco, o sa-l bag in meniul de dulciuri.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
cleo, nu mai stiu exact cum il chema, arata exact asa si placa se putea intoarce (pe-o parete era plata, ca-n poza, pe cealalta cu onduleuri)
(IMG:http://home.chemonline.de/limbastore24/solac/PA5260/PA5260.jpg) |
|
|
![]()
|
|
cel pe care l-am avut noi avea si-o tavita dedesubt in care se scurgea ce era de scurs.
am bigosul pe foc. cam tarziu m-am apucat si-acum mi-e cam somn. scrotisoara am pus-o pt vreo ora, am prajit si niste bacon afumat, carnati n-am gasit prea grozavi si nu pun decat unul de design, varza pun numai acra oricum pana acum gustul imi place. stai c-acum vad (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) iar am citit pe intuneric (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) am citit hribi punct... uscati acum am vazut. Deci eu am pus hribi proaspeti ia uite ce dragalasi sint (IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/100_9669Small.jpg) am si-o pasta de ardei capia de la unguri, un soi de bulion de ardei, coloreaza foarte placut mancarea si-am pus si din acela putin. a iesit gustoasa. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
De unde-aveti voi acum hribi? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Arata excelent! Binenteles ca se pot pune si proaspeti, pentru ca perioada lor e destul de scurta zice-n reteta uscati.
Am si eu pasta de aia de ardei ungureasca si-i buna, numai cred c-am sa i-o dau mamei, conrine amidon. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
din US aduc. oricum la piata unde m-am ciocnit cu actorul ala canadian au vreo 10-15 feluri de ciuperci tot anul. Adica daca insisti gasesti. La unele e si 80$ kg (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) dar pofta e pofta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , eu inca nu mi-am dus-o pana acolo
vorba ta gustul ciupercilor nu se simt deloc in mancarea asta! uitasem de bulionul de ardei si ieri bagata-n frigider am dat cu ochii de el. e sarat asa ca sare n-am mai pus deloc in varza si tot mi se pare ca a iesit sarata, mai era si varza pesemne. noroc ca sotul meu e ok cu mai tot ce fac. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ai dreptate, si la noi se gasesc in piata Münchenului, dar nu stiu ce trebuie sa se intample ca sa ajung si eu acolo (imi trebuie cam juma de ora).
Asta-i grillul, Mr. kalua l-a comandat azi (IMG:http://www.karstadt.de/dbimages/ek/4/0781302904_g.jpg) Chestia aia ondulata se poate intoarce si-i plana atunci. Foarte, foarte bun! E de la firma Wik. |
|
|
![]()
|
|
fain! n-am auzit de marca asta dar cercetez.
apropo de piete, Montrealul are niste magazine (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) si eu ajung asa de rar. IEri mi-a spus o colega de un grec care are un magazin de condimentele, fructe uscate, orez (zice ca-s vreo 60 de feluri (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ..care-or fi alea ca eu nu-mi pot imagina) ...are vreo 600 de condiemnte (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) si eu tREBUIE neaparat sa ajung acolo. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) strada St Laurent din Montreal imparte il est si vest si incepe cu cartierul chinezesc, se continua cu cel portughez, apoi intalian ,apoi grecii, apoi tot pe-acolo , arabii, indienii etc. E imposibil sa nu gasesti tot ce-ti doresti |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 03:06 PM |
|