IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

262 Pages V  « < 168 169 170 171 172 > »   
Closed TopicStart new topic
> Meniu pentru saptamana viitoare, Idei pentru diversificare
pescarush
post May 26 2008, 04:33 PM
Post #1691

Musafir

Eu am facut, in coproductie cu al meu:
- sambata - gratare de porc cu legume la grill, salata de vinete
- duminica - stiuca la gratar cu legume la abur, cartofi "prajiti" pe barbeque, mujdei de usturoi, tocanita de vitel (asta a ramas pe azi)
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post May 26 2008, 06:26 PM
Post #1692

Musafir

Vesti de pe fondul de vest: n-am aflat reteta pentru prajitura x, dar mi s-a dat sfatul sa incerc cu o ganache din ciocolata de care am vorbit la stratul cu pricina. Tre' sa experimentez.

+Quote Post
kalua
post May 26 2008, 10:47 PM
Post #1693

Musafir

Maine vor fi peste 30 de grade, cred ca facem niste carnaciori (bernezi si proaspeti de curcan) la grillul electric cu salata. As face o salata de fasole, chiar mi-e pofta de asa ceva.

+Quote Post
Cleo
post May 27 2008, 01:32 AM
Post #1694

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

asa!?
deci fiecare cu ce-o doare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

m-am dus la cofetarie si-am cumparat tortuletul sa vad ce mi-a placut atat de tare, Mousse-ul galben e absolut fantastic si nu-mi dadeam seama din ce e, dulce acrisor si c-o aroma fantastica si am degustat pana am simtit ca mi se apleaca (IMG:style_emoticons/default/omg.gif) si-am avut, in sfarsit, revelatia: sint fructele pasiunii (IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/passion20fruit.jpg)

+Quote Post
3A
post May 27 2008, 02:46 AM
Post #1695

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Toronto
Member No.: 3,077

Aaaa, le stiu si eu p-astea, au gust f. fain, Cleo. Eu le-am gustat in bautura (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

+Quote Post
kalua
post May 27 2008, 09:28 AM
Post #1696

Musafir

oh, da, de-astea mananc si eu pana aproape fac poc, mai ales in concedii, cand le gasesc proaspete- proaspete si coapte, o minunatie (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
happyCat
post May 27 2008, 11:12 AM
Post #1697

Musafir

Am gasit acum cateva zile o reteta de muesli intr-o revista si am facut-o in ziua respectiva. E super yummy si l-am terminat deja pentru ca l-am mancat dimineata si uneori si seara, pe post de desert.
Daca vreti o sa pun reteta diseara, cand ajung acasa.

+Quote Post
Cleo
post May 27 2008, 03:50 PM
Post #1698

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

3a ce beutura? (IMG:style_emoticons/default/secret.gif)

kalua pai vezi! mousse-ul din astea de ce n-ar fi bun? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ... e de vis!

happy intrebarea asta ar trebui sa fie retorica "daca vreti reteta" deci eu vreau tot ce descoperiti bun ca doar nu sintem kalua si cu mine "pedepsite" sa scriem acilea la nesfarsit (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .

deci va rog, cu curaj, scrieti ca sigur are cine sa citeasca si experimenteze (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Roxana_
post May 27 2008, 04:03 PM
Post #1699

Musafir

Cleo, si te-ai chinuit singurica c-un tortulet (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . Of, mititica de tine. Eu nu stiu cum e la gust fructul pasiunii.

+Quote Post
Master of Norule...
post May 27 2008, 04:11 PM
Post #1700

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Azi am facut si eu cereale cu capsuni la blender. Si am facut sapt. trecuta inghetata frisca batuta cu zahar amestecata cu capsuni presati in blender asta-i yamy yamy.
De gatit niste fasole frecata si cartofi noi mici cu marar la cuptor cu gratar de porc si salata de castraveti cu usturoi si lamaie -mararul il terminasem-ideea lui Lexie buna combinatia. Carne eu n-am mancat, numai fiica-mea ca eu nus fan carne.
Maine vreau sa fac peste la rotisor, am auzit ca e bun o sa incerc ca oricum de duminica mi-ati facut pofta cu pestele deci tre' sa rezolv un pitic. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

This post has been edited by Master of Norules: May 27 2008, 04:12 PM

+Quote Post

262 Pages V  « < 168 169 170 171 172 > » 
Closed TopicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 13th May 2025 - 03:48 AM