IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

262 Pages V  « < 183 184 185 186 187 > »   
Closed TopicStart new topic
> Meniu pentru saptamana viitoare, Idei pentru diversificare
kalua
post Jun 27 2008, 08:57 AM
Post #1841

Musafir

cleolica, o sa postez la sosuri cum il fac eu.

Am gasit midii! Deci azi fac saganaki cu midii, iar pentru copil o lasagne mica cu ragu normal si un strat cu spanac cu ricotta.
Sambata si duminica sunt absolvita de gatit.
Go to the top of the page

+Quote Post
Teocris
post Jun 27 2008, 03:51 PM
Post #1842

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Saramura de pui, zama calda de pi cu ardei iute(hot) si lichiu cu branza de vaci.

+Quote Post
Cleo
post Jun 28 2008, 10:49 PM
Post #1843

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

am facut intr-o seara niste foetaj umplut cu ceapa, sunca cuvburi si ou cu salata, apoi niste tarte (coca de-a gata), umplute cu crema de vanilie si ornate cu capsunu

azi mama a gaitit ciorba de perisoare, musaca ade cartofi si ardei umpluti .... o bunatate

+Quote Post
kalua
post Jun 28 2008, 10:56 PM
Post #1844

Musafir

Io mi-am luat azi 3 feluri de tofu, sa vezi ce ochi a facut si ce intrebari a pus Mr. kalua cand a vazut ca pun atata in carucior. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) I-am zis ca-i pentru mine, dar sa vezi ce-o sa manance si el si-o sa cante si-un cantec. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
pescarush
post Jun 28 2008, 11:03 PM
Post #1845

Musafir

tu cleo, cum sa te parasesc? (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)
ia spune, ai facut cumva ciorba de varza cu ciolan? ca la mine fierbe (si mi-e o foaaaame). (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)
mai fac o salata de vinete mai pe seara, si pe maine inca nu stiu. nu prea multe, ca mergem la restaurant, pentru cina. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
Cleo
post Jun 28 2008, 11:03 PM
Post #1846

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

gata? a sosit momentul? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

si eu vreau sa mai gatesc ceva cu tofu

am mancat joi cu un amic intr-un restaurant japonez, sushi all you can eat, absolut fantastic, si printre altele am gustat si niste tofu prajit. Era taiat cuburi, tavalit prin ceva maglavaitz ca de clatite dar mai fin si aveau un gust o NEBUNIE (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Nici nu se compara cu tofu-ul din alimentara mea

+Quote Post
Master of Norule...
post Jun 30 2008, 10:40 PM
Post #1847

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Azi sarmale in foi de vita da' nu multe ca al meu sot nu-i fan si eu nu-s fan impachetat sarmale urasc treaba asta rau de tot si dovlecei umpluti, dovleceii au iesit mai buni ca sarmalele. Maine tre' sa-i fac fiica-mii neste snitel de pui ca ea nu serveste sarmale si tocatura dovlecei zice beahhh. Acu' descoperii ca tot ce-i verde in afara de salata si aia cruda in ciorba n-o mananca, nu mananca. Beeyyyyyyyyyyyyyyy si eu cand eram insarcinata nu puteam manca ardei ca-mi venea sa vars de la coaja aia de pe ei, asta mica nu pune gura pe ardei.

+Quote Post
kalua
post Jul 1 2008, 10:09 AM
Post #1848

Musafir

cleo, eu cumpar numai tofu asiatic, made in Singapore, mi se pare o mare diferenta intre el si cel produs in Germania sau alte tari europene.

Deci ieri am facut ratatouille-ul cu tofu, azi fac tocinei de dovlecei cu raita. Trebuie sa fac tocineii astia, ieri cumparase Mr. kalua doi dovlecei pentru ratatouille si ceva mai tarziu mi-au adus ai mei cativa dovlecei din gradina lor, deci avem supraproductie de leguma asta.

+Quote Post
happyCat
post Jul 1 2008, 10:41 AM
Post #1849

Musafir

Kalua, ce noroc ai tu ca iti face barbatul cumparaturile. Chiar ma gandeam ieri la tine in timp ce ma perindam prin supermarket. Shoppingul asta e mare pierdere de vreme, ma enerveaza rau atunci cand muta marfa de pe un raft pe altul si nu mai e acolo unde o stiai. Trebuie musai sa dai tarcoale peste tot pana o gasesti.

Am cumparat doi avocado ieri, asa pentru ca v-am tot citit pe voi, astept sa se mai coaca si apoi oi face ceva cu ei (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Ieri m-am pus sa fac niste flapjacks, adica un fel de batoane pentru micul dejun facute din fulgi de ovaz cu fructe uscate, graunte si altele. Am pus eu amestecul in tava si cand l-am scos din cuptor ce sa il tai in bucatele ca s-a faramitzat tot. Asta din cauza ca nu am pus suficient unt si golden syrup ca sa il lege. Asa ca s-a transformat intr-un fel de muesli.

+Quote Post
kalua
post Jul 1 2008, 11:10 AM
Post #1850

Musafir

Pai el lucreaza de acasa, de-asta norocul pe capul meu. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dar am oricum noroc ca lui ii place sa cumpere orice. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si intre timp a invatat si care-i treaba cu legumele si fructe bune si ca nu aspectul e primordial.

Azi a adus o colega un tort cu capsuni dupa reteta lui cleolica, adica blatul cremsnit fals. Toata lumea si-a lins degetele.

+Quote Post

262 Pages V  « < 183 184 185 186 187 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 7th May 2025 - 09:55 PM