IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

262 Pages V  « < 177 178 179 180 181 > »   
Closed TopicStart new topic
> Meniu pentru saptamana viitoare, Idei pentru diversificare
Nimphetamin
post Jun 8 2008, 05:38 PM
Post #1781


Membru de Onoare
******

Group: Membru de Onoare
Posts: 2,851
Joined: 16-March 07
From: Bucuresti
Member No.: 1,359



Fanny, da fuga si vezi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cleo
post Jun 8 2008, 08:40 PM
Post #1782


moderator
*******

Group: V.I.P.
Posts: 6,061
Joined: 8-December 05
From: Montreal
Member No.: 34



nimphe vazut, aplaudat (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

pt noi tema w-end-ului au fost vinetele .
mancare cu rosii, usturoi (si vinete of course) presarate la sfr cu patrunjel verde din gradina proprie (IMG:style_emoticons/default/clap5.gif) apoi salata de vinete si-am copt si ardei sa mancam langa salata.

azi facem gratar cu carne de porc si-o salata cu de toate.

desert: cirese.

prietena mea aflata in vizita mi-a spus de niste vinete umplute mai altfel insa am s-o rog sa-mi scrie reteta si-apoi o imprastii (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Fanny
post Jun 8 2008, 08:49 PM
Post #1783


Moderator Global
*******

Group: Membru de Onoare
Posts: 5,946
Joined: 17-January 07
From: Bucuresti
Member No.: 1,055



Nimphe, (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) delicios arata pozele... la gust nici nu vreau sa ma gandesc! (IMG:style_emoticons/default/mf_surrender.gif)
Eu am primit sarmalute pentru sot si peste pane pentru amandoi. Cu ce am mai pregatit si eu, ma vad gatind abia la jumatatea saptamanii. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post Jun 8 2008, 10:53 PM
Post #1784





Musafir






Eu am uitat sa cumpar ricotta (aici sunt toate magazinele inchise duminica) si n-am mai putut sa fac gnocchi cu spanac. (IMG:style_emoticons/default/omg.gif) Ii fac maine.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Master of Norule...
post Jun 9 2008, 03:47 PM
Post #1785


V.I.P.
*******

Group: Membru de Onoare
Posts: 3,295
Joined: 1-July 07
From: Flower power
Member No.: 1,880



Ieri am facut scrumbie prajita, Nimphe de la tine mi se trage pofta de scrumbie. Apai ma declar fan scrumbie tare bun pestele asta.
Azi am facut ciocane de pui cu cartofi la cuptor, poate maine fac sarmale in foi de vita sa vad cat chef am sa impachetez la sarmale.

This post has been edited by Master of Norules: Jun 9 2008, 03:47 PM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Nimphetamin
post Jun 9 2008, 03:48 PM
Post #1786


Membru de Onoare
******

Group: Membru de Onoare
Posts: 2,851
Joined: 16-March 07
From: Bucuresti
Member No.: 1,359



Deci a meritat sa-ti fac pofta, huh? (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Master of Norule...
post Jun 9 2008, 03:52 PM
Post #1787


V.I.P.
*******

Group: Membru de Onoare
Posts: 3,295
Joined: 1-July 07
From: Flower power
Member No.: 1,880



Chiar a meritat mi se pare cel mai gustos soi de peste din cati am mancat pana acum. Dar am inteles ca doar primavara e sezonul ei cand urca scrumbia pe Dunare la mare sa-si depuna icrele. La anul tin minte si cumpar mai din timp.

This post has been edited by Master of Norules: Jun 9 2008, 03:53 PM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Nimphetamin
post Jun 9 2008, 03:59 PM
Post #1788


Membru de Onoare
******

Group: Membru de Onoare
Posts: 2,851
Joined: 16-March 07
From: Bucuresti
Member No.: 1,359



Da, dup-aia e mai greu de gasit si mai degraba congelatat decat proaspat (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
pescarush
post Jun 9 2008, 04:21 PM
Post #1789





Musafir






Mi s-a pus si mie pata pe saganaki cu creveti. Cred ca fac saptamana asta, intr-o zi.
Eu am facut (mai bine zis mama) sambata supa de salata, mici, pestisori prajiti, salata, iar ieri, pentru ca tot am pescari in casa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) stiuca la barbeque, cu asparagus.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post Jun 10 2008, 11:38 AM
Post #1790





Musafir






Facut ieri gnocchi cu spanac, bun de bun!

Azi iar salata de mezel proaspat, ca-i cald bine afara.

Vreau sa incep, macar asa, mai mult decat usor, cu bucataria moleculara. M-am gandit la spume - sosuri-spuma de ex., se fac cu lecitina.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

262 Pages V  « < 177 178 179 180 181 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



Lo-Fi Version Time is now: 7th May 2025 - 04:18 PM