![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Fanny, da fuga si vezi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
nimphe vazut, aplaudat (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
pt noi tema w-end-ului au fost vinetele . mancare cu rosii, usturoi (si vinete of course) presarate la sfr cu patrunjel verde din gradina proprie (IMG:style_emoticons/default/clap5.gif) apoi salata de vinete si-am copt si ardei sa mancam langa salata. azi facem gratar cu carne de porc si-o salata cu de toate. desert: cirese. prietena mea aflata in vizita mi-a spus de niste vinete umplute mai altfel insa am s-o rog sa-mi scrie reteta si-apoi o imprastii (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Nimphe, (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) delicios arata pozele... la gust nici nu vreau sa ma gandesc! (IMG:style_emoticons/default/mf_surrender.gif)
Eu am primit sarmalute pentru sot si peste pane pentru amandoi. Cu ce am mai pregatit si eu, ma vad gatind abia la jumatatea saptamanii. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am uitat sa cumpar ricotta (aici sunt toate magazinele inchise duminica) si n-am mai putut sa fac gnocchi cu spanac. (IMG:style_emoticons/default/omg.gif) Ii fac maine.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Ieri am facut scrumbie prajita, Nimphe de la tine mi se trage pofta de scrumbie. Apai ma declar fan scrumbie tare bun pestele asta.
Azi am facut ciocane de pui cu cartofi la cuptor, poate maine fac sarmale in foi de vita sa vad cat chef am sa impachetez la sarmale. This post has been edited by Master of Norules: Jun 9 2008, 03:47 PM |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Deci a meritat sa-ti fac pofta, huh? (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Chiar a meritat mi se pare cel mai gustos soi de peste din cati am mancat pana acum. Dar am inteles ca doar primavara e sezonul ei cand urca scrumbia pe Dunare la mare sa-si depuna icrele. La anul tin minte si cumpar mai din timp.
This post has been edited by Master of Norules: Jun 9 2008, 03:53 PM |
|
|
![]()
|
|
Da, dup-aia e mai greu de gasit si mai degraba congelatat decat proaspat (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mi s-a pus si mie pata pe saganaki cu creveti. Cred ca fac saptamana asta, intr-o zi.
Eu am facut (mai bine zis mama) sambata supa de salata, mici, pestisori prajiti, salata, iar ieri, pentru ca tot am pescari in casa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) stiuca la barbeque, cu asparagus. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Facut ieri gnocchi cu spanac, bun de bun!
Azi iar salata de mezel proaspat, ca-i cald bine afara. Vreau sa incep, macar asa, mai mult decat usor, cu bucataria moleculara. M-am gandit la spume - sosuri-spuma de ex., se fac cu lecitina. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 04:18 PM |
|