IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

262 Pages V  « < 189 190 191 192 193 > »   
Closed TopicStart new topic
> Meniu pentru saptamana viitoare, Idei pentru diversificare
Nimphetamin
post Jul 20 2008, 09:02 PM
Post #1901

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

Azi am mai gatit ceva, daca tot mi-am intrat in mana: pangasius pane cu mujdei si mamaliguta. Nu ma omor dupa felul asta, dar de data asta mi-am lins degetele (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Jul 20 2008, 11:11 PM
Post #1902

Musafir

Eu am pus-o acum repede de-o prajitura ruseasca cu mere. A cumparat Mr. kalua vineri mere bio si vazusem ca incepusera cateva sa se strice si mi-a fost mila de ele.
Am mai pus vreun kil de masline cu usturoi si niste plante in ulei intr-un borcan. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

Chiar mi-ati dat o idee cu pestele si cu mamaliga. Am cumparat malai columbian (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , trebuie sa vad cum e. Fiica-mea e inebunita dupa mamaliga, dar eu o fac rar de tot.

+Quote Post
Teocris
post Jul 21 2008, 07:10 AM
Post #1903

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

QUOTE(Nimphetamin @ Jul 19 2008, 05:16 PM) *
Vinetele le-am copt dupa ideea Cleo, careia ii multumesc mult pt pont. A iesit delicioasa, fara nici o diferenta fata de vinetele coapte pe aragaz.

Cleo, si eu iti multumesc pentru pont (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Chiar ies bune. Eu am facut si altfel:vinetele mele erau mai subtirele, asa ca nu le-am taiat de tot in jumatate, ci doar le-am crestat de la un capat la altul. Asa nu au mai pocnit in cuptor (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Ies foarte bine si asa.
Eu am facut snitel, ciorba de perisoare si ardei umplut...si porumb fiert (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
kalua
post Jul 21 2008, 02:29 PM
Post #1904

Musafir

Deci, azi e rost de tilapia cu mamaliguta. Pentru fiica-mea fara peste, ori numai cu unt, ori si cu branza (am branza proaspata de vaci si 3 feluri de feta. Si niste mozzarella, cine stie, poate-o vrea cu asta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ).

+Quote Post
Cleo
post Jul 21 2008, 03:44 PM
Post #1905

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

kalu la tilapia merge musai mujdei desi nu stiu daca mr kalua e amator. mie cu lamaie nu mi-a placut insa cu usturoi se potriveste de numa'

apropo paputsakia e o nebunie!! (stim noi ce stim)

o membra a fan clubului Vanata

+Quote Post
kalua
post Jul 21 2008, 03:50 PM
Post #1906

Musafir

Da' ce, crezi ca-l intreaba cineva daca-i place sau nu? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cu mine-i beleaua, nu pot apare maine la serviciu duhnind a usturoi. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/shutup28.gif)

+Quote Post
Roxana_
post Jul 21 2008, 04:07 PM
Post #1907

Musafir

Mai fetelor, eu nu mai gatesc, dar pot sa spun ce face mami, ca vine cu desaga sa ma alimenteze: bors de pasare, mancare de ardei umpluti si budinca cu branza.
In weekend m-a rasfatat cu: ciorba de fasole, supa cu galuste, snitele din piept de pui si salata de vinete, ca sa vedeti ca-l hranesc pe bebe, nu gluma.

+Quote Post
Master of Norule...
post Jul 21 2008, 04:12 PM
Post #1908

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

Membra la clubul ala sunt si eu Cleo.
Azi snitele din piept de pui cu cartofi prajiti si salata, poate mai spre seara galusti cu prune daca mai am chef ca-s cam cu lenea in freza. Tre' sa fac si-o supa sau ciorba oi vedea eu ce.

+Quote Post
Cleo
post Jul 21 2008, 04:23 PM
Post #1909

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

Kari da' roade si tu o gumita maine si gata cai doar nu va pupati unii cu altii la munca (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (sau da? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) )

Roxi asa si trebuie. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Drept e ca si la mine mama gateste mai mult insa seara mai fac eu cate ceva si-o vad cai-i cade bine. si mie-mi cade bine si sa o rasfat putin da'mi place si sa mai gateasca altcineva si ea e grozava (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

Norule take number 5 (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Master of Norule...
post Jul 21 2008, 07:59 PM
Post #1910

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

Number 5 Cleo, maine salata de vinete si am in plan inca o portie de zacusca cu vinete si dovlecei ca p-aia de vineri am dovedit-o.

This post has been edited by Master of Norules: Jul 21 2008, 08:00 PM

+Quote Post

262 Pages V  « < 189 190 191 192 193 > » 
Closed TopicStart new topic
7 User(s) are reading this topic (7 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 8th May 2025 - 06:03 AM