IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

262 Pages V  « < 18 19 20 21 22 > »   
Closed TopicStart new topic
> Meniu pentru saptamana viitoare, Idei pentru diversificare
bubulina
post Jul 3 2006, 11:59 AM
Post #191





Musafir






Ah nu, nu stiu cum se face pe sticla?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
fortelady
post Jul 3 2006, 04:27 PM
Post #192





Musafir






eu am facut in weekend pui intreg la punga (umplut cu ciuperci in interior si usturoi pe sub piele) si limba de porc cu masline. cam grea mancarea dar s-a mancat repede (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post Jul 3 2006, 06:43 PM
Post #193





Musafir






@bubulina: pasarelele (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/tongue.gif) se fac in cuptor ori pe-un gratar cu o tava dedesubt, ori pe sticla (mai exista un aparat special pe care se infinge puiul in cuptor, dar sticla ii tine locul foarte bine). Asta pe cine deranjeaza grasimea. Eu tai grasimea care se vede de la bun inceput, pun oratania in cuptor, cu pieptul in jos la inceput.
Cand aproape e gata o intorc cu burta-n sus si tot mai intep cu o furculita mai ales pe la copane, ca sa iasa grasimea. Si daca puiul este pe gratar, toata grasimea se scurge in tava si nu trebuie s-o mananci. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif)

Mama facea pui la punga in tara, nu stiu de ce nu mai face si acum. Ia sa-i implementez ideea cu facutul. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/biggrin.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
bubulina
post Jul 3 2006, 09:03 PM
Post #194





Musafir






Ah merci mult fetelor....gratarul cu tava dedesubt e perfect! Eu nu fac pui intregi .... asta a fost prima data. Pt mine cind mai fac cumpar pulpe sau ceva in genul asta deci aia merge perfect pe gratar. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/322.gif)
Multumesc mult! Ah am avansat atata de mult cu bucataritul de cind citesc posturile voastre!
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Ala80
post Jul 4 2006, 08:56 AM
Post #195


Oli, Popeye's babe
*******

Group: Membru de Onoare
Posts: 4,290
Joined: 7-February 06
From: Bucuresti
Member No.: 194



Mama pune puiul pe o sticla si sticla o pune intr-o tava cu apa. In felul acesta toata grasimea se scurge in apa. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/wink.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Marbella
post Jul 4 2006, 01:00 PM
Post #196


Incurabil
*****

Group: Membru de Onoare
Posts: 1,440
Joined: 21-February 06
Member No.: 235



Astazi o sa fac gulii umplute cu orez, cascaval ras si apoi smantana (la cuptor),plus o ciorba usoara.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
MonicutzaB
post Jul 4 2006, 03:29 PM
Post #197


Incurabil
*****

Group: Incurabil
Posts: 1,440
Joined: 2-February 06
Member No.: 176



referitor la pui, eu cand mi-am luat aragazul am vrut neaparat cu rotisor si chiar iese misto. in alta ordine de idei eu pregatesc un amestec de condimente pt pui, coaja de lamaie, suc de lamaie si putin ulei de masline, compozitia asta o bag cat de uniform pot sub pielea puiului, il mai las cam 1 ora in frigider dupa care il pun la rotisor.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
fortelady
post Jul 5 2006, 11:44 AM
Post #198





Musafir






monicutza, pune si o linguritza de miere in amestecul de condimente. am incercat saptamana trecuta (pt pui, am uns puiul cu un amestec de mustar/piper/diverse ierburi/boia/chili/vin alb si miere) si iese foarte interesant la gust
Go to the top of the page
 
+Quote Post
MonicutzaB
post Jul 5 2006, 11:48 AM
Post #199


Incurabil
*****

Group: Incurabil
Posts: 1,440
Joined: 2-February 06
Member No.: 176



miere? suna bine! (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/magindesc.gif) ncercam, merci mult. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Marbella
post Jul 10 2006, 06:56 AM
Post #200


Incurabil
*****

Group: Membru de Onoare
Posts: 1,440
Joined: 21-February 06
Member No.: 235



De cand cu caldurile astea, evit sa stau prea mult in bucatarie si fac mai mult salate.Ieri am facut o friptura la cuptor, cartofi natur, pilaful cu mazare si salata de rosii.Desert pas, am avut inghetata si altceva n-am avut chef sa fac.
Go to the top of the page
 
+Quote Post

262 Pages V  « < 18 19 20 21 22 > » 
Closed TopicStart new topic
7 User(s) are reading this topic (7 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



Lo-Fi Version Time is now: 8th May 2025 - 08:22 AM