![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Post
#1851
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
tiiii mi s-o dus vestea peste mari si tari (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
deci face blatul si pune capsunile crude peste sau cum? noi azi mancam ceva cu ciuperci, nu stiu cum, cred ca le bagam la cuptor. am facut si-o salata de vinete intr-o seara ca tare-i buna (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
kalua |
![]()
Post
#1852
|
Musafir ![]() |
Le-am facut eu anul trecut si-au vrut fetele reteta. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Da, capsunile peste crema, niste gelatina de-aia colorata pe deasupra, gata.
|
|
|
![]()
Post
#1853
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Am pus blatul la cuptor ca am niste capsuni care se strica prin frigider si sa le gasesc vreun rost. Sa vedem ce-o iesi.
azi e ziua Canadei, am liber adica (IMG:style_emoticons/default/dance1.gif) |
|
|
kalua |
![]()
Post
#1854
|
Musafir ![]() |
Ce bine de tine!
Iese bun. |
|
|
![]()
Post
#1855
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Kari nu-mi iese panarama. Blatul in forma asta iese prea gros (inalt) deci timpul de coacere din reteta originala trebuie prelungit insa am avut senzatia ca e gata, am stins cuptorul, s-a racit prajitura si tot a ramas in centru moale (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Damn! O luam de-acolo cu polonicul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
kalua |
![]()
Post
#1856
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Mie-mi iese. La cam cate grade il lasi in cuptor?
|
|
|
![]()
Post
#1857
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
eu coc prajiturile la 375F...la prajitura asta (care-n tava-mi iese perfect dupa cum ati vazut) coc 10-15 minute la 400 apoi o dau la minim pe 170 pe o ora jumate.
Deci in forma de tort si cantitatea la jumate nu-mi iese (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
Post
#1858
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Nici mie nu mi-a iesit din jumate de cantitati mi-a iesit o chestie subtire si cu o felie subtire de aluat dedesupt care mi s-a parut necopt. Probabil ca trebuie cantitatile intregi ca sa aiba ce sa se separe.
Asa Kalua ia zii cu gradele la cate grade si cat timp poate mai incerc si eu o data da' cu fructe. Multam. |
|
|
![]()
Post
#1859
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
In seara asta am fost harnica: salata de fasole galbena cu usturoi, orez, carnati de casa, salata de ardei copti.
|
|
|
kalua |
![]()
Post
#1860
|
Musafir ![]() |
Eu cantitatea intreaga am facut-o o singura data, da' la jumatate de nu stiu cate ori, iaca cum iese (asta-i tortul cu mousse de vanilie pe deasupra)
(IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/IMG_5107.jpg) Nu bag mana-n foc, dar eu zic ca-l pun la vreo 200°C prima data, apoi pe la 100-120. Si poate-l las cu vreo 10 minute mai mult in cuptor (adica vreo ora si 40-45 minute). Deci mai fierbintel decat zice cleolica. Acum ma duc sa pun carne la marinat pentru maine, pentru grill. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 04:27 PM |
|