![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
Post
#1731
|
Musafir ![]() |
cleolica, dar tare desteapta cartea aia pe care o ai, e o chestie asa de simpla si ei o prezinta acolo de zici ca-ti trebuie macar o facultate de invartit lingura. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Aici, dupa cum am mai spus, nu se fac colorate si majoritatea le aseaza pe hostii. Exista in 1001 variante, cu cacao, cu cocos, cu tot felul de fructe, cu vanilie, cu fulgi de ovaz si mai stiu eu cu ce in compozitie. |
|
|
happyCat |
![]()
Post
#1732
|
Musafir ![]() |
Apropo de Stilton, Kalua, ai mancat vreodata supa crema de brocoli si Stilton? Mie imi place mult.
|
|
|
kalua |
![]()
Post
#1733
|
Musafir ![]() |
happy, ia zi, adica se pune Stiltonul in supa precum branza Philadelphia de obicei? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Suna in orice caz foarte bine, dupa ce ma dumiresti trebuie s-o fac si eu (si Mr. kalua e maaaaare iubitor de Stilton si pe fiica-mea poate o pacalesc daca nu ma vede cand pun branza asta in supa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ).
Eu habar n-am ce sa fac de mancare azi, maine, poimaine. Intr-una din zile pakoras cred. |
|
|
![]()
Post
#1734
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
kari asa-i. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) 'tu-i muma ei de carte ce nervi mi-a facut (da`venisem oricum ciufulita de la munca, am avut o criza de sinuzita (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ...aici cum da soarele peu importe temperatura toate gemurile sint deschise in autobuz. vin cu parul valvoi pana acasa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) )
apropo de branzeturi rafinate eu trebuie sa-mi educ papilele gustative ca nu prea se omoara dupa mucegaiuri. Ai mei cei doi dragi sint tare amatori de camembert, brie si surate si eu inghit noduri in sec (de greata) cand ii vad ce tare le place. Deci pesemne n-am mancat Stilton. Daca o sa gasesc vreo bucatica mica mica il incerc macar sa stiu o treaba. |
|
|
happyCat |
![]()
Post
#1735
|
Musafir ![]() |
Kalua, cam asa cum ai zis tu, se pune stilton-ul in supa la sfarsit si parca dupa aia se mai da o data cu blenderul ca se se faca cremoasa.
Cleo, stilton-ul asta nu e chiar mirositor ca si unele soiuri de brie, e foarte sarat si cu mucigai prin el, pentru supa de broccoli merge de minune, dar eu cand o fac stramba toti din nas si ma intreaba cum pot manca ceva care miroase in halul ala (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
kalua |
![]()
Post
#1736
|
Musafir ![]() |
Multumesc, happy, o s-o fac neaparat intr-o zi mai racoroasa.
Duminica cred ca fac mici! De-abia astept! |
|
|
![]()
Post
#1737
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Cu ce mancati voi pupodums?
In we cred ca nu prestez nimic, ca-s singura pana duminica (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
kalua |
![]()
Post
#1738
|
Musafir ![]() |
Cu mancare indiana, nimphe. Le poti manca si ca atare numai cu chutney.
|
|
|
![]()
Post
#1739
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Eu fac peste azi. La gratar cel mai probabil.
Mi s-a facut pofta de varza calita. Cred ca e urmatoarea pe lista. |
|
|
![]()
Post
#1740
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
asa mi-a placut povestea micilor lui Brezoianu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ... insa mie chimionul nu-mi suna nicicum in compozitia pt mici insa framantarea cu cel putin o zi inainte a carnurilor cu mirodeniile este unul dintre secrete
sarbii din zona Buzaului sint renumiti pt babicul pe care-l fac si drept e ca e o minunatie. Insa carnea tocata se amesteca timp de 7 zile, se pun condimentele de la bun inceput si se amesteca se lasa o zi iar se amesteca. Apoi se trage in mate si se pune la aplatizat apoi se afuma. Ce mai ... o nebunie. Faceam si noi cand am avut magazinul sotul meu e marele specialist. Daca as avea unde sa afum mai ca m-as incumeta sa fac. kalua dupa teoria asta as trebui sa faci coca sambata sau chiar vineri seara. Si eu as face daca ar anunta astia vreme buna. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) happy suna bine supa ta ca tocmai ce spuneam mai sus ca-mi plac in general supele crema. de-aia va iubesc io pe voi....ce de chestii invat (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 10:11 PM |
|