![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
sint tare bune 3A si usor de facut.
am mai facut si salata de vinete azi, iar cand fac supa legumele si carnea le pun intr-o salata de boeuf cu putina maioneza (nu ma omor dupa salata cu multa maioneza) , apoi biscuitii 'macaroana' dar nu-s multumita de rezultat. puiul la rotisor l-am frecat cu sare grunjoasa, piper si coaja de lamaie. a iesit tare gustos |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu fac azi bile mozzarella pe salata. Mai ochisem eu un tort, dar cred ca ma las pagubasa si l-oi face cand afara nu-i chiar asa de cald.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Eu am prestat azi o ihanie de fasole, piept de pui la gratar, somn prajit.
Mai am o bucata de carne de porc cred si ma gandesc ce sa fac cu ea, ca iahnia a iesit cam multa...Dar deja am dezghetzat-o (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
azi iar am facut peste prajit, stoul meu absenta motivat data trecuta de data asta am avut tilapi si pangasius. E excelent si al 2-lea. Alta textura, gustul de peste e foarte fin, ce mai...sint extraordinar de incantata de descoperire.
aah si pt ca pesca si cu mine avem bucatariile perete-n perete (transparent) am avut si mujdei de usturoi pe masa si sparanghel (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) cand cautam dupa biscutii macaroana pe langa clipul cu modus operandi macarons am gasit si cum se procedeaza cu sparanghelul...acum nu stiu daca sa fiu de acord sau ba. zice asa: sa flexam sparanghelul tinandu-l de cele 2 capete si o sa constatam ca se rupe la cam 2/3 distanta de varf...si asa e. drept e ca la unii au ramas cam mititei dar oricum mai inalti decat palma mea pe verticala. Se fierb pana-si schimba culoarea devin verde intens si raman flexibili si crocanti. Poate 4-5 minute in apa clocotita. o sa pun o poza mai tarziu |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu verde fac fac foarte, foarte rar. Asta local e alb si-l prefer de 1000 de ori mai mult (are cel mult o zi de öla culegere cand il cumpar). Dar n-am inteles faza cu ruptul lor, de ce trebuie rupti? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
zice ca dupa ce-i cureti, sa rupi partea de jos care-i neplacuta la gust uite clipul
n-am mancat alb niciodata (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) e mai bun? aici numai verde e prin magazine. poate la piata aia speciala unde ajung foarte rar. aah stai ca mai am o idee, la un soi de aprozar cu multe cele nemaivazute. asta-i mai aproape. deci sint mai buni astia albi? macar sa-i incerc si eu. |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
cleo, de-aici te simt ca mirosi a usturoi. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) peretele asta are proprietati miraculoase, transmite si mirosul. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
interesant clipul ala, nici eu nu-i rup sau tai, dar intr-adevar, partea de jos este tare si atoasa, nu se poate manca, oricum. da, parca-mi amintesc acum ca zice kalua, ca in Germania se manca sparanghel alb. eu cred ca am vazut si pe-aici, dar nu sunt sigura. oricum, daca gasesc, trebuie sa-l incerc si pe ala. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) a, ca era sa uit. cleo, la al meu i-au ramas ochii lipiti de clatitele tale cu sparanghel. cred ca planuieste sa-ti faca o vizita. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) a, a (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ai luat tilapia fileÉ eu luam destul de des intr-un timp, dar n-am incercat pangasius, pentru ca eu stiu sa fac pestele: prajit, la gratar sau in cuptor. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si nu sunt sigura daca vad un peste nou, daca merge gatit asa sau nu. This post has been edited by pescarush: Jun 2 2008, 12:53 AM |
|
|
![]()
|
|
hai mai, chiar asa? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) ma simte ea de la kitchener (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) pai cu pestele asa mari inginerii n-ai de facut. Doar sa te joci cu sosurile. Pangasius nu i-a placut copilului (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) insa de retinut am sa-l retin. Imi plac ambele soiuri de departe mult mai mult decat somonul asta gras, gretos si cu gust de chimicale care-i prezent in toate alimentarele. o ciorba de peste n-am mai mancat demult. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Parerea mea e ca nu se potriveste sparanghelul cu mujdeiul, sosul asta e prea puternic pentru gustul suav al legumei. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Cel putin nu cu sparanghelul pe care-l cumpar eu. Vreau sa incerc sparanghelul verde tailandez.
In seara asta mi-am propus sa fac o salata de paste cu iz mediteranean. |
|
|
![]()
|
|
asa-i.
eu aveam mujdei pt peste insa am pus si pe sparanghel mergand dupa gandul "seamana la culoare cu fasolea verde" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) am o prietena, mare gurmanda (ca si mine) si vine peste w-end la noi, formula 1 and all that jazz... si-am inceput sa ma gandesc ce sa gatesc io bun pt ea? nu prea-i plac prajiturile (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) ... m-a lovit tare cu asta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 07:47 AM |
|