![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Daca-i caldut poti sa faci si bombele de mozzarella. Mai mult nu-mi da prin cap acum.
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
oare cum de nu le-am incercat pana acum? (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
acum mi-e o pofta. cu susanul sint (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu le-am facut iar aseara, au intotdeauna priza la public. Am amestecat susan cu seminte de in (cele de susan predominau).
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce spui de-un carpaccio de ton (numai daca ai o sursa buna de tot de ton proaspat) cu o vinegreta cu sparanghel? Si la asta impingi si-o bagheta sau o ciabatta facuta tot de tine?
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
ce fain suna (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) insa pestele crud e un no-no la mine. de cumparat ca de mancat sushi mananc saptamanal.
n-am incredere ca-i foarte proaspat pt mancat crud ma refer (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) prietena mea pt ca sta la bloc vrea sa ne gratarim. o sa iau vinete, halloumi, ceva carne, ardei sa-i coacem. se anunta cald insa sper sa nu ploua |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, trebuie intr-adevar calitate ca pentru sushi.
Pai daca-i pe facut gratare, gata, te-ai scos! |
|
|
![]()
|
|
peste proaspat exista insa cat de proaspat este nu-mi dau seama. stiu ca trebuie sa aiba carnea ferma, ochii limpzei, sa nu miroasa decat vag a apa, sa nu fie lipicios si poate ar fi si suficient dar daca il nimeresc eu fix pe cel care nu mai e chiar atat de proaspat
eu de la incercarea aia veche n-ammai facut sushi acasa ca n-are cine-i manca in afara de mine, insa de-atatea ori am luat deja de la un shop si de-atatea ori i-am urmarit cum ii fac (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) incat acum i-as face la marea arta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) "lauda-ma gura..." (numai macaroanele alea nu-mi ies (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Azi fac salata aia cu fasole verde, ruccola si feta. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
cred ca fac niste bilute de-alea ...pardon, bombe (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Diana nu ma trage de mot da imi zici si mie cum se numea mancarea aia cu creveti cruzi nu mai stiu cum ii zice imi pui si linkul unde e reteta daca nu te superi. Sunt in graba amare si n-am gasit-o as incerca-o ca de mult sta acolo in background.Multam fain(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 07:53 AM |
|