![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,440 Joined: 21-February 06 Member No.: 235 ![]() |
Mi-a fost pofta de vinete, asa ca ieri am facut o salata cu maioneza, astazi vinete la cuptor.Desert strudel cu mere si stafide cu muuulta scortisoara si inghetata. Pun poze.Maine langa vinetele la cuptor o sa fac si niste piept de pui la gratar.
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
noi am cumparat felurite carnuri de la un magazin unde-i carnea mai buna si-o sa fac o tocanita cu carne de vitel, snitele de porc sau chiftele din carne de vita, inca nu m-am hotarat, apoi si putina varza calita cu carne de porc aseara am mancat tabouleh cu snitele din piept de pui
aah si mama a facut coliva. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) fara nici o ocazie doar pt ca n-am mai mancat de foarte multi ani. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 110 Joined: 11-August 08 Member No.: 4,455 ![]() |
La noi,ciorba de pui,ardei umpluti si chiftelute cu piure de cartofi si sos de rosii.(o sa pun poze la topicul potrivit)
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
la noi se lasa cu iahnie de fasole, un sos de carne hai sa-i zic bolognese pt spaghete si copil si ceva gogosi ca desert, churros as zice c-o sa fac.
|
|
|
![]()
|
|
pana vine kalua vad ca sint cam singura aici (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
mi-am luat castraveti sa-mi pun la murat am luat felurile feluri de carnati si-am sa-i 'prajesc' la cuprot intr-o cratita acoperita, ies foarte buni si-am sa fac si-o mamaliga langa si am copt niste ardei pt o salata de ardei copti (mmmm (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) ) si fac si-un tiramisu si ne-asteptam prietenii care vin pe seara am luat prune bistrite si ma bate gandul sa fac niste galusti (gombotzuri in Ardeal) dar sotul meu ma saboteaza, spune ca pe el il lasa rece felul asta (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) blasfemie! zic eu |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
nici la al meu nu i plac (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) dar eu tot fac gombotzi , vara asta de atatea ori am facut (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Si eu am bucatarit azi de mi s-a luat, zacusca pt. iarna, bulion, prajitura cu prune a iesit de nu se poate si inghe de zahar ars.
Ieri am facut chiftele si snitele de vita si mi-au mai ramas si pe azi asa ca am trantit repede un pireu si o salata si am scapat de masa de pranz. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 110 Joined: 11-August 08 Member No.: 4,455 ![]() |
Noi astazi avem orez cu legume si ciuperci la gratar,iepure inabusit si budinca de paste cu branza
(poze la topicul potrivit) |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
varza cu sunca afumata de la tara,
salata orientala de cartofi si ulei de bostan |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Tocanita de naut cu ciocane la rotisor. Ar trebui sa fac si niste biscuiti spritati sa vad daca am tragere.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 07:43 AM |
|