![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) de-aia am pus pozica sa vedeti la ce ma refer. biscuiti is dar unii mai speciali (ca-s renumit) ...sa vedem cum ii reusesc
kalua ce-i aia chester (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ? m-a apucat brusc o raceala. ma simt ca naiba (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Chesterul (asa-i zice neamtul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) e o branza, cheshire.
De ce sa nu reusesti fursecurile? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Sunt chiar simple. Sanatate si ai grija de tine! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
aha (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
din cauza de mood sa nu-i reusesc, mi-ar place sa fac si fistichii dar n-am culori. apa de trandafir am dar n-am esenta de fistic (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) . sa vedem ce gasesc. oricum incerc de ciocolata in rpmul rand si poate cu vanilie. mersi (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai nu gasesti culori si arome la magazin?
Aici nu se fac colorate, in general nu se prea folosesc coloranti, numai la fondant. |
|
|
![]()
|
|
la supermarketul de langa mine au multe chestii dar mai ales basics. pesemen au si coloranti dar nu i-am remarcat ca n-am folosit niciodata. poate trisez cu ceva prafuri de budinca? ... oricum par foarte fluffy si de-aia am zis sa-io incerc. sa vad si cine-i mananca ca omu meu nu-i acasa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
misto branza asta. ia uite ce moaca are (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Si tot vorbind de branza englezeasca, mi s-a facut o pofta nebuna de Stilton. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Eu am vazut macaroane ma gandeam la ceva macaroane cu sos si ma uit la poza si vad biscuiti eram total dizzy. Sa ne zici cum sunt. Esenta de fistic eu n-am vazut pe la noi. Daca aveti vre-o reteta de inghe cu fistic share to me please. Eu fistic as manca asa pana mi s-ar face rau si apoi tot as manca asa imi place. Noroc ca-i destul de scump si nu cumpar in fiecare zi da' cand cumpar o punga d-aia de jumate de kg in maxim 2 zile e gata.
|
|
|
![]()
|
|
Noruletz (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
si noi la fel cu fisticul si mai ales copilu cu tat-su . nu se opresc pana nu termina. kalua sint din tagma Mafaldei se pare (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) nu mi-a iesit nimic cu macaroanele. compozitia din carticica a primit nota 2 azi. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) nu mai zic ca atunci cand sinteti fara chef stati departe de bacatarie. numai tampenii am facut azi. am scapat toate alea. mi-a curs din compozita cu cacao pe jos si-am observat abia dupa ce-am murdarit jumate de bucatarie cu pasii mei (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) in fine nu e compozitia care trebuie si pace. Crema nici n-am mai facut desi aia ar fi iesit. Decu uite cum suna. pt `macaroanele` cu cacao 180g migdale pudra + 200g zahar 'glace`zice francezul sau icing sugar pt englezar (parca am mai scris pe-aici ca nu-i numai pudra ci are si amidon in ea) + 30gr cacao se amesteca (dau prin sita zice ea dar nu stiu cum ar fi trecut migdalele) . In compozitia asta se pun 2 albusuri insa iese destul de seaca (prima greseala). 180g zahar pudra (nu cu amidon) + 5 linguri de apa se pun pt 2 minute la microunde la putere maxima alte 2 albusuri se bat spuma si se toarna siropul de zahar peste. Compozitia asta de meringue se amesteca cu cea de cacao. Apoi printr-un con cu diam de 1cm se fac `pete`(zic eu) cu distanta de 3cm intre ele. Se dau la cuprto la 180C pt 1-12 minute. Prima serie am zis sa mai las 2 minute dupa cele 10 si le-am ars : (v-am zis ca numai prostii am facut (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) ). Ei nu zici ca m-am apucat sa incerc si cu vanilie, ba am pus si-o lingura de faina in compozitie si tot nimic. Deci cred ca e ceva defect la compozitie. Oricum a 2-a oara am zis sa pun cu lingura si ar merge si-asa daca ar fi compozitia care trebuie. Adica ei ar trebui sa aiba consistenta unei pricomigdale cred. Ma gandesc sa inlocuiesc complet zaharul pt glazurat cu faina... Kari ce zici? Tu ai reteta la biscuitetii astia? tare m-am 'nervat ! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) - apoi am facut peste tavalit prin malai din acela fin cu mamaliga si mujdei daca mi-au facut fetele astea pofta. O nebunie. E un soi de peste tilapia pe care nu l-am mai incercat pana acum. E excelent. |
|
|
![]()
|
|
am gugalit putin si ia uite ce video dragut
maine sint in repetitii (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Asa-i cum zici tu daca nu esti cu chef mai bine nu faci nik asa am facut eu cu piramida lui Keops (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) apai numa' aventuri am avut cu prajii aia, nu cred ca mai incerc prea curand.
Eu cand vad d-astea de tre' sa le torn cu ceva sprit in tava ma las pagubasa ca de obicei nu prea imi ies. Anw daca iti ies vrem pozulici poate ma motivezi si pe mine. Eu cred ca fac o tarta cu capsuni az,i maine sa vad cat chef am. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 06:35 PM |
|