IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

262 Pages V  « < 185 186 187 188 189 > »   
Closed TopicStart new topic
> Meniu pentru saptamana viitoare, Idei pentru diversificare
kalua
post Jul 2 2008, 09:06 AM
Post #1861





Musafir






Azi cotlete beraresti (adica in marinate in baitul berarului) facute pe grill, cu niste fasole verde (inca nu m-am hotarat cum o prepar pe asta), ciuperci tot grillate, salata verde.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Master of Norule...
post Jul 2 2008, 12:46 PM
Post #1862


V.I.P.
*******

Group: Membru de Onoare
Posts: 3,295
Joined: 1-July 07
From: Flower power
Member No.: 1,880



Bine arata cremsnitul, eu l-am facut simplu fara nimic deasupra si al meu sot zice prajii d-asta sa nu mai faci. Cre' ca merge bine si cu crema de la Rigo Iancsi. Ii trebe ceva pe deasupra altfel parca ii lipseste ceva.
Multam Kalua inseamna ca n-am copt-o destul o sa mai incerc o data sa vad ce o iesi.
Mi s-a facut pofta de choux-uri cre' ca azi maine prestez.
Si mamaliga cu branza de burduf in coaja de brad pt. al meu sot mie nu-mi place deloc branza aia puturoasa lui aia ii place.

This post has been edited by Master of Norules: Jul 2 2008, 12:48 PM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Leea
post Jul 6 2008, 01:01 PM
Post #1863


Incurabil
*****

Group: Obsedat
Posts: 744
Joined: 31-May 06
Member No.: 352



A propos de branza de burduf, am scos de la naftalina astazi o reteta de care uitasem: saratele la tigaie. Se fac repede si la gust seamana putin cu jumarile de porc prajite.
Iaca:

1 mana branza de burduf
1 mana faina
5-6 linguri susan (cu cat mai mult, cu atat mai bine!)
cateva linguri de ulei, cat sa lege faina
la nevoie putina sare, daca nu are destula branza

Se amesteca toate cu mana, sa rezulte un aluat sfarmicios. Se modeleaza bile nu prea mari, care se aplatizeaza bine intre palme, cam ca si chiftelele, dar se fac cat mai subtiri. Apoi se prajesc in ulei pe ambele parti, la foc mediu si se scot pe servetele absorbante.
Totul nu dureaza mai mult de 15 minute.
Sunt foarte bune de mic dejun, la ceai sau ca gustare (candva le puneam de merinde la serviciu).

Mai facui astazi si piept de pui la gratar cu legume in sos de smantana si o supa limpede de gaina. Grozav ce harnica pot fi cateodata!

Kalua, cum e cu tortul tau cu mousse, ca grozav ce bine arata. Mi se arata niste eventuri in familie si as mai schimba repertoriul.

Duminica frumoasa!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post Jul 6 2008, 07:32 PM
Post #1864





Musafir






Leea, aici e reteta. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post Jul 7 2008, 01:33 PM
Post #1865





Musafir






Azi fac salata de glass noodles cu carne tocata si creveti.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post Jul 8 2008, 06:33 PM
Post #1866





Musafir






Azi snitele vieneze (originale, din carne de vitel) cu salata de cartofi cu castravete, servite cu dulceata de merisoare.
Iar desertul il am de la o colega, Rosie, mi-a facut un tiramisu mititel pentru acasa, draga de ea. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Master of Norule...
post Jul 8 2008, 06:50 PM
Post #1867


V.I.P.
*******

Group: Membru de Onoare
Posts: 3,295
Joined: 1-July 07
From: Flower power
Member No.: 1,880



Acu fac niste covrigi sa vad ce-o iesi.
Ieri ciorba de salata mai am o portie buna e cu omleta cu bacon.
Eu azi friptura de pui cu cartofi prajiti mi-a fost o lene sa fac de mancare.
Mai vroiam sa fac o mancare de vinete in genul saganaki-ului dar in loc de midii vinete ca la musaca sa vad daca mai am chef.
Ce fain Kalua cu tiramisul.
Leea ce bine suna saratelele tre' sa le incerc si eu.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post Jul 9 2008, 05:12 PM
Post #1868





Musafir






Azi trebuie sa folosesc alimentele din casa, deci fac un fel de tocanita din carne slaba de porc, ciuperci si dovlecei.

Aseara am descoperit ca nu mai aveam decat foarte putin pesmet, asa ca jumatate din snitele le-am facut cu seminte de susan.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Fanny
post Jul 9 2008, 07:43 PM
Post #1869


Moderator Global
*******

Group: Membru de Onoare
Posts: 5,946
Joined: 17-January 07
From: Bucuresti
Member No.: 1,055



Eu am facut orez cu lapte si esenta de lamaita.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post Jul 12 2008, 01:23 PM
Post #1870





Musafir






Ai mei tot imi dau ce se coace prin gradina, asa ca, vrei, nu vrei, bea Grigore aghiazma, fac iar mancarica dovlecei cu carne (pot sa fac si altceva cu dovleceii, dar poporului de-acasa i-a placut asa de mult felul asta ultima data incat au cerut repetarea lui). Si ceva cu gulie pe langa snitele de cascaval de Edam. Si-o prajitura cu pere. Si daca mai am chef, timp si vlaga, saratelele Leei.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

262 Pages V  « < 185 186 187 188 189 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



Lo-Fi Version Time is now: 8th May 2025 - 05:49 AM