![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai micii vreau sa-i fac maine si coca o fac azi, normal. Asa am facut dintotdeauna, cu o zi sau doua inainte. Si-mi aduc aminte ce surprinsa am fost prima data cand am vazut cata supa intra la micii astia. Cand ii pun pe gratar mainile tot in supa le umezesc.
Chimion (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am schimbat macazul cu pakoras, fac o clatita la cuptor cu prune. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Zicea o prietena de-a mea apropo de clatita asta ca asteia nu-i poti zice mancare, ci scofeturi. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am schimbat macazul cu pakoras, fac o clatita la cuptor cu prune. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Zicea o prietena de-a mea apropo de clatita asta ca asteia nu-i poti zice mancare, ci scofeturi. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) neaparat sa pui reteta si poza ca n am mai mancat asa ceva (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
fac o supa cu galusti ca nu dau gres cu ea la fii-mea niciodata
apoi fac varza mea calita cu carne de porc apoi macaroons reloaded (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) sa vad daca-mi ies (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) -apropo aseara am citit cateva pagini la montignanc (n-am mai dat pe-acolo de cateva luni) si mai vaz ca aici se subtiaza tare randurile pe cand acolo e un alt 'bar`elady si m-a apucat asa o ciuda .... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cleo, nu te opreste nimeni sa vii si tu la barul montignacelor (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) chiar daca nu tii. Spui si tu, oops, am avut o abatere. (IMG:style_emoticons/default/sicsic.gif)
Eu am inceput cu desertul pe azi, am facut tiramisu. Apoi, sa vad ce o fi si de guacamole ala, cu niste tortillas, si am ceva mini quiche sa le bag la cuptor. Si, nelipsitul barbeque de week-end, cu salata. Maine cred ca fac pui la cuptor, inca nu m-am hotarat ce garnitura sa-i pun langa. Kalua, merge asparagus langa pui la cuptor? (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) edit: asparagus = sparanghel This post has been edited by pescarush: May 31 2008, 04:35 PM |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Eu am prajit azi o bucata de somn pe care mi l-au adus ai mei. E un somn imens, tare l-as fi pozat, dar n-am nici mobil, nici aparat (le-a luat al meu in Delta (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) )
L-am mancat cu lamaie si paine, pt ca era extrem de gras si nu mergea simplu (cum mananc eu pestele de obicei). Maine trebuie sa fac ceva pt barbata-miu (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Nimphe uite idee
eu asta fac acum insa n-am gasit varza alba frumoasa si-am luat rosie. Pesca (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) aia cu oops ar deveni laitmotiv daca viu si io pe capu' vostru. e o atmosfera tare tare faina la voi acolo (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) iar doftoreasa are niste replici de ma inec de ras. cat despre pui la cuptor si sparanghel mi-e clar! tu ma spionezi cand imi fac listele cu cumparaturi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) am luat un pui si vreau sa-l fac pe un soi de rotisor, o tavita cu niste tepi. Sa vedem ce-o iesi. Apoi am luat si eu sparanghel si iar tilapia (asta-i peste african) si am gasit pangasius sa vad pe-aici cum l-ati facut. la sparaghel cred ca fac un sos olandez si tot asa ori cu sunca ori fac clatitele mele speciale cu ricotta si sunca. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Multam de idee, Cleo. Am o varza, dar nu stiu cate e de suficienta...Ma gandesc sa fac ceva cu cartofi si carnati (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Intrebare: ricotta asta e branza calcica sau urda? Ca mi se pare ca seamana la gust cu branzele astea (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
seamana cu urda
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Maaamama, ce am salivat la clatitele alea!! Musai sa le incerc si eu (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 10:32 PM |
|