IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

262 Pages V  « < 173 174 175 176 177 > »   
Closed TopicStart new topic
> Meniu pentru saptamana viitoare, Idei pentru diversificare
kalua
post May 30 2008, 03:04 PM
Post #1741

Musafir

Pai micii vreau sa-i fac maine si coca o fac azi, normal. Asa am facut dintotdeauna, cu o zi sau doua inainte. Si-mi aduc aminte ce surprinsa am fost prima data cand am vazut cata supa intra la micii astia. Cand ii pun pe gratar mainile tot in supa le umezesc.
Chimion (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post May 30 2008, 04:45 PM
Post #1742

Musafir

Am schimbat macazul cu pakoras, fac o clatita la cuptor cu prune. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Zicea o prietena de-a mea apropo de clatita asta ca asteia nu-i poti zice mancare, ci scofeturi. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
LostWhispers
post May 30 2008, 04:54 PM
Post #1743

Musafir

QUOTE(kalua @ May 30 2008, 05:45 PM) *
Am schimbat macazul cu pakoras, fac o clatita la cuptor cu prune. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Zicea o prietena de-a mea apropo de clatita asta ca asteia nu-i poti zice mancare, ci scofeturi. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

neaparat sa pui reteta si poza ca n am mai mancat asa ceva (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Cleo
post May 31 2008, 03:35 PM
Post #1744

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

fac o supa cu galusti ca nu dau gres cu ea la fii-mea niciodata
apoi fac varza mea calita cu carne de porc
apoi macaroons reloaded (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) sa vad daca-mi ies (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

-apropo aseara am citit cateva pagini la montignanc (n-am mai dat pe-acolo de cateva luni) si mai vaz ca aici se subtiaza tare randurile pe cand acolo e un alt 'bar`elady si m-a apucat asa o ciuda .... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
pescarush
post May 31 2008, 03:47 PM
Post #1745

Musafir

Cleo, nu te opreste nimeni sa vii si tu la barul montignacelor (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) chiar daca nu tii. Spui si tu, oops, am avut o abatere. (IMG:style_emoticons/default/sicsic.gif)
Eu am inceput cu desertul pe azi, am facut tiramisu.
Apoi, sa vad ce o fi si de guacamole ala, cu niste tortillas, si am ceva mini quiche sa le bag la cuptor. Si, nelipsitul barbeque de week-end, cu salata.
Maine cred ca fac pui la cuptor, inca nu m-am hotarat ce garnitura sa-i pun langa. Kalua, merge asparagus langa pui la cuptor? (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
edit: asparagus = sparanghel

This post has been edited by pescarush: May 31 2008, 04:35 PM

+Quote Post
Nimphetamin
post May 31 2008, 06:57 PM
Post #1746

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

Eu am prajit azi o bucata de somn pe care mi l-au adus ai mei. E un somn imens, tare l-as fi pozat, dar n-am nici mobil, nici aparat (le-a luat al meu in Delta (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) )
L-am mancat cu lamaie si paine, pt ca era extrem de gras si nu mergea simplu (cum mananc eu pestele de obicei).
Maine trebuie sa fac ceva pt barbata-miu (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
Cleo
post May 31 2008, 07:20 PM
Post #1747

moderator

Nimphe uite idee
eu asta fac acum insa n-am gasit varza alba frumoasa si-am luat rosie.

Pesca (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) aia cu oops ar deveni laitmotiv daca viu si io pe capu' vostru.
e o atmosfera tare tare faina la voi acolo (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) iar doftoreasa are niste replici de ma inec de ras.

cat despre pui la cuptor si sparanghel mi-e clar! tu ma spionezi cand imi fac listele cu cumparaturi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
am luat un pui si vreau sa-l fac pe un soi de rotisor, o tavita cu niste tepi. Sa vedem ce-o iesi. Apoi am luat si eu sparanghel si iar tilapia (asta-i peste african) si am gasit pangasius sa vad pe-aici cum l-ati facut.

la sparaghel cred ca fac un sos olandez si tot asa ori cu sunca ori fac clatitele mele speciale cu ricotta si sunca.

+Quote Post
Nimphetamin
post May 31 2008, 07:24 PM
Post #1748

Membru de Onoare

From: Bucuresti
Member No.: 1,359

Multam de idee, Cleo. Am o varza, dar nu stiu cate e de suficienta...Ma gandesc sa fac ceva cu cartofi si carnati (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Intrebare: ricotta asta e branza calcica sau urda? Ca mi se pare ca seamana la gust cu branzele astea (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
Cleo
post May 31 2008, 07:41 PM
Post #1749

moderator

seamana cu urda

+Quote Post
3A
post May 31 2008, 10:51 PM
Post #1750

Incurabil

From: Toronto
Member No.: 3,077

Maaamama, ce am salivat la clatitele alea!! Musai sa le incerc si eu (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

+Quote Post

262 Pages V  « < 173 174 175 176 177 > » 
Closed TopicStart new topic
4 User(s) are reading this topic (4 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 11th May 2025 - 10:32 PM