![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
wow, Teo, suna atat de bine planurile tale (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Chiftele de ton cu orez salbatic si orez basmati (separate orezurile) cu salata.
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
am facut la gril-ul cuptorului dar cu gratarul mai jos niste copane de pui invelite in cate o felie de bacon afumat. au si-o mutra si-un gust (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
floricelele mele si-au revenit, le-am pus atele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Eu am facut ostropel de vitel si pt. ca fiica-mea nu mananca legumele am bagat sosul in blender si l-am facut praf i-am zis ca-i ketchup si a mancat.
Tre' sa fac ceva dulce maine cred ca nu, poate poimaine fac tortul cuconesc al Kaluei. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Imi propusesem pe azi sa fac scoici de paste umplute (de-alea in forma de scoica, mari), dar e frig afara, deci trebuie ceva cald. Cred ca fac cannelloni.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Asta-i a treia oara cand frisca imi face figuri cred ca nu mai iau frisca vara. Am incercat s-o bat si nu s-a batut,asa ca in loc de tort am facut inghetata ca si crema de la Rigo.
Azi am facut sarmale in foi de vita si in foi de varza si chiftele. Alea in foi de vita sunt my favorite, al meu sot nici nu se uita la ele, el le mananca pe ale in foi de varza. |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
chiftele o sa fac, mancare de masline cu praz si pipote, pate chinois pt copil si cam atat
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Eu fac acum o supa de legume. Maine voi gati si carnati cu ceva cartofi pt al meu.
Eu n-as mai vrea sa mai manc mancare gatita, ca vin caldurile si as mai da si ceva jos (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) This post has been edited by Nimphetamin: Jun 14 2008, 06:58 PM |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ieri am facut mancare cu carnati (vanatoresti, cabanos cu ardei iute si cabanos normal) cu naut si ardei, azi fac linte rosie cu smantana (parca vazusem si niste papadums printr-un dulap) cu raita cu rosii. Maine se incalzeste, fac salata de avocado. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Ieri am facut supa de rosii si spaghete cu branza la cuptor, azi am facut salata de vinete (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) si maine fac iara. Paraca as amanca si eu salata de avocado ca-i buna tare zilele urmatoare probabil. Maine i have keine ideea ce o sa gatesc mi-o venii inspiratia ceva simplu ca n-am chef sa bucataresc prea mult.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 03:37 AM |
|