IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

262 Pages V  « < 172 173 174 175 176 > »   
Closed TopicStart new topic
> Meniu pentru saptamana viitoare, Idei pentru diversificare
kalua
post May 30 2008, 11:44 AM
Post #1731





Musafir






cleolica, dar tare desteapta cartea aia pe care o ai, e o chestie asa de simpla si ei o prezinta acolo de zici ca-ti trebuie macar o facultate de invartit lingura. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Aici, dupa cum am mai spus, nu se fac colorate si majoritatea le aseaza pe hostii. Exista in 1001 variante, cu cacao, cu cocos, cu tot felul de fructe, cu vanilie, cu fulgi de ovaz si mai stiu eu cu ce in compozitie.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
happyCat
post May 30 2008, 11:55 AM
Post #1732





Musafir






Apropo de Stilton, Kalua, ai mancat vreodata supa crema de brocoli si Stilton? Mie imi place mult.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post May 30 2008, 12:05 PM
Post #1733





Musafir






happy, ia zi, adica se pune Stiltonul in supa precum branza Philadelphia de obicei? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Suna in orice caz foarte bine, dupa ce ma dumiresti trebuie s-o fac si eu (si Mr. kalua e maaaaare iubitor de Stilton si pe fiica-mea poate o pacalesc daca nu ma vede cand pun branza asta in supa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ).

Eu habar n-am ce sa fac de mancare azi, maine, poimaine. Intr-una din zile pakoras cred.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cleo
post May 30 2008, 12:09 PM
Post #1734


moderator
*******

Group: V.I.P.
Posts: 6,061
Joined: 8-December 05
From: Montreal
Member No.: 34



kari asa-i. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) 'tu-i muma ei de carte ce nervi mi-a facut (da`venisem oricum ciufulita de la munca, am avut o criza de sinuzita (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ...aici cum da soarele peu importe temperatura toate gemurile sint deschise in autobuz. vin cu parul valvoi pana acasa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) )

apropo de branzeturi rafinate eu trebuie sa-mi educ papilele gustative ca nu prea se omoara dupa mucegaiuri. Ai mei cei doi dragi sint tare amatori de camembert, brie si surate si eu inghit noduri in sec (de greata) cand ii vad ce tare le place. Deci pesemne n-am mancat Stilton. Daca o sa gasesc vreo bucatica mica mica il incerc macar sa stiu o treaba.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
happyCat
post May 30 2008, 12:38 PM
Post #1735





Musafir






Kalua, cam asa cum ai zis tu, se pune stilton-ul in supa la sfarsit si parca dupa aia se mai da o data cu blenderul ca se se faca cremoasa.

Cleo, stilton-ul asta nu e chiar mirositor ca si unele soiuri de brie, e foarte sarat si cu mucigai prin el, pentru supa de broccoli merge de minune, dar eu cand o fac stramba toti din nas si ma intreaba cum pot manca ceva care miroase in halul ala (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post May 30 2008, 01:19 PM
Post #1736





Musafir






Multumesc, happy, o s-o fac neaparat intr-o zi mai racoroasa.

Duminica cred ca fac mici! De-abia astept!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Nimphetamin
post May 30 2008, 01:22 PM
Post #1737


Membru de Onoare
******

Group: Membru de Onoare
Posts: 2,851
Joined: 16-March 07
From: Bucuresti
Member No.: 1,359



Cu ce mancati voi pupodums?

In we cred ca nu prestez nimic, ca-s singura pana duminica (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post May 30 2008, 01:27 PM
Post #1738





Musafir






Cu mancare indiana, nimphe. Le poti manca si ca atare numai cu chutney.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Teocris
post May 30 2008, 01:36 PM
Post #1739


V.I.P.
*******

Group: Administratori
Posts: 6,891
Joined: 9-November 07
From: Sibiu
Member No.: 2,591



Eu fac peste azi. La gratar cel mai probabil.
Mi s-a facut pofta de varza calita. Cred ca e urmatoarea pe lista.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cleo
post May 30 2008, 02:47 PM
Post #1740


moderator
*******

Group: V.I.P.
Posts: 6,061
Joined: 8-December 05
From: Montreal
Member No.: 34



asa mi-a placut povestea micilor lui Brezoianu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ... insa mie chimionul nu-mi suna nicicum in compozitia pt mici insa framantarea cu cel putin o zi inainte a carnurilor cu mirodeniile este unul dintre secrete

sarbii din zona Buzaului sint renumiti pt babicul pe care-l fac si drept e ca e o minunatie. Insa carnea tocata se amesteca timp de 7 zile, se pun condimentele de la bun inceput si se amesteca se lasa o zi iar se amesteca. Apoi se trage in mate si se pune la aplatizat apoi se afuma. Ce mai ... o nebunie. Faceam si noi cand am avut magazinul sotul meu e marele specialist. Daca as avea unde sa afum mai ca m-as incumeta sa fac.

kalua dupa teoria asta as trebui sa faci coca sambata sau chiar vineri seara. Si eu as face daca ar anunta astia vreme buna. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

happy suna bine supa ta ca tocmai ce spuneam mai sus ca-mi plac in general supele crema.

de-aia va iubesc io pe voi....ce de chestii invat (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post

262 Pages V  « < 172 173 174 175 176 > » 
Closed TopicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



Lo-Fi Version Time is now: 11th May 2025 - 10:11 PM