![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
am facut lasagna, un tort in premiera (3 straturi de crema una peste alta (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) despre care o sa va povestesc in curand (inca nu l-am gustat), chiftele, azi facem gratar si-am fiert cartofi din aceia micuti apoi ii bag la cuptor pana se rumenesc putin. am facut si niste gogosi churros azi dimineata sa-mi "impresionez" prietenii veniti in vizita si acum as putea sa trag un pui de somn. Vremea e ciudata si desi am spus ca poate facem niste kurtos kalacs poate pana la urma ne multumim cu tortul.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu va spun ca am facut azi in premiera faimoasa supa de salata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
A iesit f buna, surprinzator dar parca nuj...tot ii lipsea ceva. Data viitoare daca mai fac o sa pun ceva afumatura cred in loc de kaiser. Oricum, am facut cam prea multa, am acu supa de salata pt toata saptamana la cat mananc eu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cleo stii sa faci kurtos? Yummmyyy iar ma faceti sa salivez! E complicat de facut? |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
angel eu am avut impresia ca pe loc supa de salata n-avea nici un gust, apoi a 2-a zi nu ma mai saturam.
omleta ai pus? kurtos ia uite aici ... mi-a iesit cam lung textul insa nu-i complicat |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Azi fac telemea la cuptor, iar maine vreau neaparat sa iau sparanghel, a inceput sezonul acum o luna aproape si eu n-am mancat nici macar o singura data!
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu azi am facut spaghete , cam o data la 2 zile mananc (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) asa imi plac
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Eu am facut kurtos chiar ieri pe sticle de apa minerala la cuptor la 175 grade da' ceva am gresit ca i-a cazut rochita la sticla si a ramas doar o parte mai mica pe sticla. Anw o sa mai incerc, cred ca daca pun folie de aluminiu pe sticla si apoi aluatul poate am mai multe sanse.
Azi am facut snitele de pui cu cartofi noi cu marar si unt la cuptor, acuma am facut icre la robot, eu altfel nu mai fac icre, simplu de tot cu robotul si nu mi s-au taiat ca eu am multe antecedente cu icre taiate. Si am mai facut inghetata de capsuni , acu' e la inghetat, abia astept s-o degust. This post has been edited by Master of Norules: May 23 2008, 09:18 PM |
|
|
![]()
|
|
mie kurtos-ul pe sticla imi suna a mare fake. de fapt e un cozonac complicat inutil. pe bune daca mi-as pierde vremea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
norulet tot esti brasoveanca, doar aveti sigur magazine unde se vinde kurtos. La ei mei in Odorhei cred ca au mai multe. Il fac sub ochii tai. iar Brasvoul e mult mai mare imposibil sa nu fie pe undeva crusta aia de zahar ars care face kurtosul special nu se poate face decat pe jar. De-asta e si migalos, ca cineva sta si invarte la el si trebuie uns des cu siropul ala dulce samd etc vreau sa fac o supa crema.... si-am cautaaat si-am cautat si cred ca fac una cu inimi de anghinare ca sint gata de gasit la conserva (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) felul doi inca nu m-am decis. si-apoi cui ii mai pasa de feluri 2 cand am umplut frigiderul cu ditamai piramida (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Da ia share Cleo cum e cu unsul din cat in cat timp tre uns, tre' sa ma duc la reteta sa ma uit. Erau unele care cica le iesise, eu nu-s printre ele (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , o sa mai incerc dupa ce uit de fail-ul ce l-am patit.
Se gaseste in Poiana Brasov si la Selgros e cald (rece n-are nici un farmec) da' n-am avut tragere sa ma duc pana in Sel vremea asta ma omoara imi vine sa dorm toata ziua. Cel mai bun l-am mancat insa la Castelul Bran. Deci eu nici n-as mai face felul 2, as manca piramida felul 2 doar ca singurul care ar protesta ar fii al meu sot, restul adica eu si fiica-mea am fii extrem de incantate. This post has been edited by Master of Norules: May 24 2008, 03:21 PM |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu tare te-as mai vizita azi, cleolici, numai asa, din spirit de ajutor la doveditul piramidei. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Stiti cum ma gandesc ca s-ar mai putea face kurtosul? La o masinarie de facut shawerma. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Ii posibil da aia e mai complicat de facut rost decat un suport d-ala de kurtos, tot imi promit ca fac o vizita la Miercure Ciuc poate il convig anul asta pe al meu sot sa mergem si gasesc pe acolo in drum spre Miercurea Ciuc un suport din ala. Acu tre' sa ma gandesc in ce as putea infige tija aia de la rotisor ca ar merge si cu rotisorul cred.
This post has been edited by Master of Norules: May 24 2008, 03:47 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 09:32 PM |
|