![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
eu fac un chicken cacciatore cu curcan (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Norulet cus-cus am facut nu demult langa pui tajine desi-i mai dulceaga mancarea, mi-a placut tare. Cum/cat se fierbe cus-cus-ul? Scrie pe ambalaj. De regula e pe post de garnitura langa carnoase desi pe canalul meu preferat (IMG:style_emoticons/default/chef.gif) am vazut o reteta de chec cu cus-cus si curmale ...ooops cred c-am si facut-o si ne-a si placut (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) mi-am facut ordine in congelator si-am aruncat o multime de chestii (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) si ca de obicei am uitat ceva pe frigider, niste blat de vol- au- vent asa ca maine-l execut cu ceva ... inca nu stiu ce. azi dac-am chiulit (shhhhhh) am avut senzatia toata ziua ca-i sambata si cand colo ....nu-i! (IMG:style_emoticons/default/clap5.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Eu azi voi face spanac cu oua ochiuri si cartofi cu coasta afumata la cuptor.
In zilele urmatoare vreau sa fac varza. Poate anatolica (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Multam Kalua si Cleo. Cred ca fac tajine din alea intr-o zi da caise coriandru si scortisoara nu pun ca nu-mi plac la mancare. Va zisei ca mama faceam mancare de mere si de gutui si mie mi se intorceau matele nu puteam s-o vad, d-apai s-o manac. Scortisoara mi se trage de la mancarea chinezeasca eu nu mai mananc ever mancare chinezeasca, am mancat cateva zile la rand cand am fost la niste cursuri si sa n-o mai vad.
Varza simpla cu rosii am facut si eu aseara pt azi ca garnitura si mai fac ceva friptura ori de vita ori de pui. Si am facut o prajitura cu crema al meu sot facea un test psihologic pt. un interviu si am tras si eu cu ochiul ca eu is mare amatoare de teste si cand ma duc in bucatarie fiica-mea scobise jumate de pandispan (era in cuptor se racise), asa ca mi-a mai ramas crema si o sa mai fac azi un pandispan. This post has been edited by Master of Norules: May 10 2008, 08:45 AM |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Mie imi vine barbatuţ acasa, ca altfel nu as avea niciun kef de prestat ceva. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Voi pregati: scrumbie la tigaie (adica prajita in ulei propriu), carnati de casa cu piure si poate icre de crap (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Azi fac o salata cu bile de carne tocata si cu linte rosie prin ea.
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am revenit si eu pe un domeniu care-mi place, datorita voua: ciorba de fasole cu afumatura, pulpe de pui la grill.
Pentru maine vreau sa fac niste paste integrale cu ciuperci si salata de brocoli. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,440 Joined: 21-February 06 Member No.: 235 ![]() |
Ieri snitele din piept de pui cu orez si salata verde.Astazi lasagna cu piept de pui si ciuperci, cozonac trandafir. De data asta cozonacului trandafir i-am pus umplutura de nuca si stafide.Pun poze la topicul potrivit.
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
am facut si eu friptura aia speciala, e grozava!
poza e cam luminoasa pt ca asa-i lumina la noi in bucatarie. cartofii facuti in felul asta sint grozavi...o mentiune, coaja e numai pt poza (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) n-am mancat-o ca nu ne place. kalua viu cu reteta de tocana mai incolo (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si-o scriu si pe asta pt ca trebuie s-o incercati (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) acum o sa fac o rulada de club sandwich. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Pui cu ananas.
Asta voi face maine. |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
la noi i-a venit din nou randul la supa de salata. pun si niste bucatele de kaizer prin ea. felul 2 - lasagna cu carne. si ma gandesc sa le fac ceva dulce, poate cremes.
duminica si luni, probabil vom face aripioare de pui la barbeque. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 09:22 PM |
|