![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
o suna ciudat insa eu n-am facut niciodata galusti de-astea. ba nu o data si nu mi-au iesit la consistenta buna si le-am sters din minte
ce sosuri faine stiti voi pt rasolul de vita? mama facea unul bun cu hrean si smantana si daca nu gasesc o idee mai buna asta fac pt carnea din supa |
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
o suna ciudat insa eu n-am facut niciodata galusti de-astea. ba nu o data si nu mi-au iesit la consistenta buna si le-am sters din minte ce sosuri faine stiti voi pt rasolul de vita? mama facea unul bun cu hrean si smantana si daca nu gasesc o idee mai buna asta fac pt carnea din supa Mie rasolul imi place fie cu sos alb cu marar fie cu hrean cu smantana. Adica nu faci gulas cu galuschite???sunt dezolata (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) nu fi dezoalata
gulas fac rar mai vine bunica-mea si face ea galusti de-astea asa ca de mancat mancam eu experimentez alte bucatarii acus aseara pe foodtv erau in bucataria sri lankeza drept sa va spun as fi gustat din toate cele mi-a iesit un curry mortal trebuie sa pun reteta |
|
|
![]()
|
|
am facut pizza-n seara asta, 2 feluri
1. am uns cu smantana, am pus ceapa rosie taiata rondele si calita putin in prealabil si bacon cuburi la fel prajit on prealabil - excelenta combinatie 2. baza cu sos de rosii, masline, ardei de 2 culori, iar bacon (n-am avut altfel de mezel), masline, cuburi de halloumi si mozzarela rasa |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Cleo draga, da mult ai mai bucatarit! (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
Eu inca ma cred in concediu, asa ca ieri am facut spaghete milaneze, iar azi ...inca nu stiu. E prea devreme (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
cleolici, cand am vazut pozele am zis ca-i Tarte flambée. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Mie mi-a adus mama o oala marisoara cu sarmale de vara si le-am congelatn portii. Aseara am mancat dintr-astea. Azi merg la cinema, nu cred ca mai apuc dupa aceea sa gatesc, s-ar putea sa mananc tot sarmale dintr-astea. |
|
|
![]()
|
|
teo da' de unde mult. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
am malaxorul meu minunat care face-o coca cu basici in 10 minute. nici dac-as framanta o ora nu mi-ar iesi asa. apoi restul e floare la ureche kalua , la foodtv am vazut o chestie de-aia (imi scapa numele) cu arzator si ma gandeam c-o fi cazul sa-mi iau si io una. de vazut am vazut-o cand a sudat sotul meu niste tevi la boiler deci stiu cum arata si functioneaza. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) tu ai asa ceva? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) faci niste crème brûlée la minut (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) partea cu brulura adica |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
De-asta?
(IMG:http://www.kaiserstuhlshop.de/catalog/images/leop_candyman.jpg) Am! Si am si forme traditionale de creme brulee, dintr-astea (IMG:http://www.ghyslain.com/upload/BrownSugarCremeBrulee.jpg) |
|
|
![]()
|
|
foarte sofisticat aparatul tau de "sudura" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
il folosesti des? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
N-am folosit decat de max. 4 ori aruncatorul de flacari (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) pana acum. Ca parca cat de des fac creme brulee?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 03:10 PM |
|