![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Azi n-am mai avut chef sa bag pestele la rotisor(desi suna bine da azi nu-s in the mood) si l-am facut la gratar, am mai prestat cartofi frantuzesti si un shake din capsuni cu sana si miere la blender asta a fost cel mai yami, sper sa nu ma stric la burta ca am baut vre-o 3 pahare.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Cleo, era un "buble tee", Tee e doar cu numele ca eu am cerut o combinatie de care pustii cu vechime habar n-aveau: suc de mango cu bobite de tapioca si fructele pasiunii.
Au declarat-o toti o combinatie reusita! Tapioca nu mi-a placut ca prea are gust de cauciuc...Faza e ca iti da un pai gros si cand tragi suc tragi si bucatelele respective. Funny... Si mie imi plac supele crema. Dar din cand in cand parca as manca si ciorba. PAi acum daca asta e preferinta lor, nu-i scoti din ale lor (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Mmm, ce bine suna shake-ul ala! La mine, in seara asta nimic deosebit tocanita de cartofi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Tapioca ma intreba fiica-mea ce-i aia tapioca la noi nus daca se gaseste, din povestile lui Mary Poppins am aflat de ea. Daca are gust de cauciuc e clar ca nu e interesanta. Fructul ala al pasiunii tre' musai sa-l incerc si eu de mult tot vreau sa-l incerc da' nu prea am gasit, o data am vazut la Carrefour da' erau maro si mi s-au parut dubioase cred ca erau vechi.
Tre' sa fii fost buna rau bauturica 3A. Shake-ul mai merge combinat cu fructe de padure sau banane si gheata. Cu fructe de padure e si mai yami. Mie cu banane nu-mi prea place ca nu prea sunt fan banane adica nu stric gustul de capsuna cu banana. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Azi am ciorba de salata si maine fac peste cu mujdei gros de usturoi. Am mai multe feluri de peste:uscat si afumat, proaspat si congelat. Platoul va arata foarte bine (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Peste? Salivez cumplit (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Da si eu mai am un pestisor cred ca il prajesc. Azi am facut chiftele cu cartofi prajiti -o data pe saptamana tre' sa fac cartofi prajti ca fiica-mea e inebunita dupa ei- si salata de varza cu ardei, rosii si castraveti.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Raportez 2 piepti de pui la gratar gatiti pt maine. Tot in seara asta am prestat ceva simplu, dar un all time favourite: mamaliga cu smantana (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
drept e c-as manca si eu niste peste prajit cu mujdei si mamaliga. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
vreau sa incerc azi sa fac macaroane din astea |
|
|
![]()
|
|
Aia nu-s biscuiti mie imi arata a biscuiti cu crema cre' ca numa dulciuri vad la ora asta.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Asase cheama pe engleza si franceza, macaroane, pe italiana amaretto, neamtu-i zice makrone. Aici sunt bagate la capitolul fursecuri de Craciun/Advent. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Eu am facut o salata cu ton, chester, ardei kapia rosii, salata verde maruntita bine, capere si maioneza indoita cu iaurt. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 10:56 AM |
|