![]() |
![]() ![]() |
![]() |
bubulina |
![]()
Post
#191
|
Musafir ![]() |
Ah nu, nu stiu cum se face pe sticla?
|
|
|
fortelady |
![]()
Post
#192
|
Musafir ![]() |
eu am facut in weekend pui intreg la punga (umplut cu ciuperci in interior si usturoi pe sub piele) si limba de porc cu masline. cam grea mancarea dar s-a mancat repede (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
Post
#193
|
Musafir ![]() |
@bubulina: pasarelele (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/tongue.gif) se fac in cuptor ori pe-un gratar cu o tava dedesubt, ori pe sticla (mai exista un aparat special pe care se infinge puiul in cuptor, dar sticla ii tine locul foarte bine). Asta pe cine deranjeaza grasimea. Eu tai grasimea care se vede de la bun inceput, pun oratania in cuptor, cu pieptul in jos la inceput.
Cand aproape e gata o intorc cu burta-n sus si tot mai intep cu o furculita mai ales pe la copane, ca sa iasa grasimea. Si daca puiul este pe gratar, toata grasimea se scurge in tava si nu trebuie s-o mananci. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif) Mama facea pui la punga in tara, nu stiu de ce nu mai face si acum. Ia sa-i implementez ideea cu facutul. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
bubulina |
![]()
Post
#194
|
Musafir ![]() |
Ah merci mult fetelor....gratarul cu tava dedesubt e perfect! Eu nu fac pui intregi .... asta a fost prima data. Pt mine cind mai fac cumpar pulpe sau ceva in genul asta deci aia merge perfect pe gratar. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/322.gif)
Multumesc mult! Ah am avansat atata de mult cu bucataritul de cind citesc posturile voastre! |
|
|
![]()
Post
#195
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Mama pune puiul pe o sticla si sticla o pune intr-o tava cu apa. In felul acesta toata grasimea se scurge in apa. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
Post
#196
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,440 Joined: 21-February 06 Member No.: 235 ![]() |
Astazi o sa fac gulii umplute cu orez, cascaval ras si apoi smantana (la cuptor),plus o ciorba usoara.
|
|
|
![]()
Post
#197
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,440 Joined: 2-February 06 Member No.: 176 ![]() |
referitor la pui, eu cand mi-am luat aragazul am vrut neaparat cu rotisor si chiar iese misto. in alta ordine de idei eu pregatesc un amestec de condimente pt pui, coaja de lamaie, suc de lamaie si putin ulei de masline, compozitia asta o bag cat de uniform pot sub pielea puiului, il mai las cam 1 ora in frigider dupa care il pun la rotisor.
|
|
|
fortelady |
![]()
Post
#198
|
Musafir ![]() |
monicutza, pune si o linguritza de miere in amestecul de condimente. am incercat saptamana trecuta (pt pui, am uns puiul cu un amestec de mustar/piper/diverse ierburi/boia/chili/vin alb si miere) si iese foarte interesant la gust
|
|
|
![]()
Post
#199
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,440 Joined: 2-February 06 Member No.: 176 ![]() |
miere? suna bine! (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/magindesc.gif) ncercam, merci mult. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
Post
#200
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,440 Joined: 21-February 06 Member No.: 235 ![]() |
De cand cu caldurile astea, evit sa stau prea mult in bucatarie si fac mai mult salate.Ieri am facut o friptura la cuptor, cartofi natur, pilaful cu mazare si salata de rosii.Desert pas, am avut inghetata si altceva n-am avut chef sa fac.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 08:22 AM |
|