IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

262 Pages V  « < 176 177 178 179 180 > »   
Closed TopicStart new topic
> Meniu pentru saptamana viitoare, Idei pentru diversificare
pescarush
post Jun 6 2008, 01:34 PM
Post #1771





Musafir






Master, daca nu ma insel, se cheama saganaki? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Deci, Cleo, ce zici ca mancam in week-end? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Eu inca nu am nici un plan, dar cred ca fac pestisori cu mujdei de usturoi pe maine. E tot la ce m-am putut gandi deocamdata. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cleo
post Jun 6 2008, 01:40 PM
Post #1772


moderator
*******

Group: V.I.P.
Posts: 6,061
Joined: 8-December 05
From: Montreal
Member No.: 34



noruletu nu vrea sa caute si pace (IMG:style_emoticons/default/bataita.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
uite aici saganaki, creveti-s cruzi pana-i pui in tigaie (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
oricum ca o nota fa atat cat mancati o data. Mie mi-a mai ramas si nu mai avea asa gust bun

pesca (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) am facut ciorba de vacuta cu bors si leustean (productii proprii ultimele doo)
felul 2 fac o mancare de vinete pe care-am scris-o pe aici si care-i o bunatate. apoi pe langa gratar stam ca va fi foarte cald insa acum de exemplu IAR ploua (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Master of Norule...
post Jun 6 2008, 06:26 PM
Post #1773


V.I.P.
*******

Group: Membru de Onoare
Posts: 3,295
Joined: 1-July 07
From: Flower power
Member No.: 1,880



Nu mai stiam cum ii cheama si erm in a big hurry. Multam Cleo.
Crevetii astia cum se verifica daca-s proaspeti am vrut sa iau congelati da' erau de anul trecut am zis ca nu ma risc.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
pescarush
post Jun 6 2008, 06:32 PM
Post #1774





Musafir






moaaa, ce bine suna ciorbita aia de vacuta, dar la sclifositii mei de plozi nu cred ca le-ar surade. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
mai, la voi vremea e cu o zi in urma, fata de ce e la noi, si azi nu ploua. deci maine, probabil ca va fi soare la voi.
si-apoi, al meu face gratare si in ploaie. isi ia o pelerina de ploaie pe el si sta in casa, iese doar cand crede ca trebuie intoarsa carnea, sau scoasa. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
am si eu o tufa huuuge de leustean, nu stiu cum s-o mai raresc de-acolo, ca ma enerveaza deja, e prea mare.

This post has been edited by pescarush: Jun 6 2008, 06:34 PM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post Jun 6 2008, 10:41 PM
Post #1775





Musafir






La mine vad ca au izbucnit zilele grecesti: ieri saganaki, azi papoutsakia, maine, daca-i copilul plecat de-acasa (inca nu-i sigur) saganaki cu creveti.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Master of Norule...
post Jun 6 2008, 10:57 PM
Post #1776


V.I.P.
*******

Group: Membru de Onoare
Posts: 3,295
Joined: 1-July 07
From: Flower power
Member No.: 1,880



Si eu tre' sa incerc saganaki cu midii si o ciorba a la grec de mult visez la ea da' n-am facut niciodata.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post Jun 8 2008, 02:33 AM
Post #1777





Musafir






Eu sunt tot mai innebunita dupa saganaki cu creveti, am facut acum cu ceapa verde mai mare. Si am gasit, in sfarsit, ardei iuti care-s iuti. Un vis! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Eu pun 500g creveti curatati, 2 conserve de 400g de rosii decojite, 2-3 ardei kapia rosii si 200-250g feta. Pentru doua persoane cu pofta buna de mancare.
Eu nu gasesc midii prin imprejurimi, dar cu prima ocazie cand pun mana pe asa ceva, saganaki scrie pe ele.

Maine fac friptura de porc cu crusta la cuptor cu gnocchi cu spanac. Si salata de vinete. Daca am timp si chef, un tort.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Nimphetamin
post Jun 8 2008, 08:47 AM
Post #1778


Membru de Onoare
******

Group: Membru de Onoare
Posts: 2,851
Joined: 16-March 07
From: Bucuresti
Member No.: 1,359



Si la mine e rost de bucatareala azi. Am in plan: salata de vinete, peste (am 2 rondele de somon si 4 bucati de peste alb, inca nu m-am hotarat cum sa le fac. O sa dau o raita pe la retete (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ) si porc (am o bucata si nu stiu ce sa fac nici cu asta (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ).
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Fanny
post Jun 8 2008, 08:52 AM
Post #1779


Moderator Global
*******

Group: Membru de Onoare
Posts: 5,946
Joined: 17-January 07
From: Bucuresti
Member No.: 1,055



Eu am gasit ieri paste integrale cu sos cu masline si creveti. Tare bun! Azi, in schimb, n-am timp de bucatareli, dar voi primi mancare de la socri. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Nimphe, abia astept pozele cu rezultatul!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Master of Norule...
post Jun 8 2008, 09:36 AM
Post #1780


V.I.P.
*******

Group: Membru de Onoare
Posts: 3,295
Joined: 1-July 07
From: Flower power
Member No.: 1,880



Eu fac salata de avocado acum cu tortile, ciorba de salata tre' s-o termin si ceva gratar probabil. Am facut zilele trecute cartofi copti intregi cu carnati in vasul roman au iesit asa buni o sa mai prestez cartofi copti in vasul roman.
N-am ajuns sa iau midii azi e zi de relax fara shopping, probabil ca saptamana viitoare si eu fac saganaki ca mi-ati facut o pofta.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

262 Pages V  « < 176 177 178 179 180 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



Lo-Fi Version Time is now: 7th May 2025 - 04:19 PM