IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

262 Pages V  « < 196 197 198 199 200 > »   
Closed TopicStart new topic
> Meniu pentru saptamana viitoare, Idei pentru diversificare
Marbella
post Aug 23 2008, 04:45 PM
Post #1971

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 235

Mi-a fost pofta de vinete, asa ca ieri am facut o salata cu maioneza, astazi vinete la cuptor.Desert strudel cu mere si stafide cu muuulta scortisoara si inghetata. Pun poze.Maine langa vinetele la cuptor o sa fac si niste piept de pui la gratar.
Go to the top of the page

+Quote Post
Cleo
post Aug 23 2008, 07:00 PM
Post #1972

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

noi am cumparat felurite carnuri de la un magazin unde-i carnea mai buna si-o sa fac o tocanita cu carne de vitel, snitele de porc sau chiftele din carne de vita, inca nu m-am hotarat, apoi si putina varza calita cu carne de porc aseara am mancat tabouleh cu snitele din piept de pui

aah si mama a facut coliva. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) fara nici o ocazie doar pt ca n-am mai mancat de foarte multi ani.

+Quote Post
MirelaR
post Aug 25 2008, 12:34 PM
Post #1973

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 4,455

La noi,ciorba de pui,ardei umpluti si chiftelute cu piure de cartofi si sos de rosii.(o sa pun poze la topicul potrivit)

+Quote Post
Cleo
post Aug 26 2008, 08:50 PM
Post #1974

moderator

la noi se lasa cu iahnie de fasole, un sos de carne hai sa-i zic bolognese pt spaghete si copil si ceva gogosi ca desert, churros as zice c-o sa fac.

+Quote Post
Cleo
post Aug 30 2008, 06:48 PM
Post #1975

moderator

pana vine kalua vad ca sint cam singura aici (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

mi-am luat castraveti sa-mi pun la murat
am luat felurile feluri de carnati si-am sa-i 'prajesc' la cuprot intr-o cratita acoperita, ies foarte buni si-am sa fac si-o mamaliga langa si am copt niste ardei pt o salata de ardei copti (mmmm (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) ) si fac si-un tiramisu si ne-asteptam prietenii care vin pe seara

am luat prune bistrite si ma bate gandul sa fac niste galusti (gombotzuri in Ardeal) dar sotul meu ma saboteaza, spune ca pe el il lasa rece felul asta (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)
blasfemie! zic eu

+Quote Post
LostWhispers
post Aug 30 2008, 07:46 PM
Post #1976

Musafir

nici la al meu nu i plac (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) dar eu tot fac gombotzi , vara asta de atatea ori am facut (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
Master of Norule...
post Aug 30 2008, 07:50 PM
Post #1977

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

Si eu am bucatarit azi de mi s-a luat, zacusca pt. iarna, bulion, prajitura cu prune a iesit de nu se poate si inghe de zahar ars.
Ieri am facut chiftele si snitele de vita si mi-au mai ramas si pe azi asa ca am trantit repede un pireu si o salata si am scapat de masa de pranz.

+Quote Post
MirelaR
post Sep 2 2008, 03:03 PM
Post #1978

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 4,455

Noi astazi avem orez cu legume si ciuperci la gratar,iepure inabusit si budinca de paste cu branza
(poze la topicul potrivit)

+Quote Post
LostWhispers
post Sep 2 2008, 03:15 PM
Post #1979

Musafir

varza cu sunca afumata de la tara,
salata orientala de cartofi si ulei de bostan

+Quote Post
Master of Norule...
post Sep 2 2008, 03:30 PM
Post #1980

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

Tocanita de naut cu ciocane la rotisor. Ar trebui sa fac si niste biscuiti spritati sa vad daca am tragere.

+Quote Post

262 Pages V  « < 196 197 198 199 200 > » 
Closed TopicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 13th May 2025 - 07:43 AM