![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 91 Joined: 9-December 05 Member No.: 59 ![]() |
kalua, spune-mi, te rog, cum faci lintea cu smantana?
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pufu, reteta e un pic mai sus ;)
Azi fac snitele de curcan (pt. copil vienez, iar pt. noi in crusta de parmezan). |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 91 Joined: 9-December 05 Member No.: 59 ![]() |
QUOTE Pufu, reteta e un pic mai sus ;) Azi fac snitele de curcan (pt. copil vienez, iar pt. noi in crusta de parmezan). Multumesc, kalua, am observat tocmai dupa ce postasem.... :P |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Kalua? che pasa? :( nimeni nu zice nica' ?
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
De zis zice, numai de gatit nu mai gateste :o
Ieri am mancat cu fetele la un italian, alaltaieri am intrat la un magazin cu delicateturi in drum spre casa si am mancat chestiile pe care le-am cumparat acolo, deci rece. Abia azi fac snitel, chiar acum intru in action la bucatarie. Ce bunataturi faci la sfarsit de saptamana? |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
am avut supa cu galusti (am un gris ??? cred ca-l bag in gunoi, ca galustile au iesit cam gloante si nu-i prima oara cu grisul asta) si musaca de cartofi, dar am facut cartoful piure, apoi am pus carnea deasupra si am batut vreo 3-4 oua cu niste suc de rosii.
vreau sa gatesc maine dar nu mai stiu ce .... sunt intr-o mare pana de idei :'( |
|
|
![]()
|
|
:offtopic:
mi-a innebunit tastatura, litera A nu reactioneaza si trebuie sa intru mereu sa editez ca altfel nu se intelege nimic din .....sdfgfgsdfjgfksdf :o .... ce-am scris |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu voi face la sfarsit de saptamana varza anatolica, care-i cu carne tocata, varza proaspata, feta, ou, smanatana. In rest habar n-am :'( Sa vedem ce pofte ma mai apuca pana diseara ???
|
|
|
![]()
|
|
Mai sorine, tu nu te gandesti ca e ora doua, ca am o foame de lup? :'( Bine ca nu sunt insarcinata ........ ;)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 194 Joined: 7-December 05 Member No.: 3 ![]() |
eu o sa fac ciorba de perisoare, fasole iahnie si niste snitele de pui. aaaaaa si mancare pt caine ::)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 02:53 PM |
|