IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

262 Pages V  « < 173 174 175 176 177 > »   
Closed TopicStart new topic
> Meniu pentru saptamana viitoare, Idei pentru diversificare
kalua
post May 30 2008, 03:04 PM
Post #1741





Musafir






Pai micii vreau sa-i fac maine si coca o fac azi, normal. Asa am facut dintotdeauna, cu o zi sau doua inainte. Si-mi aduc aminte ce surprinsa am fost prima data cand am vazut cata supa intra la micii astia. Cand ii pun pe gratar mainile tot in supa le umezesc.
Chimion (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post May 30 2008, 04:45 PM
Post #1742





Musafir






Am schimbat macazul cu pakoras, fac o clatita la cuptor cu prune. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Zicea o prietena de-a mea apropo de clatita asta ca asteia nu-i poti zice mancare, ci scofeturi. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
LostWhispers
post May 30 2008, 04:54 PM
Post #1743





Musafir






QUOTE(kalua @ May 30 2008, 05:45 PM) *
Am schimbat macazul cu pakoras, fac o clatita la cuptor cu prune. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Zicea o prietena de-a mea apropo de clatita asta ca asteia nu-i poti zice mancare, ci scofeturi. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

neaparat sa pui reteta si poza ca n am mai mancat asa ceva (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cleo
post May 31 2008, 03:35 PM
Post #1744


moderator
*******

Group: V.I.P.
Posts: 6,061
Joined: 8-December 05
From: Montreal
Member No.: 34



fac o supa cu galusti ca nu dau gres cu ea la fii-mea niciodata
apoi fac varza mea calita cu carne de porc
apoi macaroons reloaded (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) sa vad daca-mi ies (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

-apropo aseara am citit cateva pagini la montignanc (n-am mai dat pe-acolo de cateva luni) si mai vaz ca aici se subtiaza tare randurile pe cand acolo e un alt 'bar`elady si m-a apucat asa o ciuda .... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
pescarush
post May 31 2008, 03:47 PM
Post #1745





Musafir






Cleo, nu te opreste nimeni sa vii si tu la barul montignacelor (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) chiar daca nu tii. Spui si tu, oops, am avut o abatere. (IMG:style_emoticons/default/sicsic.gif)
Eu am inceput cu desertul pe azi, am facut tiramisu.
Apoi, sa vad ce o fi si de guacamole ala, cu niste tortillas, si am ceva mini quiche sa le bag la cuptor. Si, nelipsitul barbeque de week-end, cu salata.
Maine cred ca fac pui la cuptor, inca nu m-am hotarat ce garnitura sa-i pun langa. Kalua, merge asparagus langa pui la cuptor? (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
edit: asparagus = sparanghel

This post has been edited by pescarush: May 31 2008, 04:35 PM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Nimphetamin
post May 31 2008, 06:57 PM
Post #1746


Membru de Onoare
******

Group: Membru de Onoare
Posts: 2,851
Joined: 16-March 07
From: Bucuresti
Member No.: 1,359



Eu am prajit azi o bucata de somn pe care mi l-au adus ai mei. E un somn imens, tare l-as fi pozat, dar n-am nici mobil, nici aparat (le-a luat al meu in Delta (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) )
L-am mancat cu lamaie si paine, pt ca era extrem de gras si nu mergea simplu (cum mananc eu pestele de obicei).
Maine trebuie sa fac ceva pt barbata-miu (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cleo
post May 31 2008, 07:20 PM
Post #1747


moderator
*******

Group: V.I.P.
Posts: 6,061
Joined: 8-December 05
From: Montreal
Member No.: 34



Nimphe uite idee
eu asta fac acum insa n-am gasit varza alba frumoasa si-am luat rosie.

Pesca (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) aia cu oops ar deveni laitmotiv daca viu si io pe capu' vostru.
e o atmosfera tare tare faina la voi acolo (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) iar doftoreasa are niste replici de ma inec de ras.

cat despre pui la cuptor si sparanghel mi-e clar! tu ma spionezi cand imi fac listele cu cumparaturi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
am luat un pui si vreau sa-l fac pe un soi de rotisor, o tavita cu niste tepi. Sa vedem ce-o iesi. Apoi am luat si eu sparanghel si iar tilapia (asta-i peste african) si am gasit pangasius sa vad pe-aici cum l-ati facut.

la sparaghel cred ca fac un sos olandez si tot asa ori cu sunca ori fac clatitele mele speciale cu ricotta si sunca.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Nimphetamin
post May 31 2008, 07:24 PM
Post #1748


Membru de Onoare
******

Group: Membru de Onoare
Posts: 2,851
Joined: 16-March 07
From: Bucuresti
Member No.: 1,359



Multam de idee, Cleo. Am o varza, dar nu stiu cate e de suficienta...Ma gandesc sa fac ceva cu cartofi si carnati (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Intrebare: ricotta asta e branza calcica sau urda? Ca mi se pare ca seamana la gust cu branzele astea (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cleo
post May 31 2008, 07:41 PM
Post #1749


moderator
*******

Group: V.I.P.
Posts: 6,061
Joined: 8-December 05
From: Montreal
Member No.: 34



seamana cu urda

Go to the top of the page
 
+Quote Post
3A
post May 31 2008, 10:51 PM
Post #1750


Incurabil
*****

Group: Membru de Onoare
Posts: 1,116
Joined: 19-January 08
From: Toronto
Member No.: 3,077



Maaamama, ce am salivat la clatitele alea!! Musai sa le incerc si eu (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post

262 Pages V  « < 173 174 175 176 177 > » 
Closed TopicStart new topic
4 User(s) are reading this topic (4 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



Lo-Fi Version Time is now: 11th May 2025 - 10:32 PM