![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Azi musaca de dovlecei si cipsuri de dovlecel dupa reteta lui Teo sunt tare tare bune. Maine cre' ca mai fac niste cipsuri. N-am apucat sa le trag in poza, da' mi-au placut mult de tot.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Maine ciorba de perisoare (am primit de la ai mei leustean (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) ).
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 744 Joined: 31-May 06 Member No.: 352 ![]() |
Am facut si eu chips din dovlecei si s-au apreciat foarte pozitiv. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Teo!
Ciorbita radauteana de pui mai am de ieri, azi fac o mancarica de dovlecei cu chiftelute de ton. Pe maine, ca vine al meu acasa, cred ca va fi o friptura mediteraneeana cu piure de cartofi. Asta daca gasesc muschiulet de porc; daca nu, inventez eu altceva. Cleo, mi-ai facut o pofta cu smochinele de mor! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Ziceti-mi si mie ceva de regim si cat de cat sa aiba gust, ca fiica-mea din bunavointa bunicii ca i-a cumparat pufuleti s-a deranjat la stomac. Multam fain.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Fete dragute (IMG:style_emoticons/default/thanks.gif)
Reteta nu-mi apartine. E luata de pe un blog cu tema culinara. Eu am facut supa de legume cu galuste de gris si felul doi tocanita scazuta de pui cu ciuperci. Vreau sa fac niste sarmalute (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ziceti-mi si mie ceva de regim si cat de cat sa aiba gust, ca fiica-mea din bunavointa bunicii ca i-a cumparat pufuleti s-a deranjat la stomac. Multam fain. Sticksuri si Cola. Asa tampit cum se aude, dar ajuta nemaipomenit. Mie teo mi-a facut pofta de ciorba de perisoare. |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Norulet ceai de menta, paine prajita si eventual branza de vaci proaspata.
asta era mancarea noastra in copilarie cand eram deranjati la stomac. mi-am luat un dovlecel sa fac chipsuri |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Alarma, alarma! (IMG:style_emoticons/default/cop.gif)
N-avem o reteta de ciorba de perisoare, zau asa, mai mare rusinica. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Asa ca sariti cu reteta casei! (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif) |
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Hai ca bag eu daca vreti.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai bag-o, nu mai sta! Ca stiti voi, cate bordeie, atatea obiceie, mai ales la mancarurile astea traditionale.
Mie imi iese buna cum o fac de obicei, am incercat si cu perisoare fara orez, dar nu-mi place. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 07:12 PM |
|